bizim yemek odası, salon koltukları ve yatak odasını da benim annemler aldıBenimde buzdolabı,bulaşık makinası, tv kaynım aldı....
Kaynanamda perdeleri yaptı...halılardan emin değilim onlarmı ödedi bizmi hakkını yemeyimde....salon takımını yemek odasını yatak odasını eşimle ben ödedik....
unutturmak da onların elinde işte, senin k. validen arayı düzeltmek için bişi yapmıyor sanırım :26:ya annem cok üzüldü benim, neden böyle yapıyorlar diye,
aradan bir yıl gecti bak hala unutulmuyor yapılanlarr
kayınpederim eşim 1 yaşında iken vefat etmiş. kayınvalidem 5 çocukla dul kalmış. abisi ile eşimi yokluk içinde okutmuş. maaş yok köy yerinde inek bakmış satmış onlarla ve abisi ile arasında 2 yaş var. arka arkaya üni gitmişler. kayınvalidem kaynanasından çok çekmiş o yüzden bize hiç karışmam hakkını yiyemem. abisi ile eşim bakıyor annesine para falan göneriyorlar maaşı yok çünkü. aman siz iyi olunda beni düşünmeyin der hep. düğünde takılan altınlarımı hayvan bakıp sattı öyle yaptı. allah razı olsun. eşyaları eşimle ikimiz aldık. birlikte ödüyoruz.
bizim yemek odası, salon koltukları ve yatak odasını da benim annemler aldı
oturma odası koltuklarını ve beyaz eşyaları onlar aldı göyaa, ama biz ödüyoruz
unutturmak da onların elinde işte, senin k. validen arayı düzeltmek için bişi yapmıyor sanırım :26:
ya annem cok üzüldü benim, neden böyle yapıyorlar diye,
aradan bir yıl gecti bak hala unutulmuyor yapılanlarr
yokken yapmaması insana koymaz zaten canım.
benm el öpme paramı geri vermeyip kendi ehliyet aldı.
şimdi benm maaşımı aynen krediye veriyoruz evin eksiklerini alamıyoruz, kaynım da hakkı varmış gibi dükkana ortağım diyor. evlenince bile biz ne alırsak o da o maaşı alacakmış dükkandan. ben çekiyorum elin kızı rahat edecek. üstelik kayınvalidem de üstünü başını bile dükkanın kazancından aldırmaya başladı.telefonunun kontörüne kadar. babası geçen gün önder annenle bana yeni tel al bizimkiler bozuk dedi, bende baba senin maaşına ne oluyor, devlet el mi koydu dedim de sustu.
evet en kötüsü insanın kendi ailesine mahcup olması o zaman gidip boğazlamak istioum
ya kızlar ne dikkatimi çekti k. valide konusu açılınca topikteki katılım feci artış gösterio
yok pek bişi yapmıyor, hala üzmeye bile calısıyor.
ama bedne arada laf söylüyorum. herseyi biz yaptık diye
aa niye böyle yapmış ki eşin :26: Ben de kırılır, küser, triplenirdim.. Biraz düşüncesiz davranımış, inş gönlünü alır akşam
yok zuzucum aklına gelen ne varsa eşimle biz ödedik,
iki tane kredi cektik bunlar için
eşim işyerinden para cekti bide bankadan kredi cektik. Hala ödüyoruz bitmedi mesela
kayınpederim eşim 1 yaşında iken vefat etmiş. Kayınvalidem 5 çocukla dul kalmış. Abisi ile eşimi yokluk içinde okutmuş. Maaş yok köy yerinde inek bakmış satmış onlarla ve abisi ile arasında 2 yaş var. Arka arkaya üni gitmişler. Kayınvalidem kaynanasından çok çekmiş o yüzden bize hiç karışmam hakkını yiyemem. Abisi ile eşim bakıyor annesine para falan göneriyorlar maaşı yok çünkü. Aman siz iyi olunda beni düşünmeyin der hep. Düğünde takılan altınlarımı hayvan bakıp sattı öyle yaptı. Allah razı olsun. Eşyaları eşimle ikimiz aldık. Birlikte ödüyoruz.
bizim yemek odası, salon koltukları ve yatak odasını da benim annemler aldı
Oturma odası koltuklarını ve beyaz eşyaları onlar aldı göyaa, ama biz ödüyoruz
ya dilşad herkesinkini anlıyorum da senin şu kayınvalideni anlayamıyorum nasıl bir insandır bu, torunun olacak yaaa hiç mi heyecanlanmıosun? walla resmini gösterdin ya, dışatn görünüşte bu kadar şeyi bu kadın yapıyor olamaz diyorum hayret yani!!!allah ıslah etsin mi diyim ne diyim...kızlar dün akşam benm annem kaynım askere gidiyor die kayınvalidemleri yemeğe aldı, orda söyledim kayınvalideme, kaynım içip içip geliyor pislik yapıyor, ben artık kabul etmiycem, size gelsin içince dedim. annemlerden çıkınca ayrı yoldan gittik onlarla, kaynım aradı eşimi, bağırdı çağırdı bana kızıyor, ama eşim bana sadece sen haklısın ama keşke anneme sölemeseydin ben zaten konuşmuştum onunla dedi, askere gidecek küstürdük dedi sonra bende eşimle konuştum bak onun iyiliği için annenin bilmesi gerek falan dedim. yumuşadı. bi de kayınvalidem hiç çocuğun adını anmıyor nasıl falan demiyor, cinsiyetini biliyor ama hiç bi yorum yapmıyor ya, akşam ben babannemle konuşuyordum bebek erkek die, kaynanam erkek mi dedi yaya yaya. ben de sanki bilmiyor musun önder yanımda söyledi ya sana dedim. ne biliyim pek inanmadım dedi. ben de en azından çocuk nasıl diye sorabilirsin beni merak etmesen de, sen hiç bişe sölemiyorsun sanki senin torunun değil falan die kızdım. ben kız istiyordum dedi. ben de o zaman sevmezsin olur biter dedim sustu. eve gidince eşimle konuştuk, annen bakmaz bebeğe dedim, annesine sinirlendi, bakıcı tutarım bakmazsa bakmasın dedi. ilk kez annesine böle sinirli tepki verdi. ablam ben bakayım dior hem benm iş yerime yakın. sanırım ablama bırakacam bebeği. tertemiz bakar.
ben de kesşe h.sonuna gelse die dua ediyorum hep, işteyken regl sancısını hiç çekemiyorm ilaç da alsam nolursa olsun yatmadan geçmiyor bu illetgünaydın kızlar
bugün regl günüm sbh kalktım karnım ağrıo sıkıca giyindim geldim ağrım hala var ama olmadı yani şuana kadar
bende hastalığın hfta sonuna gelmesine sinir oluoum
özellikle de yarın bizim 8. yılımız ama hasta olcam galiba
tebrikler çiko çok sevindim, çok istiyordun sonunda olduKIZLAR KIZLARRR
günaydınlar herkeseeee....
size süper haberim var, bölüm değiştiriyorummmmmm.....yıl sonuna akdar eski bölümde çalışmaya devam edecegim sonra yeni bir yılda yeni bölümde başlangıc yapacagımmmmm
hayırlı olsunnnn :)) çok sevindim senin adına canım :)))
tabi yaşamayan bilemez ama herşey karşılıklıdır canım yaa :26:
benim de ailem bana bambaşka geliyor, annem bişe yapsa bize getirmeden boğazından geçmez, evini de yatağını da açar.. ama kayınvalidem de kötü değildir.. kötüydü, geçinemiyorduk ama ben iyi olunca onlar da iyi oldu.. şimdi çok şükür herşey iyi
ben onlara adım atmaya başladım, onlar da bana kucak açtı.. içten sarıldığını hissediyorum.. benimde artık ona "anne" demek dilime batmıyor :)) eşim de mutlu oluyor böyle gördükçe bizi.. ama mesafemi de koruyorum tabi, sizinkisi biraz çok sık görüşmekten de olmuş olabilir :26:
bebişi kucağına alınca değişir inş tüm tavrı.. :))
bozulduğumu anlayınca, hasta numarası yaptı ,grip olcam sankiş falan dediAma yemezler
Yapıcam bol bol tribimi nigarım :))
olsun yaa amaaannn sağlık olsun, sefam olsun huzurum olsun...gerisi boşşş napalım yanii şimdi geçmişi diidkleyim kimse canını sıkmasın moralimizi bozmayalım...başka şey konuşalım hadiii
şişe çevirmece oynayalım hadiii
evet en kötüsü insanın kendi ailesine mahcup olması o zaman gidip boğazlamak istioum
ya kızlar ne dikkatimi çekti k. valide konusu açılınca topikteki katılım feci artış gösterio
tebrikler çiko çok sevindim, çok istiyordun sonunda oldu
dilsadcım kaynına ve kaynanana haddini bildirmen iyi olmuş canım senin içinde dert olcağına oh onlara dert olsun herkese hak ettiği muameleyi yapmak lazım bebişe de teyzesi baksın ohh miss
selam kızlarherkesten alıntı yapınca acayip uzun bi mesaj oldu sildim komple aklımda kalanları yazayım. Öncelikle yarenaycım ben iyiyim çok şükür bu hafta keseyi göremedik doktor daha çok ufaktır dedi haftaya cuma bir daha gideceğiz. Gaz sancım ve kabızlığım oluyordu onunla ilgili yapabilceğin bişi yok hormon artışından olur dedi ben de kaysı kurusu yiyip yiyip su içiom iyi geldi ayrıca elficim eşine çok geçmiş olsun canım böbrek taşı çok zormuş duyduğuma göre umarım daha iyicedir şimdi?
ayrıca krem şanti kurabiyesi çoook güzel olur ben hep yaparım yalnız fırında fazla tutmayın 10 dakkada pişiyor ayrıca soğumadan ellemeyin dağılmasın
ilahi dilek
bu arada çikolatacım yeni birimin hayırlı olsun canım darısı benim bu işimi değiştireceğim günlere inşallahayrıca benim planlarım şimdi bebek olunca bakalım nasıl işleyecek çünkü kpss 7 temmuz bebe gelecek 16 temmuz ama azimliyim valla gerekirse sınavdan doğuma giderim
çok fenasınyokken yapmaması insana koymaz zaten canım.
benm el öpme paramı geri vermeyip kendi ehliyet aldı.
şimdi benm maaşımı aynen krediye veriyoruz evin eksiklerini alamıyoruz, kaynım da hakkı varmış gibi dükkana ortağım diyor. evlenince bile biz ne alırsak o da o maaşı alacakmış dükkandan. ben çekiyorum elin kızı rahat edecek. üstelik kayınvalidem de üstünü başını bile dükkanın kazancından aldırmaya başladı.telefonunun kontörüne kadar. babası geçen gün önder annenle bana yeni tel al bizimkiler bozuk dedi, bende baba senin maaşına ne oluyor, devlet el mi koydu dedim de sustu.
aynen zuzum sağlık olsun, geçti - gitti - bittibozulduğumu anlayınca, hasta numarası yaptı ,grip olcam sankiş falan dediAma yemezler
Yapıcam bol bol tribimi nigarım :))
Benimde kaynanamın durumu yoktu, çok şey istemedim.... Hiçbişeyde diretmedim, oda sağolsun yok şunu almayalım, bunu almayalım demediler...ben kendimce kıstım, onlarda ne istediysem aldılar...
O da güzelmiş nekk :)))
olsun yaa amaaannn sağlık olsun, sefam olsun huzurum olsun...gerisi boşşş napalım yanii şimdi geçmişi diidkleyim kimse canını sıkmasın moralimizi bozmayalım...başka şey konuşalım hadiii
Günaydın kızlarrr
ya dilşad herkesinkini anlıyorum da senin şu kayınvalideni anlayamıyorum nasıl bir insandır bu, torunun olacak yaaa hiç mi heyecanlanmıosun? walla resmini gösterdin ya, dışatn görünüşte bu kadar şeyi bu kadın yapıyor olamaz diyorum hayret yani!!!allah ıslah etsin mi diyim ne diyim...
allahtan sen susmuyorsun cevap veriyorsun, böyle de devam et canım en azından içine atıp kendi kendini hasta etmezsin.
ben de kesşe h.sonuna gelse die dua ediyorum hep, işteyken regl sancısını hiç çekemiyorm ilaç da alsam nolursa olsun yatmadan geçmiyor bu illet(
tebrikler çiko çok sevindim, çok istiyordun sonunda oldu
cnm yaaaaranız düzeliyor anlaşılan yavaş yavaş, sevindim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?