- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ilahi dilek
bu arada çikolatacım yeni birimin hayırlı olsun canım darısı benim bu işimi değiştireceğim günlere inşallahayrıca benim planlarım şimdi bebek olunca bakalım nasıl işleyecek çünkü kpss 7 temmuz bebe gelecek 16 temmuz ama azimliyim valla gerekirse sınavdan doğuma giderim
çok fenasınnasıl geldi o an aklına
ben böyle yapamam hiç işte, kendi kendimi yerim, iyi sen cevap verebiliyosun.
aynen zuzum sağlık olsun, geçti - gitti - bitti
konu değişelim taam
selam kızlarherkesten alıntı yapınca acayip uzun bi mesaj oldu sildim komple aklımda kalanları yazayım. Öncelikle yarenaycım ben iyiyim çok şükür bu hafta keseyi göremedik doktor daha çok ufaktır dedi haftaya cuma bir daha gideceğiz. Gaz sancım ve kabızlığım oluyordu onunla ilgili yapabilceğin bişi yok hormon artışından olur dedi ben de kaysı kurusu yiyip yiyip su içiom iyi geldi ayrıca elficim eşine çok geçmiş olsun canım böbrek taşı çok zormuş duyduğuma göre umarım daha iyicedir şimdi?
ayrıca krem şanti kurabiyesi çoook güzel olur ben hep yaparım yalnız fırında fazla tutmayın 10 dakkada pişiyor ayrıca soğumadan ellemeyin dağılmasın
yap kuzu tribini, haklısın yaaani!!!
Bugün 3.30a kadar boşum buralarda olucam çok şükür
nasıl oynanıyorrrr
cam gibiyim kırıldıkça keskinleşiyorum hehehehehe
Valla nette nasıl oynucamızı düşünmediydim :)))
:
ahahahaaaa :d
Eşim hastaneye gidiyormuş ya. yoldaymış izin alıp gelicem diyorum yok diyor çok sancısı varmış
Eşim hastaneye gidiyormuş ya. yoldaymış izin alıp gelicem diyorum yok diyor çok sancısı varmış
çok gemiş olsunnnEşim hastaneye gidiyormuş ya. yoldaymış izin alıp gelicem diyorum yok diyor çok sancısı varmış
yarın akşamki misafirime yoğurtlu çorba ya da mercimek çorba,
yeşil fasulye yemeği,
sac kavurma,
pilav,salata yapıcam turşu koyarım
sabaha da börek yaparım kahvaltılık, domates, şu, bu, bi de patates kızartırım ya da fırınlarım. yeterli mi kızlar. tatlı için de unum yok, puding yapsam zaten 2 kişi geliyor. ayıp olur mu?
aynen öyle canım, yeter artık. bana normal gün önemli değil de hamileyken bile nasılsın demeyenlere saygım falan kalmaz bu kadar şeyden sonra.
mercimek kendini saklıyor mu. az kaldı canım birden büyüyor, 2 kontrol arasında öle hızlı gelişiyorlar kiii....
kabızlık meselesi çok zor hele de folik asitle. mercimek çorbası falan iç, rahatlatır.
canım ya
Allah yardım etsin ikimize de canım hani istediğimiz kadar plan yapalım sonuçta gelişmeler bizim elimizde değil ama ben yine de çalışacağım bilgi bilgidir göz çıkarmaz haa temmuzda olmaz sonra olur ben hazırlığımı yapayım da...aaa inşallah 10 gün önce geliyim demez bebiş. benm de nisan sonu doğum, eylülde kpss. ama açıköğretim sınavlarım var mart nisan, sırayla aramda baya bi mesafe olacak napcam ben :18:
çok gemiş olsunnn(((
neden ayıp olsun cnm olmaz bence. ki sen hamilesin artık kendini fazla yormaman lazım onlar da buna dikkat eder heralde.
ya bu arada kızlar size ne çok misafir geliyor yemekli? bize şimdiye kadar ara sıragelen eltimler dışında yemekli gelen olmadıbizde mi bi problem var ki
foliği bıraktırdı bana 9 aydır içiom diyince vücut depolamıştır içme artık dedi ama sabahları hep soğuk sütle cornflakes yiyordum sütü ılıtmaya başladım
Allah yardım etsin ikimize de canım hani istediğimiz kadar plan yapalım sonuçta gelişmeler bizim elimizde değil ama ben yine de çalışacağım bilgi bilgidir göz çıkarmaz haa temmuzda olmaz sonra olur ben hazırlığımı yapayım da...
canım bence de izin almaya çalış, en azından bir-kaç saatliğine çıkamazmısın? çok geçmiş olsun :26:Eşim hastaneye gidiyormuş ya. yoldaymış izin alıp gelicem diyorum yok diyor çok sancısı varmış
bi gün karnın, bi gün miden, şimdi başın.. bi doktora gitsen sen kuzum yaa :26:
Kızlar ben kaçar yaa.... Az iş yapayım....yemekten sonra görüşürüzzzz
başımda çok ağrıyo yaa( alnımdan bi gerginlik var ((
bence menü süperyarın akşamki misafirime yoğurtlu çorba ya da mercimek çorba,
yeşil fasulye yemeği,
sac kavurma,
pilav,salata yapıcam turşu koyarım
sabaha da börek yaparım kahvaltılık, domates, şu, bu, bi de patates kızartırım ya da fırınlarım. yeterli mi kızlar. tatlı için de unum yok, puding yapsam zaten 2 kişi geliyor. ayıp olur mu?
bize de 1 yıldır taş çatlasın 5 defa ya gelmiştir ya gelmemiştir.. 1-2 defa k.validemler 1-2 defa annemler geldi yemekli, 2-3 defa da arkadaşlarım.. bende de var o problem galibaçok gemiş olsunnn(((
neden ayıp olsun cnm olmaz bence. ki sen hamilesin artık kendini fazla yormaman lazım onlar da buna dikkat eder heralde.
ya bu arada kızlar size ne çok misafir geliyor yemekli? bize şimdiye kadar ara sıragelen eltimler dışında yemekli gelen olmadıbizde mi bi problem var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?