2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aaa inşallah 10 gün önce geliyim demez bebiş. benm de nisan sonu doğum, eylülde kpss. ama açıköğretim sınavlarım var mart nisan, sırayla aramda baya bi mesafe olacak napcam ben :18:

çok fenasın nasıl geldi o an aklına
ben böyle yapamam hiç işte, kendi kendimi yerim, iyi sen cevap verebiliyosun.

aynen zuzum sağlık olsun, geçti - gitti - bitti
konu değişelim taam

cam gibiyim kırıldıkça keskinleşiyorum hehehehehe

Evet canım zor taşı düşürmek kıvrandırıyor. Sağol canım

Eşim hastaneye gidiyormuş ya. yoldaymış izin alıp gelicem diyorum yok diyor çok sancısı varmış

yarın akşamki misafirime yoğurtlu çorba ya da mercimek çorba,
yeşil fasulye yemeği,
sac kavurma,
pilav,salata yapıcam turşu koyarım

sabaha da börek yaparım kahvaltılık, domates, şu, bu, bi de patates kızartırım ya da fırınlarım. yeterli mi kızlar. tatlı için de unum yok, puding yapsam zaten 2 kişi geliyor. ayıp olur mu?

çok geçmiş olsun elfi eşini ikna edip sende yanına gitsen destek olurdun. tek başına bırakma istersen:26:

Eşim hastaneye gidiyormuş ya. yoldaymış izin alıp gelicem diyorum yok diyor çok sancısı varmış
çok gemiş olsunnn (((

neden ayıp olsun cnm olmaz bence. ki sen hamilesin artık kendini fazla yormaman lazım onlar da buna dikkat eder heralde.

ya bu arada kızlar size ne çok misafir geliyor yemekli? bize şimdiye kadar ara sıragelen eltimler dışında yemekli gelen olmadı bizde mi bi problem var ki

foliği bıraktırdı bana 9 aydır içiom diyince vücut depolamıştır içme artık dedi ama sabahları hep soğuk sütle cornflakes yiyordum sütü ılıtmaya başladım

aaa inşallah 10 gün önce geliyim demez bebiş. benm de nisan sonu doğum, eylülde kpss. ama açıköğretim sınavlarım var mart nisan, sırayla aramda baya bi mesafe olacak napcam ben :18:
Allah yardım etsin ikimize de canım hani istediğimiz kadar plan yapalım sonuçta gelişmeler bizim elimizde değil ama ben yine de çalışacağım bilgi bilgidir göz çıkarmaz haa temmuzda olmaz sonra olur ben hazırlığımı yapayım da...

bizim hakikaten çok oluyor yaa, artık bünyem de kaldırmıyor hissediyorum. hiç gözüm almıyor mesela şimdi. bu misafiri eşim benm yanımda bana sormadan çağırdı yok diyemedim yanlarında. bi de markete de gidemedik her şeyde yok evde. napcam bilmiorum.

ben de sütü hep soğuk içiyorum, bilmiyordum. ama cornflakes le ılık süt olur mu ki bilemedim :26: ben de dersaneye devam canım. sen en azından sınava girip doğum yapacaksın ben doğumdan sonra, gelen giden telaşı ders de çalışamıycam doğuma kadar tamamıyle hazır olmam lazım. hakkımızda hayırlısı

evde semizotu da var. yoğurtlu salatasını yapayım bari. bi de vişne var komposto yapayım. masa zengin dursun :)

canım bence de izin almaya çalış, en azından bir-kaç saatliğine çıkamazmısın? çok geçmiş olsun :26:

Kızlar ben kaçar yaa.... Az iş yapayım....yemekten sonra görüşürüzzzz

başımda çok ağrıyo yaa ( alnımdan bi gerginlik var ((
bi gün karnın, bi gün miden, şimdi başın.. bi doktora gitsen sen kuzum yaa :26:

bence menü süper
bize de 1 yıldır taş çatlasın 5 defa ya gelmiştir ya gelmemiştir.. 1-2 defa k.validemler 1-2 defa annemler geldi yemekli, 2-3 defa da arkadaşlarım.. bende de var o problem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…