ya bu arada kızlar size ne çok misafir geliyor yemekli? bize şimdiye kadar ara sıragelen eltimler dışında yemekli gelen olmadıbizde mi bi problem var ki
Eşim hastaneye gidiyormuş ya. yoldaymış izin alıp gelicem diyorum yok diyor çok sancısı varmış
Ya kızlar bana bişeler oldu şimdi göbeğim çok fena batıyor yürürken çok sızlıyor yavaş yavaş yürüyebiliyorum. Otururkende yavaş oturabiliyorum yinede çok fena batıyor ama ilk defa böyle oldum size de oldumu hiç böyle??
aaaayyyyyyyy ağrım var
yaa yine borç yine borç dün kart borcu ödemiştim ekranda toplam borç 495 dio eşim bankayı aramış 870 tlymiş bende 100 yatırdım 400 kaldı diodum ama nerde hiç sonu gelmio bunların sıkıldım artık
bi hesap yaptım 11 tl borç var şuanda
acaba bi pet şişeye sıcak su koyup beline koysan (bu arada belin ağrıo dimmi) bence yumuşatır ii gelir
ayy semizotu salatası çok severim. ben bi ara çok sık yapardım, bi kere eltimler yemeğe geldi, eşi yemekten çekindi, kayınvalidem erkeklik hormonlarına bşi yapar mı demiş ne demiş bilmiomhiç duydunuz mu böle bi şey :))))
hasta olcam karnım ağrıo ve belim tabiki
bizede yemekli çok gelen oluo valla arkadaşlar çok gelio zaten onları saymıoum eltimlerde çok gelir biraz aralar açılınca azaltılarak ama 3 ay öncesine kadar çok sıktı. İlk evlendiğimizde eşimin bütün sülalesi tek tek sırayla geldi yemekli falan anlamadım bizden kimse gelmedi öyle. örneğin dayımlar bu bayram ben davet edince geldiler 1 yıl sonra.
nasilsiniz
nasil gidiyor
herkes iyi mi
umarim her sey yolundadir.
:S gaz sancısı gibi mi
hiç bilemedim
olur tabisi, kas gevşeticisi al kendine eczaneden :44: bel ağrısını bi o dindiriyoraaaayyyyyyyy ağrım var
ben böbreklerimi üşütünce oluyor tarif ettiğin ağrı Özgme, acaba sen de mi böbreklerini üşüttün? :26:Ya kızlar bana bişeler oldu şimdi göbeğim çok fena batıyor yürürken çok sızlıyor yavaş yavaş yürüyebiliyorum. Otururkende yavaş oturabiliyorum yinede çok fena batıyor ama ilk defa böyle oldum size de oldumu hiç böyle??
aaa hiç duymadım, marul için de diyolardı onu bir ara sankiacaba bi pet şişeye sıcak su koyup beline koysan (bu arada belin ağrıo dimmi) bence yumuşatır ii gelir
ayy semizotu salatası çok severim. ben bi ara çok sık yapardım, bi kere eltimler yemeğe geldi, eşi yemekten çekindi, kayınvalidem erkeklik hormonlarına bşi yapar mı demiş ne demiş bilmiomhiç duydunuz mu böle bi şey :))))
iyi wallaaaaaa aş evi miymiş senin evinabartmışlar hakikaten
sinemmm hoşgeldin,
ben iyiyim hatta bugun süperim diyebilirim. sen nasılsın
ben böbreklerimi üşütünce oluyor tarif ettiğin ağrı Özgme, acaba sen de mi böbreklerini üşüttün? :26:
canım bukadar kısa sürede belirti olmaz kii :26: kaza olmuşmuydu sizin?
Bilmiyorum ki nekim yaa üşütsem hissederim sanki üşütme ağrısını biliyorum.
Burdaki arkadaş hala test yapalım diyor yerleşme şeysi olabilirmiş sanki ama öyle olsa kan gelirdi..
Ay bilmiyorumm yaa yapmıcam ben test filan :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?