canım bence de izin almaya çalış, en azından bir-kaç saatliğine çıkamazmısın? çok geçmiş olsun :26:
bi gün karnın, bi gün miden, şimdi başın.. bi doktora gitsen sen kuzum yaa :26:
:
Yok canım sancı gibi değil batma ağrı şeklinde.
Otururken bile hissediyorum Karnımda ağır birşey varmış gibi...
canım bukadar kısa sürede belirti olmaz kii :26: kaza olmuşmuydu sizin?
elfimmm, alabilirsen bencede izin alsaydın...
valla canm bende dedim, noluyo bigün midem bigün başım
canım inş geçer hemen..niye olmuştur ,hiç bilemedim :26:
işim var yapmak istemioum canım bugün sıkılıo
bi an önce eve gitmek istioum
neyseki yarın çalışmıoum
benim herif hem suçlu hem güçlü :)
öğlen eniştem yemek ısmarladı ,tabisi küsüm ya kocişi aramadım....eniştemle yemek yedik, çay içiyoduk sahilde aradı...eniştem açtı sonra bana verdi..bana bi kzıyo niye aramamışım çıkınca, sabahki tavrım neymiş akşama konuşcakmışıztabii çok konuşamadım ben eniştemin yanında
Ohhhh.... Ben cumartesileri de çalışıyorum ya tüm gün hemide...:95:
ben cumartesileri evde işçiyim
Hastaneye gittim eşime ağrı kesici iğne yapmışlardı biraz bekledik ağrısı geçsin diye. geçmedi doktara sorduk o taşı düşürene kadar ağrı olur dedi iğne verdi ama geçmiyor hala ağrısı. Ben işe döndüm eşimde işe gitti eve gidelim dedim kabul etmedi işyerinde sürünüyor şimdi
Hastaneye gittim eşime ağrı kesici iğne yapmışlardı biraz bekledik ağrısı geçsin diye. geçmedi doktara sorduk o taşı düşürene kadar ağrı olur dedi iğne verdi ama geçmiyor hala ağrısı. Ben işe döndüm eşimde işe gitti eve gidelim dedim kabul etmedi işyerinde sürünüyor şimdi
kocamla barıştım ,ama tam oalarak barışmadım biliyo
" ben halen anlamadım sabah niye öle yaptın" diyo....bende anlattım telde bana böle dedin diye..."yemin et ölemi dedim ben valla hatırlamıyorum özür dilerim aşıkm hep bırakıyorum senin için bidaaa geri dönüp işe gidiyorum niye götürmeyim, uyku bastırmış dediğimide hatırlamıyorum kalkamadım da "dedi :)
bende şımardım telde :) "seni seviyorum" dedi...bende " bende seviyorum ama küs olduğum için seni sevdiğimi sölemicem" dedim :))) iyi etmişim dimi :))))
keşke eve gitseymiş yaa, cumartesi çalışıyomuydu canım eşin?Hastaneye gittim eşime ağrı kesici iğne yapmışlardı biraz bekledik ağrısı geçsin diye. geçmedi doktara sorduk o taşı düşürene kadar ağrı olur dedi iğne verdi ama geçmiyor hala ağrısı. Ben işe döndüm eşimde işe gitti eve gidelim dedim kabul etmedi işyerinde sürünüyor şimdi
iyi ki seviyorum dememişin hekocamla barıştım ,ama tam oalarak barışmadım biliyo
" ben halen anlamadım sabah niye öle yaptın" diyo....bende anlattım telde bana böle dedin diye..."yemin et ölemi dedim ben valla hatırlamıyorum özür dilerim aşıkm hep bırakıyorum senin için bidaaa geri dönüp işe gidiyorum niye götürmeyim, uyku bastırmış dediğimide hatırlamıyorum kalkamadım da "dedi :)
bende şımardım telde :) "seni seviyorum" dedi...bende " bende seviyorum ama küs olduğum için seni sevdiğimi sölemicem" dedim :))) iyi etmişim dimi :))))
ya niye gitti işe..hiç canının kıymetini bilmiyo galiba...
elfişş ımm neydi kaplıca gibi bişey yokmu oralarda, çok iyi geliyomuş sıcak su...eşimin patronu öle düşürdü
benim eşimde gelio yorgunum die yapışıo koltuğa bende çalışıoum ama evde de devam edioum mesaiye dioum ben insan diil miyim dioum
sen takıntılısın hayatım yapma o zaman dio :26:
valla sabah 8 akşam 12-1 mesai full time.
bide gece mesaileri olabilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?