bakıcam zuzum, önce eşim bi işe girsin ben de bakıcamNigar neden başka bi iş bakmıyosun....
Senden önceki kız nezamn başlıcak işe....
sizi sırnaşıklar siziii
iyi ki seviyorum dememişin he
Afferim size
ay evet ya sinir oldum geçer geçer dedi hala çok kötü
yok canım burda kaplıca nerdeeee
balıkesirde olsaydık haftasonu gönene giderdik. Ben gitmiştim çok güzel kaplıcası
bakıcam zuzum, önce eşim bi işe girsin ben de bakıcam(
benim yerine girdiğim kız gelmiyo, eşi de burda çalışıyodu 15 yılldır çalışıyomuş hemde işten ayrıldı.. O da gelmez yani
Buranın ortamını seviyorum :26: Arkadaşlarımı :26: Servi,sin kapının önünden alıp kapının önüne bırakmasını :26: Ama maaş
bende bi cmt çalışıoumbi cmt tatilim
ben cumartesileri evde işçiyim
Filizcim keşke izin alsaydınız ya o halde işe niye gönderdin ki.Hastaneye gittim eşime ağrı kesici iğne yapmışlardı biraz bekledik ağrısı geçsin diye. geçmedi doktara sorduk o taşı düşürene kadar ağrı olur dedi iğne verdi ama geçmiyor hala ağrısı. Ben işe döndüm eşimde işe gitti eve gidelim dedim kabul etmedi işyerinde sürünüyor şimdi
kocamla barıştım ,ama tam oalarak barışmadım biliyo
" ben halen anlamadım sabah niye öle yaptın" diyo....bende anlattım telde bana böle dedin diye..."yemin et ölemi dedim ben valla hatırlamıyorum özür dilerim aşıkm hep bırakıyorum senin için bidaaa geri dönüp işe gidiyorum niye götürmeyim, uyku bastırmış dediğimide hatırlamıyorum kalkamadım da "dedi :)
bende şımardım telde :) "seni seviyorum" dedi...bende " bende seviyorum ama küs olduğum için seni sevdiğimi sölemicem" dedim :))) iyi etmişim dimi :))))
benim eşimde gelio yorgunum die yapışıo koltuğa bende çalışıoum ama evde de devam edioum mesaiye dioum ben insan diil miyim dioum
sen takıntılısın hayatım yapma o zaman dio :26:
valla sabah 8 akşam 12-1 mesai full time.
bide gece mesaileri olabilio
gelmiycem ben yarın bana ne yaa ölüyorum
resmen sesim bildiğin karga, telefonları arkadaşıma yönlendiriyorum o bakıyor arada, ıhlamur felan içiyorum az yumuşuyo çalışıyorum sonra yine karga..
kimse de evine git demiyor
ama çekindiğim şey pazartesi de diş doktoru için izin alıcam, çok oluyosun diycekler :18:
benim eşimde gelio yorgunum die yapışıo koltuğa bende çalışıoum ama evde de devam edioum mesaiye dioum ben insan diil miyim dioum
sen takıntılısın hayatım yapma o zaman dio :26:
valla sabah 8 akşam 12-1 mesai full time.
bide gece mesaileri olabilio
bakıcam zuzum, önce eşim bi işe girsin ben de bakıcam(
benim yerine girdiğim kız gelmiyo, eşi de burda çalışıyodu 15 yılldır çalışıyomuş hemde işten ayrıldı.. o da gelmez yani
buranın ortamını seviyorum :26: arkadaşlarımı :26: servi,sin kapının önünden alıp kapının önüne bırakmasını :26: ama maaş
ay allahım ya işyerinde kıvranıyor eve götürecektim işte dinlemedi. Bir an önce araba kullanmayı öğrenmem lazım. Direksiyona geçer direk eve götürürdüm valla
iş değiştirmekten de nefret ediyorumDevamı burdan nigar :))) patron gelince yarım kalmış :))heheheh
evet ama canım ; en önemliside maaş ,ortamın güzel olabilir ama maaşıda düzgün almadıktan sonra neye yarar....sen ordayken iş bak, işten ayrılıp da bakma...
yarın gitmesin en azından :26:ay allahım ya işyerinde kıvranıyor eve götürecektim işte dinlemedi. Bir an önce araba kullanmayı öğrenmem lazım. Direksiyona geçer direk eve götürürdüm valla
ay allahım ya işyerinde kıvranıyor eve götürecektim işte dinlemedi. Bir an önce araba kullanmayı öğrenmem lazım. Direksiyona geçer direk eve götürürdüm valla
aynennn öyle. bi de sabah üst değişirken çekiyo kendine sabah sabah duş al, tekrar hazırlan......
ama benm ev acayip dağıldı bu hafta. akşamları evde yemedik ama gidince tv izlerken dağıtmışız hep.
kazananlar listesini yazarmısın canım buraya, ben kazanmamışmıyım yine yaatekin acardan parfüm kazandım:)))
dimmi :26: of yaa zaten haftalık da vermiyolarmış bu haftaÖyle de diyebilirler nek gidebiliyorsan gitmeye çalış bence..:44:
asgari ücret canımnerde çalışıyorsun dilekçim senin şartların da zormuş ben gibi
canım sorması ayıp ne kadar veriyorlar? eğer daha iyi bi yer bulabilirsen burdan ayrılmadan bakın biraz
garantileyince de çıkarsın
canım atlasın taksiye eve gitsin yaa:26halde çalışandan ne hayır gelir izin alsın
nerde çalışıyorsun dilekçim senin şartların da zormuş ben gibi
çekilişler kampanyalar başlığından da gördüm şimdi, tebrikler :)))“Le Secret Elixir’in şişesi hangi doğal mücevher taşından esinlenilerek yaratılmıştır?” sorusuna “Ametist” doğru yanıtları ile sıralamaya giren çok şık Givenchy makyaj çantası içerisinde 50ml. Givenchy Le Secret Elixir Edp kazanan üyelerimiz;
Demet Durmaz
Erol Elmacıgil
Gaye Sevderli
Gülay Erbek
Gülizar Yavaş
Haldun Erdoğan
Hande Karahan
İlkay Uzal
Nazlı Simge Kayaçetin
Tuğba Tayfur olmuştur.
hımm ben kaçırmışım o zaman :))eklemiştim cnm daha sonradan sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?