2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nigar neden başka bi iş bakmıyosun....

Senden önceki kız nezamn başlıcak işe....
bakıcam zuzum, önce eşim bi işe girsin ben de bakıcam (
benim yerine girdiğim kız gelmiyo, eşi de burda çalışıyodu 15 yılldır çalışıyomuş hemde işten ayrıldı.. o da gelmez yani
buranın ortamını seviyorum :26: arkadaşlarımı :26: servi,sin kapının önünden alıp kapının önüne bırakmasını :26: ama maaş

sizi sırnaşıklar siziii

iyi ki seviyorum dememişin he
Afferim size

dimmi

ay evet ya sinir oldum geçer geçer dedi hala çok kötü

yok canım burda kaplıca nerdeeee

balıkesirde olsaydık haftasonu gönene giderdik. Ben gitmiştim çok güzel kaplıcası

en hiç gitmedim ama işte eşimin patronundan biliyom

evet ama canım

ben geldim ne çok yazmışsınız okumaktan yazamdım

danışmanımı gördüm emantleri verdim :))dışarısı çok soğuk eve geldim sıcacık :)))

baktım malzemelerim var krem şantili kurabiyeden yapacam :))))

arada da size laf yetiştiririm.

Devamı burdan nigar :))) patron gelince yarım kalmış :))heheheh

evet ama canım ; en önemliside maaş ,ortamın güzel olabilir ama maaşıda düzgün almadıktan sonra neye yarar....sen ordayken iş bak, işten ayrılıp da bakma...

Neyse bugünlük benden bukadar olsun....işlerim çoğaldı iicene....

Yarın yetişemezsem size şimdiden iyi tatillerrrr

ay allahım ya işyerinde kıvranıyor eve götürecektim işte dinlemedi. Bir an önce araba kullanmayı öğrenmem lazım. Direksiyona geçer direk eve götürürdüm valla

bende bi cmt çalışıoum bi cmt tatilim

Ben ona da razıyım dilekcim...
ben cumartesileri evde işçiyim

Alemsin dilşad
Filizcim keşke izin alsaydınız ya o halde işe niye gönderdin ki.

Allahtan seni seviyorum dememişsin

Öyle de diyebilirler nek gidebiliyorsan gitmeye çalış bence..:44:

nerde çalışıyorsun dilekçim senin şartların da zormuş ben gibi

canım sorması ayıp ne kadar veriyorlar? eğer daha iyi bi yer bulabilirsen burdan ayrılmadan bakın biraz
garantileyince de çıkarsın

ay allahım ya işyerinde kıvranıyor eve götürecektim işte dinlemedi. Bir an önce araba kullanmayı öğrenmem lazım. Direksiyona geçer direk eve götürürdüm valla

canım atlasın taksiye eve gitsin yaa:26 halde çalışandan ne hayır gelir izin alsın

iş değiştirmekten de nefret ediyorum ama haklısın zuzum
sana kolay gelsin

yarın gitmesin en azından :26:

cnm iş yerinde kimse çektiği acıyı görmüyormu da göndermiyorlar. valla izin alsın gitsin kendi canından önemlimi?

aynennn öyle. bi de sabah üst değişirken çekiyo kendine sabah sabah duş al, tekrar hazırlan......
ama benm ev acayip dağıldı bu hafta. akşamları evde yemedik ama gidince tv izlerken dağıtmışız hep.

ben dün temizledim odaları bu akşamda salonla mutfağı biraz toparlarım cmt gezmeye gitcem pazarda eşimle takılırım evle uğraşmıcam

Pazartesiye randevu aldım işe gitmicek o gün şimdi benim işlerde biraz karıştı ben bi işlerimi toparlıyayım görüşürüz kızlar

tekin acardan parfüm kazandım:)))
kazananlar listesini yazarmısın canım buraya, ben kazanmamışmıyım yine yaa
bu arada sen foto eklemişmiydin albüme merak ettim :)))

Öyle de diyebilirler nek gidebiliyorsan gitmeye çalış bence..:44:
dimmi :26: of yaa zaten haftalık da vermiyolarmış bu hafta

asgari ücret canım 770 oluyo işte geçim şeysiyle

“Le Secret Elixir’in şişesi hangi doğal mücevher taşından esinlenilerek yaratılmıştır?” sorusuna “Ametist” doğru yanıtları ile sıralamaya giren çok şık Givenchy makyaj çantası içerisinde 50ml. Givenchy Le Secret Elixir Edp kazanan üyelerimiz;

Demet Durmaz
Erol Elmacıgil
Gaye Sevderli
Gülay Erbek
Gülizar Yavaş
Haldun Erdoğan
Hande Karahan
İlkay Uzal
Nazlı Simge Kayaçetin
Tuğba Tayfur olmuştur.

çekilişler kampanyalar başlığından da gördüm şimdi, tebrikler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…