2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tşk ederim cnm normalde şanssızımdır ama denk geldi. nasıl elime ulaşacak bilmiyorum açıkçası

maşallah maşallah ne çok yazmışsınız bugün kızlar. ne zaman girsem, okumaktan yazmaya vakit bulamadım bizim burası gergin bugün. işler iyice azaldı, patron çıkıp iş bulmak yerine, burda bizimle uğraşıyor birkaç parça baskı işi çıktı da oyalandık biraz. yoksa zaman hiç geçmiyor valla. az önce biranda deli gibi yağmur atmaya başladı. 15-20 dk. sonra durdu.

çikooo istediğin bölüm olmuş çooook sevindim canım. yeni yılda güzel bir başlangıç olacak senin için.

elfişim eşine çok geçmiş olsun, umarım biran önce düşürür de kurtulur.

nek eşin iyi ki erken öğrenmiş maaşları geç verdiklerini. maaş zamanında ve tam gelmezse bereketli olmuyor çünkü. hayırlısı değilmiş canım. inşallah en yakın zamanda bulur hayırlı bir iş.

demet tebrikler. Funda ve alishia'dan sonra 3. kişisin tekin acarda. darısı nekin başına artık

Nerden katılıyorsunuz bakim siz benim hiç haberim yokkk
Ben niye katılamıyorum

demdur parfüm mü kazandın tebrik ederim :)))nasıl katıldınız çekilişe? parfümüm bitmek üzere bir aya kadar benim de almam lazım belki ben de kazanırım

Son düzenleme:
demdur parfüm mü kazandın tebrik ederim :)))nasıl katıldınız çekilişe? parfümüm bitmek üzere bir aya kadar benim de almam lazım belki ben de kazanırım

tşkler faceden tekin acarın sayfasını beğeniyorsunuz ve yarışmalar oluyor. bir soru soruluyor. cevaplıyorsunuz geriside şans

Son düzenleme:
aminn, ay yerim ben senii
eşimin işi için evet hayırlı değilmiş demekki diyorum ben de :))

Nerden katılıyorsunuz bakim siz benim hiç haberim yokkk
Ben niye katılamıyorum
feysbuktan kuzu :101:

demet kazanmışş, ben kazanamadım

biri de koysun bi saklama kabına bana kargolasın yaaaa. elimi kaldırmaya halim yok, yapamam da canım çektiiii :))))

ellerine sağlık Sirken.

Bende sabah msnden bi arkadaşıma tarifi verdim o da yapacak yarın. un kurabiyesi yapacaktı dedim başka tarif vereyim bakalım beğenecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…