- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
evet elfimm, toparlanamadım yarın gelmim dedim tamam dediler
gitmeden bakim dedim..
nekk izinli olmana sevindim canımm....
sirken eline sağlık
bende ablama gidicem ,eşimle arkilerde orda toplancaz...bakimm neler yapmış sölemedi uyuz süprayz dedi
Uyuz ha....
Ne yapmış acaba eşin ay çok heycanlııı
Güle güle canım...
evet elfim hafta sonu dinlenip toparlanıyım bence deYarın iyi dinlen olarmı canım
iyi akşamlar zuzuşumgitmeden bakim dedim..
nekk izinli olmana sevindim canımm....
sirken eline sağlık
bende ablama gidicem ,eşimle arkilerde orda toplancaz...bakimm neler yapmış sölemedi uyuz süprayz dedi
o cumartesi çalışacak ama olsun, pazar bakar bana.. temizliği de yapar inş..ayy cok ii olmus nigar bolca dinlen senin eşin zaten bakar sana ben gibi hamallık yapmazsın :26:
kıyamamm
Sevindim nek ohh 2 gün tatil ilan et kendine keşke bende gelmesem yarın yaa hiç istemiyor canımm... :97:
ahahahah, özge uyuz u ablama dedim kızz...ablama gidicez arkilerle misafirliğe , o sölemedi ne ikram yaptığını
hadi iyi akşamlar herkeseee
evet elfim hafta sonu dinlenip toparlanıyım bence de
iyi akşamlar zuzuşum
o cumartesi çalışacak ama olsun, pazar bakar bana.. temizliği de yapar inş..
teşekkür ederim canım
kıyamammkeşke tam gün olmasa senin cumartesi :/
son yarım saaat
günaydın cumartesi köleleriben de işyerindeyim ve hava kapkaranlık. neyse ki yarım gün çalışıyorum. eşim de bugün çok işimiz var umarım gece görüşebiliriz dedi bugün bunalımlı geçer benim günüm. şgeceden beri hiç kesilmeden yağmur yağıyor. kitabımı battaniyemi alır kurulurum salona artık.
özgecim Allah sabır versin, haftanın 6 günü 7'ye kadar çalışmak nedir iyi bilirim ben
o may got Hahahahhaahahha
Bende nasıl anlamışım bak yaa eşinle bugün limoniydin yaa o yüzden sürpriz yapmış falan sandım .....
ahahah
selammmm benim büo tenizliğim anca bitti...ellerim üşüdü yawsss
dün gece eve geldiğmiz 1 di yaaa, tuzlu kurabiye fındıklı kurabiye bide tramisu yapmış ablam :)
ve banada buakşama misafir gelicek ,dün ablamda öğrendimerken izin alsam ne iyi olurrr evi temizlemem lazım ymek yapmam ,ikram yapmama lazım... bize gelecek arkim kurabiyeyi ben yapar getiririm dedi, bende portakallı kek yapayım bide ne yapayım :44:
hazır kek tabanı alıp yaş pasta yapabilirsin zuzuş arasına kek pandispanyası üstünede çikolata sosu mmmm nefis olar...
canm bana gelcek biri de ,dün ablamdaydı...e ablamda tremisu yaptı ya hazır kekle....bugünde ben yapmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?