Hmm ozaman bunu yap
Eki Görüntüle 291146
KARTOPU
Malzemeler:
200ml. Krema(Bir küçük kutu)
3/4 Su bardağı toz şeker
1 Su bardağı süt tozu
3,5 -4 Su bardağı hindistan cevizi
Üzeri için:
Biraz hindistan cevizi
Yapılışı:
Derin bir kaba krema, şeker ve süt tozu alınarak şeker eriyene kadar çırpma teli ile iyice çırpılır, ve hindistan cevizi ilave edilerek karıştırılır.Bu karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak elde yuvarlanıp toplar yapılır ve buzdolabında katılaşana dek bekletilir,buzdolabından aldıktan sonra hindistan cevizine bulanarak servis tabağına dizilir..
Hmm ozaman bunu yap
Eki Görüntüle 291146
KARTOPU
Malzemeler:
200ml. Krema(Bir küçük kutu)
3/4 Su bardağı toz şeker
1 Su bardağı süt tozu
3,5 -4 Su bardağı hindistan cevizi
Üzeri için:
Biraz hindistan cevizi
Yapılışı:
Derin bir kaba krema, şeker ve süt tozu alınarak şeker eriyene kadar çırpma teli ile iyice çırpılır, ve hindistan cevizi ilave edilerek karıştırılır.Bu karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak elde yuvarlanıp toplar yapılır ve buzdolabında katılaşana dek bekletilir,buzdolabından aldıktan sonra hindistan cevizine bulanarak servis tabağına dizilir..
sen öyle diyince kendimi suçlu hissettim hiç düşünemedim canın çekebilir diye
Günaydın Kızlar
Cumartesi yoktum herhalde 1 saat geçmiçi okurum dedim kimseler yokmuş. Biz cuma gecesini hastanede geçirdik iş çıkışı eşim beni aldı ve direk acile koştu bende peşinden koştum kaynanamda arabanın başında bekledi. araba ortada kaldı hemen eşime bi iğne yapıp serum taktılar bende dedim şu arabayı çektireyim gittim güvenlikten yardım istedim arabayı park ettirdim en yakın zamanda direksiyon dersine gidicem ya utandım ya çantamda ehliyetim var bilmiyorum kullanmayı. sonra serum bitti eşim hala çok kötüydü servise çıkardık üroloji doktoru ultrasonla baktı tomografiye gönderdi bütün filmleri çekildi taş ile birlikte kumda varmış eşimin arkadaşını aradım geldi hastaneden aldı bizi eve geldik eşime zar zor bi kaç kaşık çorba içirdim uyudu hemen. gecede düşürmüş birazını sabah rahattı çok şükür. dünde evde dinlendi inşallah tekrar kötü olmaz. büyük bir torba dolusu ilacı var
günaydın kızlar
cumartesi yoktum herhalde 1 saat geçmiçi okurum dedim kimseler yokmuş. Biz cuma gecesini hastanede geçirdik iş çıkışı eşim beni aldı ve direk acile koştu bende peşinden koştum kaynanamda arabanın başında bekledi. Araba ortada kaldı hemen eşime bi iğne yapıp serum taktılar bende dedim şu arabayı çektireyim gittim güvenlikten yardım istedim arabayı park ettirdim en yakın zamanda direksiyon dersine gidicem ya utandım ya çantamda ehliyetim var bilmiyorum kullanmayı. Sonra serum bitti eşim hala çok kötüydü servise çıkardık üroloji doktoru ultrasonla baktı tomografiye gönderdi bütün filmleri çekildi taş ile birlikte kumda varmış eşimin arkadaşını aradım geldi hastaneden aldı bizi eve geldik eşime zar zor bi kaç kaşık çorba içirdim uyudu hemen. Gecede düşürmüş birazını sabah rahattı çok şükür. Dünde evde dinlendi inşallah tekrar kötü olmaz. Büyük bir torba dolusu ilacı var
Bugün işim çok, fazla olamıcam aranızda....baybayınnnn :)
Elfişim çok geçmiş olsun canım :26:
Günaydın herkese...
elfimm çok çok geçmiş olsun canım.
Araba olayı kötü tabii benim eşimde seninde bilmem lazım yol hali hastalık falan dio ama düzenli çalıştırmıo ki.
bende artık çok istioum. ama eşim öğretemez özel ders en iyisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?