2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vayyy değişikmiş canım, oke bunu yapıcam

ben artık çalışayım belkim erken izin alırım....kolay gelsin canım görüşürüzzz iyi tatillerrr

imm güzel gözüküyor hemde degisikk...

iyi pazarlar millet

biz dün akşam twilight filmine gittik. ablam, eşim ve ben birlikte gittik. sonra da eve gelip dizilerimize baktık eşim arabayla uğraşmaya indi aşağıya. ben de etrafı toparlıcam biraz. sonra burda kitap fuarı var, oraya gideriz belki.

herkese keyifli bir pazar günü diliyorum

dışarda güneşli bi hava var ve ben evde klima çalıştırıp oturuyorum

katlancak çamaşırlarrımda bana bakıyo yaa :) kocişde çalışıyo gelmedi daha güneşi kaçırmak istemiyorummm :'(

Günaydın Kızlar

Cumartesi yoktum herhalde 1 saat geçmiçi okurum dedim kimseler yokmuş. Biz cuma gecesini hastanede geçirdik iş çıkışı eşim beni aldı ve direk acile koştu bende peşinden koştum kaynanamda arabanın başında bekledi. araba ortada kaldı hemen eşime bi iğne yapıp serum taktılar bende dedim şu arabayı çektireyim gittim güvenlikten yardım istedim arabayı park ettirdim en yakın zamanda direksiyon dersine gidicem ya utandım ya çantamda ehliyetim var bilmiyorum kullanmayı. sonra serum bitti eşim hala çok kötüydü servise çıkardık üroloji doktoru ultrasonla baktı tomografiye gönderdi bütün filmleri çekildi taş ile birlikte kumda varmış eşimin arkadaşını aradım geldi hastaneden aldı bizi eve geldik eşime zar zor bi kaç kaşık çorba içirdim uyudu hemen. gecede düşürmüş birazını sabah rahattı çok şükür. dünde evde dinlendi inşallah tekrar kötü olmaz. büyük bir torba dolusu ilacı var

günaydın kızlar, hayırlı haftalar.

Elfişim çok geçmiş olsun eşine. inşallah biran önce döker de kurtulur ya. gitmeseydi işe. rapor alamıyor mu? araba konusuna gelince mutlaka öğrenmelisin canım. bugün eşin hasta olur, yarın çocuğun. her zaman yardım edecek birini bulmak zor. çok zor birşey değil zaten, ehliyetin de varsa temelini biliyorsun. pratik yapman lazım bol bol.

çok geçmiş olsun cnm allah eşinin yardımcısı olsun

günaydın kızlar

elfişim çok çok geçmiş olsun yaa...inş hemen geçirir :18: çalışıyomu yoksa bugün,

ve benede yarenin dediği gibi çocuk falan olsa, ki en güzel örnek olmuş bak eşin hasta gece olsa ulaşamasan kimseye nasıl hastaneye götürcen adamı....bencede şarttt öğrenmen

günaydın buarada

Teşekkürler kızlar
İşe gitti malesef kötü olursam iğnelerimi vurdururum dedi. evet ya önümüzdeki ay gidicem direksiyon dersine. Eşimde öğretir ama eşim panikliyor yapacağım şeyi iki kere söylüyo bende panikliyorum en iyisi ders almak.

Bide cuma günü görümceminde doğum günüydü önceden yer ayırtmıştı eşi ve eşinin arkadaşları kız arkadaşları falan kalabalık bi grupla fasıla gittiler gözüm arkada kalacak falan dedi yok sen git dedik bebeğide bakıcıydaydı saat 11 de bebeğide aldık eve gittik ben işyerinden izin aldım o saatte. kaynanamda cumartesi işe gidecek görümcemde geç gelecekti dedimki kaynanama sen yat ben bakarım çocuğa eşimde odada yatıyordu arada kontrole gidiyordum. çocuk saat 01:30 a kadar uyumadı sonra sızdı kaldı annesi de 2 de geldi bizde yattı sabah eşim yok diye işyerinden gelip alacaklardı onu birlikte bakıcıya bebeği götürdük nasıl yorulmuşum hem hastanede koştur hem gece 01:30 a kadar çocukla ilgilen bide sabah 8 de bakıcıya götür çok zor işler ya. uyudum 11 e kadar bide misafir gelecekti yemeği iptal ettik çaya geldiler makarna salatası ile bisküvili piramit pasta yaptım pide yaptırdık onlarda ekler ile baklava getirmişlerdi geniş servis tabaklarına bolca doldurdum çayda yaptım yanına. öyle geçti

pazar günüde kaynanam ile teyzeyi bi kaç saatliğine taksime götürdüm mont aldı kaynanam. eşim hasta olmasaydı bu hafta gezdireckti mont bakacaktık teyzede hiç gitmemiş taksime. eşim evde diye erken döndük yemek yedik teyze ile temizlik yaptık kestane koyduk fırına çayda yaptık tatlılarımızda vardı öyle geçti gitti haftasonu

heyyyy kızlar günaydın

çok yoğun full bi hafta geçirdim cuma akşamı eşime hediye almıştım 8. yıl için birlikte rakı balık yaptık. o krem şantili kurabiyeyi yapıp fırına attım 200 derece 20 dk ayarladım yemek yerken kapatır kendini dedim. yokkk nerdeee kapanmış ama kurabiyeler kapkara ev duman bizde sondaki odada farketmemiş kapıları kapatmıştım balık kokmasın die neyse o kötü olayı geçioum keyifle yedik içtik sohbet ettik.
cmt eltim çağırdı saat 2de oraya gittim kahvaltı yaptık 5e kadar muhabbet çay. saat 6da hazırlandık optimum outlet var tüm mağazaların outlet mağazaları var biraz ankara dışına çıkarken uzakta. Eltimin arabaya atladık oraya gittik benim eşim 12 de gelcekti abimide aradık sende geç gel die biz 10a kadar gezdik yemek yedik. Sonra eşim geldi yemek yedi arkasına abisi geldik içecek bişiler almış gece 2,5a kadar da öyle takıldık eve gittik 4e kadar oturduk eşimle sonra ve uyuduk derken 5 oldu herhalde resmen sabaha karşı yattık yani.
12de kalktık benim annemlere babaanneme eşimin annesine gittik falan derken saat 6 oldu. sonra arkadaşları aldık ve maç izlemeye diger arkadaşın evine gittik çok keyifli maç izledik yemek yedik 11de tekrar eve geldik
ve bugün iş başı sabah hiç kalkmak istemedim hızlı ve güzel bi hafta geçiririm umarım

hepinize de kolaylıkla ii bi hafta diliyorum

elfimm çok çok geçmiş olsun canım.
Araba olayı kötü tabii benim eşimde seninde bilmem lazım yol hali hastalık falan dio ama düzenli çalıştırmıo ki.
bende artık çok istioum. ama eşim öğretemez özel ders en iyisi bence

Teşekkür ederim canım. yok canım işimiz eşlere kaldıysa ooo... özel ders en iyi

gunaydın kızlar elfi geçmiş olsun ne kadar yogun bir haftasonu geçirmişsin öyle. Umarım eşin en kısa zamanda düşürür taşı da kurtulursunuz bir an evvel.

dilek dün ben de fırsat bulabilseydim optimuma geçecektim ama dün temizlik vs zaman geçince üşendim gitmeye. Nasıl bir şeyler var mıydı bari? Sen ne aldın?

Biz de cuma akşamı evdeydik; dinlenerek geçirdik; cumartesi sabah eşimin görevi vardı o erken çıkmış ben uyurken ben de geç uyandım akşam üzeri arkadaşlarımla buluştum; eşim de kendi arkadaşlarıyla...Benimki süperdi onun ki berbat geçmiş; iyi ki bize katılmadın sirken filan dedi :))) gece 10 buçuk gibi tam eşimle buluştuk eve geçecez anane aradı görümcem evde yokmuş telaşlanmış; anane de kayınvalidem nasılsa kızının başına gelecek ctesi diye kendi evine geçmiş; sonra görümcemi aradık; meğer o da hazır evde kimse yokken arkadaşlarımla görüşeyim demiş; bize de haber vermediği için bizi de telaşlandırdı kereta Artık o gece kayınvalidemlere geçtik direk pazar öğleden sonraya kendi evimize anca geçebildik Güya alışverişe çıkıp görümceye doğum günü hediyesi alacaktım; akşam annemdeydim bana salak mısın sirken sen hiç bir şey görmüyorsun ne hediyesi dedi. Gerçekten hiç bir hediye almadım şimdiye kadar sürekli neden hep alan ben oluyorum diye düşündüm. Bir şey değil bunu ben düşünmedim kayınvalidem resmen alın benden de yollayın mesajını verdi...Napayım kızlar sizce çıkıp bir şeyler alayım mı yoksa fırsatım olmadı diyip hiç tınmayım mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…