2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tşk ederim canım

Senine haftasonun yoğun geçmiş ben anlamadım ya bu kız küçük çocuk sanki niye bu kadar üstüne düşülüyor. o senin doğum günlerinde sana bişey almamışa sende alma o zaman.

dilek dün ben de fırsat bulabilseydim optimuma geçecektim ama dün temizlik vs zaman geçince üşendim gitmeye. Nasıl bir şeyler var mıydı bari? Sen ne aldın?

sözde hepsi outlet ama hiçte öyle diildi fiyat açısından bol bol oje duş jeli falan aldık.
sonra adil ışıktan elbise aldım bi orası outlet için uygundu yani.
6.90-9.90a etekler 6,90a trikolar. 19,90-29,90a elbiseler hırkalar falan vardı.

yanında kalmaya gittigimiz görümcem 21 yaşında; hediye almam gerekn görümcem de evli olan 27 yaşında. Ben de hiç düşünmedim almayı ama kayınvalidem alırsanız ben götürürüm dedi

sirken, herşey karşılıklıdır.. o aldı mı doğum gününde sana hediye, merak ettim şimdi?

uygunmuş geçen gün de teyzem 45 e maviden pantolon aldım diyordu.

sirken, herşey karşılıklıdır.. o aldı mı doğum gününde sana hediye, merak ettim şimdi?

hayır doğum günümde hiç bir şey almadım şimdiye kadar. Ben ona biz nişanlıyken gittim bir hırka aldım çok severek kullanır hiç üstünden çıkarmaz. Geçen sene nişanlıdan ayrıldı çok kötü psikoljisi diye gittim pasta ile bir de beypazarı gümüşlerinden yapılan bir küpe aldım baya yüklüce para saydım. Onlar bana topluca (kayınvalidemle filan) bir çanta aldılar ; biraz kullandım söküldü iç astarı; neden kullanmıyorsun diye sordu k validem dedim söküldü; e desene değiştirelim dediler. Gittik aldıkları yere ben orda bir abiye çanta gördüm aynı paraya geliyordu benim ihtiyacım abiye çanta bunla değişebilir mi dedim. tamam dediler. Kayınvalidem hatta bir çanta daha al vs dedi hiç minnet etmedim teşekkürler hoşuma giden bir model yok dedim illa bu çanta tadilatla tekrar sana gelsin dediler; hiç ses etmedim. Ne çanta var ortada ne başka bir şey; sanırım o ilk aldığını sonraki aldığıma saydırdı. Ben hiç bir şey görmüyorum ama sürekli hep ben alan oluyorum.

canım, biz de 7 yıldır birlikteyiz, ilk yıldan beri annesinin babasının kardeşinin doğum günüde hediye aldım hepsine yılbaşı anneler günü babalar günü şu bu hiç atlamadım. ama doğum günüme 2 yıldır davet ettiğim halde gelmedikleri gibi ağızlarını açıp da ii ki doğdun bile demediler. eşime söledim bundan sonra ben de onları kutlamıcam. sömürülmekte buraya kadar yani.

sen de alma canım o zaman, hem bu doğum günü fasılları bir müddet sonra can sıkmaya başlıyor
en iyisi başta vazgeçmek.. annemden bilirim, görümcesine (sevgili halacığım) kuzenlerime, dıdısının dısısına hep hediye almak zorunda çünkü bi doğum günü kültürleri var, 70 yaşındaki kadına bile doğum günü partisi yapıyor halam (kayınvalidesine).. benim hiç hoşuma gitmiyor, annemin de gitmiyor da işte yıllarca böyle gelmiş böyle gidiyor

Son düzenleme:
sirkencim hiç kasma kendini. alma birşey. iyi alıştırmışın. fırsatım olmadı de geç. onlar sana almıyorsa, sen ne diye sürekli onlara alıp da şımartacaksın ki.

yoo kayınvalidem hem alırsanız ben götürürüm dedi hem de sirken seninki aralığın kaçındaydı diyor. Geçen yıl hafta içine geliyor diye haftasonu bize gelmek istediler doğum günü için; cumartesi teyzemin nişanı vardı pazar günü bana yemeğe geldiler; o dönem ben doğum kontrol hapı kullanıyordum hem nişanda çok ayakta kaldım hem de pazar günü sabahtan temizlikti yemekti tatlısıydı diye kendimi baya yormuşum sanırım yemekten sonra bacaklarım çok ağrıyordu yürümekte zorluk çekiyordum..Hatta dün nişanda çok oynadıın ayakta kaldın vs dendi.neyse o geceyi bi şekilde atlattım. Ertesi sabah uyandık baktık eşimle dizlerim şişmiş ve ben basamıyorum bile hemen acile gitmiştik. Bu yıl yeterlilik sınavımı bahane edecem doğum günü filan istemiyorum...

ilgimi çekti ne iş yapıyorsun?

ilgimi çekti ne iş yapıyorsun?

yarı özel bir kurumda araştırmacıyım moleküler biyoloji ve genetikle ilgileniyorum; bir taraftan da doktora yapıyorum; doktora eğitimini bilirsin ilk iki yıl ders sonra yeterlilik sınavı ondan sonra tez.. Yeterlilik aşaması en karın ağrısı çekilen aşamadır.

allah yardımcın olsun kolay gelsin. bende yeterlilik sınavını görünce maliye bakanlığında mı çalışıyorsun acaba dedim. çünkü onlarda mesleğe girdikten 3 yıl sonra yetelilik sınavına giriyorlar ve çok sıkıntılı bir süreç o yüzden sordum yanlış anlama cnm

rica ederim yanlış anlamam. Bizim yeterlilik de çok sıkıntılı bir süreç oluyor. Hep evli arkadaşlarım yeterliliğe hazırlanırken hiç bir işe ellerini sürmüyorlardı hep eve yardımcı alıyorlardı ve yemekleri aileleri hallediyordu filan. Bakalım benim nasıl olacak

allah yardımcın olsun inş alnının akıyla verirsin sınavı

kuzum yaa sen yazdıkça bazen aaa beni anlatıo dioum gecende sen bana öyle demiştin

bencede ne kadar gereksiz 70 yaşındaki kadına yani
nigarcım sen nasılsın keyfin nasıl?

sirken diyet nasıl gidiyor canım?

diyeti eskisi kadar sıkı yapmıyorum ama sabahları ve öğlenleri dukana uygun besleniyorum akşamları normal yemeklerden ama daha az yiyorum. Buna rağmen dün sabah tartıda 57.2 yi gördüm :)))Bir taraftan da evde haftada 3 kere leslie ile 5 mil yapıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…