diyeti eskisi kadar sıkı yapmıyorum ama sabahları ve öğlenleri dukana uygun besleniyorum akşamları normal yemeklerden ama daha az yiyorum. Buna rağmen dün sabah tartıda 57.2 yi gördüm :)))Bir taraftan da evde haftada 3 kere leslie ile 5 mil yapıyorum :)))
dişçi için izin istedim, mırın kırın ettiler keyfim kaçtıkuzum yaa sen yazdıkça bazen aaa beni anlatıo dioumgecende sen bana öyle demiştin
bencede ne kadar gereksiz 70 yaşındaki kadına yani
nigarcım sen nasılsın keyfin nasıl?
daha iyim miroşum saolkızlar nek hala hastamı?
merak ettim 3-4 gündür görünmüyo....
ay maşallah canım, haftada 3 gün nasıl ayırabiliyorsun? ben saat 5'te çıktığım halde koşu bandına ayıracak vakit bulamıyorum. aldığımdan beri 2 kere kullandım daha
neyse kimsenin cvp verceği yok anlaşılan ben msj atayım bidaha...
bizim patron isimsiz bir işten çıkarma yazısı yazdırdı bana. bu ay birini çıkartacak sanırım. işler her durduğunda bu stresi yaşıyoruz ya, yeter artık. çok canım sıkıldı...
dişçi için izin istedim, mırın kırın ettiler keyfim kaçtı
hala da hastayım sesim düzelmedi, karga gibi..
öyel işte canım sen nasılsın?ben çok iim kuzum saol.
seninde anlamıştım zaten bişi olduğunu yazmalarından belliydi keyifsizliğin. Cmt izin verdikleri için vermemişlerdir.
Peki nolcak şimdi dişçi işin:44:
Tekrar mrb. herkese...
Nek hala geçmemiş canım hastalığın dikkat et kendine.
Dilekcim yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara
Ben hiç iyi değilim sanki, haftasonu kayınvalideme gittik kalmicaktık ısrar edince cmtsiden. orda kaldık...
Çocuk konusu açıldı herkes çocuk yapın diyor. Ben daha erken borçlarımızı yola koyalım sonra düşünüyoruz dedim.(Eşimle ortak kararımız bu.)
Israr ısrar üstüne. Anlam veremiyorum gerçekten çok bunaldım.
tşk ederim canım
bende anlamıoum hiç bişi bilmeden talep ediolarbize de 2 kere eşimin annesi söyledi. bide örnekler verio şu 1 ay sonra hamile kaldı bak şu doğurdu falan die.
eşimde anne onla bizi ne bir tutuosun biz hayatımızı bi yaşalım beraber onunda sırası gelir die biraz sert çıkıştı aylardır rahatız umudu kestiler sanırım
kuzum yaa sen yazdıkça bazen aaa beni anlatıo dioumgecende sen bana öyle demiştin
bencede ne kadar gereksiz 70 yaşındaki kadına yani
nigarcım sen nasılsın keyfin nasıl?
dilsa çocuğun cinsiyetini öğrenmişsin buarada kutluyorum bir aslan parçası doğur görsünler...
allah hayırlısı ile doğmayı nasip etsin...
her duyduğum erkek diyor bakalım bize hangisi nasip olacak...
yaaa nerdesiniz kızlar
dilşadddd
nekkkk
elfiii
zuzuu
Eşim hiçbirşey demedi herkese ben cvp verdim. Sonradan sordum bizim ortak kararımız değilmiydi niye sustun diye. O anda olsa nasıl olur diye düşünüyormuş içinden bir yandan olsun demiş. Böyle ısmarlama bebek mi istenir cinsiyeti de belirleyin tam olsun.
Bir de sadece bez masrafı olurmuş başka masrafı olmazmış.
Ben evliliğimi oturtamamışım daha.(borç, düzen v.s) Yoksa arada bir bebek kıyafetlerine bakarken buluyoruz kendimizi aklımıza gelmiyor değil ama ne zaman istersek olur diye düşünüyorum ben sonuçta ikimizde genciz.
Yani sadece bu konuda değil yaptırım hissettiğim an içimden gelmiyor. Isrardan nefrett ediyorum.
:99:Ben biliyorum canım onların söyledikleri bunlar. Ben gördüğümde beğendiğim şeyi çocuğuma alamayacaksam, İstediğini yapamicaksam yada yetişemiceksem ne diye çocuk yapayım ki eşimde böyle düşünüyor. 1-2 yıl sonraya inş.kaderdaşım benmm
aminnn canım tşk ederim hepimiz için hayırlısı inşallah
ben kayınvalidem ve kaynım yüzünden öğle arası eşimle tartışıp yeni geldim canım.
kaynım askere gidiyor diye, akşam eğlence yapıyormuş tüm masraflar benm kocaya. anasız babasız sanki anası her şeyi bize aldırtıyor, hiç eksiğimiz yok gibi bu akşam milletin içkisini yemişini yemeğini karşılayacaz. üstelik biz borç batağında çırpınıyoruz eşim açıkta kalmasın die kardeşini yanına aldı, facesine kaynım bu yaşa kadar didindim dükkan sahibi oldum bunları bırakıp askere gitmek zoruma gidiyor yazmış.
ben hamile halimde zorla işe geliyorum krediyi ödemek için, maaşımın tek kuruşuna dokunmuyorum.adam çalışmış didinmiş de dükkan açmış. çıldırttılar beni. biz borç öderken kayınvalidem kendine araba alacakmış benden aldıklarını vermeden.
sadece bez masrafı mı??? öyle mi sanıyorlarmış :))) bak benim elimde şu an bi liste var:
beşik (alındı)
bebek şekeri,şeker sepeti, bebefon, emzikler, emzik zinciri, emzik kutusu, biberon, mendiller, 0-6 ay kıyafetler, çoraplar, ciminlik, nevresim takımları, bebek yastıkları, yorganları,battaniyeleri, pikeleri, alt açma seti, zıbınlar, pazenler, küvet, küvet filesi, ana kucağı, ev ayakkabıları, şampuanı, sabunu, dönence, bebek arabası, taşıma koltuğu (alındı), şapkalar, göğüs pedi, mama sandalyesi, ateş ölçer, bebe yağı, tarağı, burun aspiratörü, şu, bu.....
allah allah yaa...kaç kişi çalışıyorsunuz orda? Bir de neden sana yazdırıyor? kendi neden yazmıyor neden isimsiz.. insan gerilir
kaderdaşım benmm
aminnn canım tşk ederim hepimiz için hayırlısı inşallah
ben kayınvalidem ve kaynım yüzünden öğle arası eşimle tartışıp yeni geldim canım.
kaynım askere gidiyor diye, akşam eğlence yapıyormuş tüm masraflar benm kocaya. anasız babasız sanki anası her şeyi bize aldırtıyor, hiç eksiğimiz yok gibi bu akşam milletin içkisini yemişini yemeğini karşılayacaz. üstelik biz borç batağında çırpınıyoruz eşim açıkta kalmasın die kardeşini yanına aldı, facesine kaynım bu yaşa kadar didindim dükkan sahibi oldum bunları bırakıp askere gitmek zoruma gidiyor yazmış.
ben hamile halimde zorla işe geliyorum krediyi ödemek için, maaşımın tek kuruşuna dokunmuyorum.adam çalışmış didinmiş de dükkan açmış. çıldırttılar beni. biz borç öderken kayınvalidem kendine araba alacakmış benden aldıklarını vermeden.
sadece bez masrafı mı??? öyle mi sanıyorlarmış :))) bak benim elimde şu an bi liste var:
beşik (alındı)
bebek şekeri,şeker sepeti, bebefon, emzikler, emzik zinciri, emzik kutusu, biberon, mendiller, 0-6 ay kıyafetler, çoraplar, ciminlik, nevresim takımları, bebek yastıkları, yorganları,battaniyeleri, pikeleri, alt açma seti, zıbınlar, pazenler, küvet, küvet filesi, ana kucağı, ev ayakkabıları, şampuanı, sabunu, dönence, bebek arabası, taşıma koltuğu (alındı), şapkalar, göğüs pedi, mama sandalyesi, ateş ölçer, bebe yağı, tarağı, burun aspiratörü, şu, bu.....
:99:Ben biliyorum canım onların söyledikleri bunlar. Ben gördüğümde beğendiğim şeyi çocuğuma alamayacaksam, İstediğini yapamicaksam yada yetişemiceksem ne diye çocuk yapayım ki eşimde böyle düşünüyor. 1-2 yıl sonraya inş.
canım zaten söylenip duruyordu eleman eksiltcem diye ama şimdiye kadar hep söylenmişse de kimseyi çıkartmamıştır. ben hem grafiker hem de sekreter gibi olduğumdan bana yazdırıyor. bakalım kime çıkacak piyango.
canım niye kaynının eğlence masraflarını siz karşılıyormuşsunuz ya.o kadar şeye para mı dayanır? eşinin artık ağırlığını koyması lazım bu konuda, siz de bebek bekliyorsunuz sonuçta. masrafınız iyice artacak, e bi de dükkan var. sezonu da değil ki çalışıp çok çok kazansın eşin. başka kardeşi yok mu eşinin, onlardan da para alınsa?
selam kızlaroff şu kocalarımızın vur ensesine al lokmasını tarzı durumlar okudukça sinirlerim hopluyor yaa hayır sonuçta onlar ailelerine ağızlarını açıp bişi demezlerse biz nasıl diyelim?
verdiler de öyle burun kıvırarakben çok iim kuzum saol.
seninde anlamıştım zaten bişi olduğunu yazmalarından belliydi keyifsizliğin. Cmt izin verdikleri için vermemişlerdir.
Peki nolcak şimdi dişçi işin:44:
teşekkür ederim canımTekrar mrb. herkese...
Nek hala geçmemiş canım hastalığın dikkat et kendine.
Dilekcim yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara
Ben hiç iyi değilim sanki, haftasonu kayınvalideme gittik kalmicaktık ısrar edince cmtsiden. orda kaldık...
Çocuk konusu açıldı herkes çocuk yapın diyor. Ben daha erken borçlarımızı yola koyalım sonra düşünüyoruz dedim.(Eşimle ortak kararımız bu.)
Israr ısrar üstüne. Anlam veremiyorum gerçekten çok bunaldım.
Üstüne eve geldik eşim maça gitmek istedi gideceği yer annemlere yakın ama 8-9 maçı ordan çıkıp eve gelmemiz 11'i bulacaktı.
K.validemden eve geldik evimi toparlamaya çalıştım işler birikmişti. Hepsini bitiremedim. Eşim oraya gitmek istiyor ben evde kalıp iş yapmak, Gıda alışverişi yapmak istiyorum hafta içine. Ne yapacağımı şaşırdım 1 güne ne sığdıracağımı şaşırdım. Sonra ağlamaya başladım birden. Böyle hiçbir yere sığamıyor, hiçbiryerde mutlu olamıyor hiçbirşeye yetemiyor gibi hissediyorum ağladım ağladımm eşim çok korktu tamam gitmiyorum dedi sen üzülme yeterki dedi ben anlattım herşeyi bunaldığımı. Öptü öptü sarıldı. Herşey nasıl istersen olacak dedi. Ama bu ağlama krizleri bende çok oluyor aralıklı zamanlarda. Psikologa gitmeyi düşünüyorum konuşmak iyi gelir belki...
ben dişçideydim yarenimmmyaaa nerdesiniz kızlar
dilşadddd
nekkkk
elfiii
zuzuu
ay pes walla senin kayınvalideneben kayınvalidem ve kaynım yüzünden öğle arası eşimle tartışıp yeni geldim canım.
geçmiş olsun canımverdiler de öyle burun kıvırarakgittim geldim bile, ay bugün besleme gibiyim yaa
saçımı topladım çıktım, yorgunum, hastayım, bugün bitsin başka bişi istemiyorum
teşekkür ederim canım
kayınvalidenin dediklerine takma canım, he de geç.. bizimkisi de aynı modda
artık bi çocuk olsun diyip duruyor..
bende bazen o ruh haline bürünüyorum, dolup taşıp ağlamaya başlıyorumyetmiyor evet 1 gün, ama maalesef çalışmak gerekiyor, borçların bitmesi gerekiyor Allah sağlık versin, borç sıkıntı geçer gider üzme kendini hiç ama keşke en azından cumartesi yarım gün çalışma imkanın olsa :/
ben dişçideydim yarenimmm
ay pes walla senin kayınvalidenearabası eksik kalsın..
kayın da madem ortak çıkıyor dükkana borcun yarısını üstlensin, aylık ödemesi gelince yarısını ondan isteyin: "ortak taksidin yarısını alayım?" diye..abisinden yüz buluyo bence :26: kardeşine çok düşkün galiba eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?