2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben diyorum ama benm kaynanada ar kalmamış, yüzsüz.

off çok zor canım yaa Allah sabırlar versin sana eşinin anlaması lazım böyle sömürüldüğüğnü ama o da duygusal yaklaşıyor galiba olaya anlamıyor..

Nektarcım geçmiş olsun naapıon dişçide?

ben de grip olmuşum kızlar hamilelik dönemimin ilk ilaçsız hastalığını geçirmeye çalışıyorum umarım yarına daha iyi olurum burnum akıp duruyo ve halsizim:2:

ben de gribim canım c. tesi akşamı kaynanamdan geçti yanıma oturma dedikçe çok seviyormuş gibi yanıma sokuldu. ilaç içemiycem anne, hastayım deseydin ben gelmeseydim diorum, iç bişey olmaz dior. ölsün istiyor bebeği manyak kadın.

Sadece k.valide olsa canım önüne gelen herkes fikir yürütmeye çalışıyor görümcemin nişanlısı bile yok sizin çocuğunuz olsa k.validen bakar siz çalışırsınız.
Görümcem çocuğuna hani bebek dedirtmeye çalışıyor.
Sadece takıldığım bu da değil canım yaa, ruh halim sanki hiçbirşeye yetişemiyormuşum gibi yada hiçbir yerde mutlu olamıyormuşum gibi...
Nereye gitsem yerime sığamıyorum, sıkılıyorum, daralıyorum. Onlarda son damlaymış taştım dün nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin gözleri doldu çok çaresiz kaldığını gördüm gözlerinde ve dün gün boyunca durduk yere gözyaşlarım aktı durdu...
Ama eşime kendimi anlattım ifade ettim beni anladı tek iyi yanı oydu dün olanların...

Son düzenleme:

özgecim canını sıkma, eşine de

geçmiş olsun canım ay dilşad senin kaynanayı bi tenhada kıstırsak canım:120:

kendimi yedim bebek konusunda herkes mahalle baskısına maruz kalıyor yalnız değilsin ay evet kısmet işte de geçiştir fazla da üstünde durma.

dilsad müsadenle kayınvalidenin kulağına civa dökebilir miyim şaka bir yana sinir oldum ya neden krediyi senin üstüne yıktılar?? kendileri keyiflerine bakıyorlar sen kredi öderken araba almak da nerden çıkmış. Benim kayınvalide de çok komik ctesi orda kaldık dedim ya çalışma odasında bilgisayar masasının üstünde bi kağıda emlakçı ev notları almış. Biz eşimle kurban bayramı haftası teyzemlere yakın yeri baya iyi sıfır bir ev bulmuştuk alır kiraya veririz yatırım amaçlı diye düşünüyorduk ama ev satılmış bir üst katı da bizim hesaba uymadı; tabi biz bu fikrimizi ailelere duyurduk. Hiç ortada yokken birden kayınvalidem de kendi evini satıp ev almaya kalkıştı oysaki hiç öyle bir niyeti yoktu. Ben diyince bi şeyler kafasına dank etti sanırım. Geçenlerde bizim evi satsak aynı yerden karşılıklı mı girsek topraktan filan diyo tırstım yaa..

ah canım yaaa millete ne oluyorsa hiiç aldırma tatlım sonuçta bu sizin hayatınız ve siz yönlendireceksiniz. Boşver bi kulağından girsin diğerinden çıksın eller ne derse desin sonuçta onlar diyor diye çocuk yapacak halin yok hiç sıkılma bunalma nolur

geçmiş olsun canım ay dilşad senin kaynanayı bi tenhada kıstırsak canım:120:
gelin kızlar ben tenha bulurum yeter ki kıstırın onu :)))))

müsade senin canımm aman bi boş anına gelipte o kadar yakınına sokmayım deme.

seni soran bendim ama

ya dilşad gerçekten zor bi zamandasın bi de eşin böyle devam ederse askere harçlıktı paraydı derken nası olcak bu iş bi taraftan bebekte gelio

valla canım olacağı o, anası para yollarım oğluma dicene, orda sana verdikleri parayı bana yolla oğlum dio. o da bize kalacak yani her ay. çok tepem atarsa krediyi ödemem diorum da krediyi benm babam çekti ben maaşı alınca babama veriyorum onun maaşından kesiliyor diye. ben vermezsem benmki de vermez olan babama olur.

gelin kızlar ben tenha bulurum yeter ki kıstırın onu :)))))

müsade senin canımm aman bi boş anına gelipte o kadar yakınına sokmayım deme.

yok ben aynı yerde oturmayı düşünmem direk cevabım şu oldu "farketmez benim için çünkü ben evi yatırım amaçlı düşünüyorum oturmak için degil" dedim; hatta geçen sene görümcemle aynı yerde eve girmemizi öneriyordu eşime yalnızken anlattığımda "ben böyle bir şey istemem sirken" demişti.

Sağol canım
Öyle yapmaya çalışıyorum ama işte bir yerden patlak veriyor olaylar...

özgecim canını sıkma, eşine de

Hayırlısı olsun canım

krediyi neden senin baban çekti? kayınvaliden yada eşin çekemiyor muydu? anladığım kadarıyla ortaklık var. Her sefer sessiz kalıp sen ödeme; biraz da siz destek çıkın ben bunaldım artık de.

Öyle yapmaya çalışıyoruz malesef sirken...

ya kuzum o zaman eşinle adam akıllı konuş senin ailen ne dio bu duruma ii kötü anlıolardır yani :97:

krediyi neden senin baban çekti? kayınvaliden yada eşin çekemiyor muydu? anladığım kadarıyla ortaklık var. Her sefer sessiz kalıp sen ödeme; biraz da siz destek çıkın ben bunaldım artık de.

benm babam memur olduğu için daha yüksek kredi alabiliyor canım.
kayınvalidem borca girer mi ya ödemezsek kalpten gider korkudan. eşime söledim ben sürekli ödeyemem die ama 36 ay vadeli çektik, az kaldı hayatım 35 ay var sabret dio yüzsüz yüzsüz. ama kızınca da işler düzelsin sana ödetmem yeter ki söleme dior. ben de kaynıma ödediklerimi de geri ödeyin bana dedim. artık çileden çıkardılar.

ya kuzum o zaman eşinle adam akıllı konuş senin ailen ne dio bu duruma ii kötü anlıolardır yani :97:

ne desinler canım, ya da bişe deseler değişecekler mi. annem sadece çok üzülüyoruz diyor. babam haftada- on günde bi harçlık veriyor bana. almaya bile utanıyorum da kızıyor almazsam.

dilsad allah önce eşine akıl sonra da sana sabır versin. Borcu anladım da kayınbiraderinin eğlence masrafı neden sizden çıkıyor. Bize kayınvalidem ş dışına giderken hep arabasını bırakıyor anane yaşlı lazım olur diyor; araba bizde kalıyor ama biz arabayı çok fazla kullanmıyoruz misal araba kapıda durur eşim işine dolmuşla gider mecbur kaldıkça bineriz onda da hep kısa mesafelerdir. Ama her aldığımızda geri verirken deposunu fulleyip öyle veriyorduk; baktım araba bize ait degil ama yakıt masraf bizden daha çok çıkıyor. Bundan sonra daha akıllı davranacam ne kadarını harcamışsak o kadarını dolduracam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…