teşekkür ederim canım..geçmiş olsun canım
evet eşim kardeşine anasına babasına yedirmelere doyamıyor. nefret ediyorum hepsinden. yoo borcu eşim de ödemiyor bana yıktılar krediyi. çalışıp ödüyorum işte. ne anası ne babası çocuğun şu eksiğini de biz alalım demiyor. kardeşi 1 kuruş ödemez ama onun düğününü de biz yapacakmışız evini de biz kuracakmışız, maaşını da bizle aynı alacakmış.
sana da geçmiş olsun canım, dikkat et kendine de bebişe de..off çok zor canım yaa Allah sabırlar versin sana eşinin anlaması lazım böyle sömürüldüğüğnü ama o da duygusal yaklaşıyor galiba olaya anlamıyor..
Nektarcım geçmiş olsun naapıon dişçide?
ben de grip olmuşum kızlar hamilelik dönemimin ilk ilaçsız hastalığını geçirmeye çalışıyorum umarım yarına daha iyi olurum burnum akıp duruyo ve halsizim:2:
eşinin anlayışı, desteği de en önemlisi zaten..
Sadece k.valide olsa canım önüne gelen herkes fikir yürütmeye çalışıyor görümcemin nişanlısı bile yok sizin çocuğunuz olsa k.validen bakar siz çalışırsınız.
Görümcem çocuğuna hani bebek dedirtmeye çalışıyor.
Sadece takıldığım bu da değil canım yaa, ruh halim sanki hiçbirşeye yetişemiyormuşum gibi yada hiçbir yerde mutlu olamıyormuşum gibi...
Nereye gitsem yerime sığamıyorum, sıkılıyorum, daralıyorum. Onlarda son damlaymış taştım dün nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin gözleri doldu çok çaresiz kaldığını gördüm gözlerinde ve dün gün boyunca durduk yere gözyaşlarım aktı durdu...
Ama eşime kendimi anlattım ifade ettim beni anladı tek iyi yanı oydu dün olanların...
ahhh bebeyimm biliyorummseni soran bendim ama
ya dilşad gerçekten zor bi zamandasın bi de eşin böyle devam ederse askere harçlıktı paraydı derken nası olcak bu iş bi taraftan bebekte gelio
dilsad allah önce eşine akıl sonra da sana sabır versin. Borcu anladım da kayınbiraderinin eğlence masrafı neden sizden çıkıyor. Bize kayınvalidem ş dışına giderken hep arabasını bırakıyor anane yaşlı lazım olur diyor; araba bizde kalıyor ama biz arabayı çok fazla kullanmıyoruz misal araba kapıda durur eşim işine dolmuşla gider mecbur kaldıkça bineriz onda da hep kısa mesafelerdir. Ama her aldığımızda geri verirken deposunu fulleyip öyle veriyorduk; baktım araba bize ait degil ama yakıt masraf bizden daha çok çıkıyor. Bundan sonra daha akıllı davranacam ne kadarını harcamışsak o kadarını dolduracam.
ne desinler canım, ya da bişe deseler değişecekler mi. annem sadece çok üzülüyoruz diyor. babam haftada- on günde bi harçlık veriyor bana. almaya bile utanıyorum da kızıyor almazsam.
ya hiç kıyamıoum babalara. benimkide öyle.
ama biz eşimle tüm borcu harcı kimde ne varsa veriouz ev alışverişi faturalar kartlar halledildikten sonra kalanı paylaşıouz o biraz daha fazla alıo benzin sigara ailesine de veriiosa bilemem ama bende kardeşime alıoum çoğu zaman
ahhh bebeyimm biliyorummcevap da verdim kii
ama yarenim de sormuş sonra
ay allahım "niye evlendin" mişnektarcım benm eşim an-la-maz. anlamak istemez çünkü. bugün söledim böle olacağını biliodum bekarken tanımıştım sizi dedim. nie evlendin dior. çekilecek çilem varmış dedim, gelip sırnaştı şimdi de msn den yazıp duruyor umrumda değil.
evet canım.. aynı durumdayım.. tam alışıyorum kontrol tarihi geliyor yine acılar çekiyorum..şuan var ya dişim sızlıyor resmennektar sen ortodontik tedavi mi görüyorsun? daha teller ne kadar duracak? 12-15 yaş arası ben de görmüştüm rutin kontrolden geldiğim zamanlar bütün dişlerim çok acırdı.
eşinin anlayışı, desteği de en önemlisi zaten..
geçecek
bu pazar için plan yap eşinle, sinemaya gidin.. sadece ikiniz olun iyi gelecek bence..
amaaan canım benm başıma gelmiş işte bu, ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen derler, eşimin hatrına katlanıyorum bakalım, o da söylüyor kavga tartışma bitince haklısın da napiim die, böyle devam ederse görşmeyi kesecem kayınvalideyle.
benden alıntı yapıp yarenim yazında bozuldum yanineyse tmm
bu arada bi arkadaş geldi 6 hftlık hamileyim deyip gitti o kimdi yaawww :44:
her hafta görüşmek zorundamıyız yaa kayınvalidelerle
Ahh canım pazar planını k.validem yaptı bile dünden...:97:
Bize geleceklermiş bizde birşey demedik tamam falan diye ben sustum zaten...
Bilmiyorum yani gelecekler mi gelmicekler mi.
her hafta görüşmek zorundamıyız yaa kayınvalidelerlebizim de 1 gün iznimiz var yanii...
ben de kırgınım benim kayınvalideme, cumartesi akşamı aradılar eşimin cep telinden..
kayınpederim de kayınvalidem de konuştular eşimle, kimse beni telefona istemedi (ki istemesinler de zaten konuşmasak da olur)
ama insan selam söylerbişi demedim bende..
eşim de yemin ederim, nigar napıyo? napıyosunuz dediler diyo..
e cevaplarında benle ilgili bişe yoktu dedim..
benim annemse ölüyo damadı için, aman işe giderken geçsin börek yaptım yanına alsın, aman profiterol yaptım oğluma da koydum yesin
ona da diyorum nazlama şunu bukadar
her hafta görüşmek zorundamıyız yaa kayınvalidelerlebizim de 1 gün iznimiz var yanii...
ben de kırgınım benim kayınvalideme, cumartesi akşamı aradılar eşimin cep telinden..
kayınpederim de kayınvalidem de konuştular eşimle, kimse beni telefona istemedi (ki istemesinler de zaten konuşmasak da olur)
benim annemse ölüyo damadı için, aman işe giderken geçsin börek yaptım yanına alsın, aman profiterol yaptım oğluma da koydum yesin
bizimkiler de beklenti içindelerdi, gitmedik küstüler kırıldılar ama alıştılar, şimdi 3 haftada bir gidince seviniyolar
Biz her hafta görüşmezsek işimiz rast gitmiyor nekimŞaka bir yana ama gerçekten hep beklenti içindeler 1 hafta gitmesek niye gelmediniz oluyor hemen.
Bilmiyorum ama hiiiçç niyetim yok evde durmaya 1 faciayı daha kaldıramam. Ne deyip bahane bulsak ki??? :26:
Aynen benim annem de öyle damadını çokk sever arkadaş gibi konuşurlar bıdır bıdır... Eşimde annemi çok sever. canımmmm kocammmm benimm
ben de aramiycam, bu hafta sonu gidecektik gitmiycem..evt bunu bilirim yaa. Bide damat diil erkek evlat die görüolar.. Bizde 2 kız kardeş olduğumuz için annem bi bakıo oğlum die
ama babam yüz vermio o hala beni sevioama maaleseff kardeşim ve babanemde hep eşimi tutuolar yazıklar olsun size dioum
ama senin eşinin ailesinin yaptığı ayıp insan konuşmalardan anlıo beni soruolar mı die seni bile arayabilirler yani k.validen kızım napıosun diebilir
sık sık olmuyo canım, çünkü k.validem hep eşimi cepten arar..
Gerçekten sormamışlarsa çok ayıp etmişler canım ama bu bi kere falan oluyorsa takma hiç unutmuş olabilirler laf denk gelmemişdir .
Ahh canım pazar planını k.validem yaptı bile dünden...:97:
Bize geleceklermiş bizde birşey demedik tamam falan diye ben sustum zaten...
Bilmiyorum yani gelecekler mi gelmicekler mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?