2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkür ederim canım..
eşinle otur bunları uzun uzadıya, nekadar rahatsız olduğunu felan konuş.. bu şekilde olmaz ki yaa :26:

sana da geçmiş olsun canım, dikkat et kendine de bebişe de..
benim üst dişimde tel var ya onun için gidiyorum her ay
eşinin anlayışı, desteği de en önemlisi zaten..
geçecek
bu pazar için plan yap eşinle, sinemaya gidin.. sadece ikiniz olun iyi gelecek bence..
seni soran bendim ama

ya dilşad gerçekten zor bi zamandasın bi de eşin böyle devam ederse askere harçlıktı paraydı derken nası olcak bu iş bi taraftan bebekte gelio
ahhh bebeyimm biliyorumm cevap da verdim kii
ama yarenim de sormuş sonra

biz araba aldık 6 ay kullandık satılsın istedim çünkü kredi kartının ekstresi bi geldi 800 lira sadece benzine giden, peşin giden hariç. sinirlendim bizden çok kaynımla sevgilisi geziyordu. satıldı ii de oldu. yok benm kocam akıllanmaz ama aminnn inşallah yola gelir artık.

nektarcım benm eşim an-la-maz. anlamak istemez çünkü. bugün söledim böle olacağını biliodum bekarken tanımıştım sizi dedim. nie evlendin dior. çekilecek çilem varmış dedim, gelip sırnaştı şimdi de msn den yazıp duruyor umrumda değil.

nektar sen ortodontik tedavi mi görüyorsun? daha teller ne kadar duracak? 12-15 yaş arası ben de görmüştüm rutin kontrolden geldiğim zamanlar bütün dişlerim çok acırdı.

ne desinler canım, ya da bişe deseler değişecekler mi. annem sadece çok üzülüyoruz diyor. babam haftada- on günde bi harçlık veriyor bana. almaya bile utanıyorum da kızıyor almazsam.

ya hiç kıyamıoum babalara. benimkide öyle.
ama biz eşimle tüm borcu harcı kimde ne varsa veriouz ev alışverişi faturalar kartlar halledildikten sonra kalanı paylaşıouz o biraz daha fazla alıo benzin sigara ailesine de veriiosa bilemem ama bende kardeşime alıoum çoğu zaman

amaaan canım benm başıma gelmiş işte bu, ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen derler, eşimin hatrına katlanıyorum bakalım, o da söylüyor kavga tartışma bitince haklısın da napiim die, böyle devam ederse görşmeyi kesecem kayınvalideyle.

ay allahım "niye evlendin" miş inş akşam gönlünü alır

nektar sen ortodontik tedavi mi görüyorsun? daha teller ne kadar duracak? 12-15 yaş arası ben de görmüştüm rutin kontrolden geldiğim zamanlar bütün dişlerim çok acırdı.
evet canım.. aynı durumdayım.. tam alışıyorum kontrol tarihi geliyor yine acılar çekiyorum..şuan var ya dişim sızlıyor resmen

eşinin anlayışı, desteği de en önemlisi zaten..
geçecek
bu pazar için plan yap eşinle, sinemaya gidin.. sadece ikiniz olun iyi gelecek bence..

Ahh canım pazar planını k.validem yaptı bile dünden...:97:
Bize geleceklermiş bizde birşey demedik tamam falan diye ben sustum zaten...
Bilmiyorum yani gelecekler mi gelmicekler mi.

tatlım bu maddi acıdan bi değişikliğe sebep olmaz ki eşin yine vercek sen arada olmayınca k.validen daha çok sömürcek.
sen evin ve bebeğin çok ihtiyacı var deyip sürekli eşinden para isticen o sana yetişmeye çalışırken annesini unutur bence.

benden alıntı yapıp yarenim yazında bozuldum yani neyse tmm
bu arada bi arkadaş geldi 6 hftlık hamileyim deyip gitti o kimdi yaawww :44:

Ahh canım pazar planını k.validem yaptı bile dünden...:97:
Bize geleceklermiş bizde birşey demedik tamam falan diye ben sustum zaten...
Bilmiyorum yani gelecekler mi gelmicekler mi.
her hafta görüşmek zorundamıyız yaa kayınvalidelerle bizim de 1 gün iznimiz var yanii...
ben de kırgınım benim kayınvalideme, cumartesi akşamı aradılar eşimin cep telinden..
kayınpederim de kayınvalidem de konuştular eşimle, kimse beni telefona istemedi (ki istemesinler de zaten konuşmasak da olur)
ama insan selam söyler bişi demedim bende..
eşim de yemin ederim, nigar napıyo? napıyosunuz dediler diyo..
e cevaplarında benle ilgili bişe yoktu dedim..
benim annemse ölüyo damadı için, aman işe giderken geçsin börek yaptım yanına alsın, aman profiterol yaptım oğluma da koydum yesin
ona da diyorum nazlama şunu bukadar

Son düzenleme:

Biz her hafta görüşmezsek işimiz rast gitmiyor nekim Şaka bir yana ama gerçekten hep beklenti içindeler 1 hafta gitmesek niye gelmediniz oluyor hemen.
Bilmiyorum ama hiiiçç niyetim yok evde durmaya 1 faciayı daha kaldıramam. Ne deyip bahane bulsak ki??? :26:
Aynen benim annem de öyle damadını çokk sever arkadaş gibi konuşurlar bıdır bıdır... Eşimde annemi çok sever. canımmmm kocammmm benimm

Son düzenleme:

evt bunu bilirim yaa. Bide damat diil erkek evlat die görüolar.. Bizde 2 kız kardeş olduğumuz için annem bi bakıo oğlum die
ama babam yüz vermio o hala beni sevio ama maaleseff kardeşim ve babanemde hep eşimi tutuolar yazıklar olsun size dioum

ama senin eşinin ailesinin yaptığı ayıp insan konuşmalardan anlıo beni soruolar mı die seni bile arayabilirler yani k.validen kızım napıosun diebilir

bizimkiler de beklenti içindelerdi, gitmedik küstüler kırıldılar ama alıştılar, şimdi 3 haftada bir gidince seviniyolar
5 haftada bir gittiğim de oluyo ama napim yaa çalışıyoruz

Gerçekten sormamışlarsa çok ayıp etmişler canım ama bu bi kere falan oluyorsa takma hiç unutmuş olabilirler laf denk gelmemişdir .

ben de aramiycam, bu hafta sonu gidecektik gitmiycem..
gidince de hiç bişi olmamış gibi davranıcam, ay hiç sorun yaşamak istemiyorum
bozuldum ama belli etmedim :/

sormamaları ayıp ama eşine de madem napıyorsunuz diye sormuşlar "nektarla oturuoruz yemek yiyoruz diye seni de katarak cevap verebilirdi" Bence de hiç bir şey olmamış gibi davran.

Gerçekten sormamışlarsa çok ayıp etmişler canım ama bu bi kere falan oluyorsa takma hiç unutmuş olabilirler laf denk gelmemişdir .
sık sık olmuyo canım, çünkü k.validem hep eşimi cepten arar..
bizim evi aramaz pek.. bahanesi de hep şu "ev telefonu kesik"
takmıyorum hiç evet

kızlar akşama ne yapıcaksınız?
ben galiba peynirli spagetti yapıcam.. ama vazgeçebilirim de.. ne yapılır ki? tekim ben :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…