2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sormamaları ayıp ama eşine de madem napıyorsunuz diye sormuşlar "nektarla oturuoruz yemek yiyoruz diye seni de katarak cevap verebilirdi" Bence de hiç bir şey olmamış gibi davran.
evet ben de onu diyorum, benim adıma cevap vermedin..beni sorsalar naptımı söylerdin diyorum..
yemin ederim sordular diyo, az önce de annesine gitmiş "annem sana selam söyledi" diyo şaka gibi benim bu kocam

Sizce ne desem de bahane bulsak kızlar??? :44:
Benim aklıma gelmiyor hiçbişey...

hastalık bahane edin başımı kaldıramıyorum çok hastayım deyin, ya da başka bi ark.larımız gelcek o gün diye yalan atın eğer olsun biz de gelelim derse atrık harbiden ark.larını da çağır ki sen onlarla meşgul olursun hiç değilse?

geceden kuru fasulye ıslatmıştım onu yapacam sabah aradım anneme sordum nasıl pişiyordu kaç dk durması lazım düdüklüde diye.Önden tencerede bir haşla gazını al ondan sonra düdüklüde 15 dk pişir salçasını da az koy dedi. Yapacam bakalım nasıl olacak aa unutmadan yanına da çok az pilav yapacam tabi bi de turşu da olur :))))

ben de aramiycam, bu hafta sonu gidecektik gitmiycem..
gidince de hiç bişi olmamış gibi davranıcam, ay hiç sorun yaşamak istemiyorum
bozuldum ama belli etmedim :/

en güzeli takmamak kafaya yapı olarak ben çoğu zaman başaramıoum
ama taaa ilk geldiğimde anlattığım elti k.valide sorunları vardı biliosun biz hep eltimlerle küsüoduk cmt günü öyle şeyler duydum ki demediklerimi demiş gibi yapılmış beni azarlıomuş k.validem ama ben hala konuşuomuşum ya saçma sapan neler neler güldüm
pazar günü gittim hiç bişi olmamış gibi seviyeli bi şekilde oturdum. sonra eltim geldi bizi küs biliodu sarıldığımızı görünce nası şaşırdı. akşam eşime bak böle böle olmuş ama ben bugün annenin ayıbını yüzüne vurmadım dedim sustu hiç bişi yok.
onlar seni çok severler ama ilk göz ağrısın falan dio. kalsın hiç bişi istemioum sahte sevgiler ve gülümsemeler görmek istemioum

en azından görüpte sinirlerim hoplamaz. öyle de yiyo bizi böyle de.
ayy aynı benm annem, anne şımartma diyorum. olsun ben seviyorum bana bi saygısızlığı yok diyor. üstelik benm anne babama aşırı saygılı, girerken de çıkarken de el öper.
Dilşadcım sana çook geçmiş olsun dikkat et kendine bebikede...

saol canımmm

burda eltilerle ilgili o kadar çok şey okudum ki daha benim eltim yok; eşimin erkek kardeşi bu yıl üniversiteyi yeni kazandı; bazen kendimi Allahım ilerde nasıl biri karşıma çıkacak iyilerle karşılaştır derken yakalıyorum. Geçenlerde bir konu okudum bir kızın düğününde elti adayı aynı gelinlik gibi bir kıyafet giymiş hiç fotograf çektirmemiş ama eşiyle gitmiş fotograf çektirip facebookuna koymuş; ben ne yapsam diye soruyordu . Daha neler görecez artık dedim.

Arkadaş desek dışarı çıkmayı istiyordum dışarda görünürsek hani hastaydınız arkadaşınız gelecek derler bir kere gitmemiştik bizi realde gördü akrabalarından biri hemen demiş realde gördüm diye. Bizde hasta olduğum için yemek yapamadım yemek yemeye çıktık akşam demiştik. puff.

insanı yalan konuşmak zorunda bırakıyorlar zorla, sonra bi de açıklama bekliyorlar.

Sizce ne desem de bahane bulsak kızlar??? :44:
Benim aklıma gelmiyor hiçbişey...
bişe bişe yıldönümümüz deseniz? başbaşa olmak istiyoruz felan :26:
ay bilemedim yaa..

güzel

en iyisini yapmışsın, yüzgöz olmamak lazım mesafeli olmak lazım..

benimkisi de saygılıdır annemlere karşı ama bazen ben onun ailesine bişe desem hemen karşı atağa geçip bizimkilere ufak bişe demeye çalışıyor, da seviyesini bozmuyo hiç.. diyecek şey bulamıyor da olabilir

kızlar yoğundum okudum şimdi

Diloşcum sen boşuna kaynananı kayınbiraderini suçluyon bu olanların hepsi eşinin suçu ve bu sorunu sadece eşinle çözebilirsin. onlara istediğin kadar kız umurlarında olmaz eşinle ciddi bi şekilde konuşman lazım. geleceğinizi hiç düşünmüyor

Özgecim ihtiyacın olan tek şey evinde eşinle huzurlu tek bir gün.
Seni bu konuda anlıyorum benim kaynanamın misafirleride bize geliyor ve ben ağırlıyorum evlendiğimin ilk ayları her hafta misafir her hafta hizmet et. evi temizle eşimle bi gün evde huzurlu kalmaya hasret kalmıştım çok şükür (bu aralar yine misafir modunda olsakta) atlattım yazın. eşin en büyük destekçin bu hafta ne yapmak istiyorsan eşinle konuş çok bunaldığını bu hafta misafir istemediğini yada ne istiyorsan onu yapmayı istediğini söyle. eşin bi çözüm bulsun

evinde tek bir gün huzurla geçirmek için bahaneler arıyorsun çok kötü yaa

bişe bişe yıldönümümüz deseniz? başbaşa olmak istiyoruz felan :26:
ay bilemedim yaa..

olabilir aslında canım eşime sorarım nasıl olur diye. sağol Nek...

insanı yalan konuşmak zorunda bırakıyorlar zorla, sonra bi de açıklama bekliyorlar.

Aynen öyle oluyor canım zorla yalan söylemek zorunda bırakılıyoruz. Napalım kırmamaya çalışıyoruz işte idare ediyoruz herkesi.
Güle güle sana öptümm...

Sağol elfişim gerçekten anlıyosun beni çok güzel anlatmışsın eşime öyle söylediğimde arada kalıyor bazen diye ben ne yapabilirim diye düşünüyorum.
Ona öyle söylediğimde sıkıntıya girecek ama istediğimi yapar yine.
Çok haklısın evimde tek kalmak için bahaneler arıyorum ve bu sıkıyor bir müddet sonra...

tabii orası da öyle canım.

dersaneden önce dükkana gidiyorum ya normalde
eşimle karşılaştık yolda, bi yere gidiyormuş beni geri iş yerime bıraktı. akşam da eğlence iptal olmuş. yüz vermedim yolda elimi tutmaya çalışıyor. ii yaptım ohh. çıkışta beklerim dersanenin önünde dedi bende istersen eve gidebilirsin ben yolu bulabilirim dedim. yok yok alıcam seni dior.

bu k.valideye gitme olayları ilk evlendiğimizde her hafta benimde canımı sıkıodu bide hfta içide gidioduk falan.
sonra ben işe başladım direk kestim yani alışveriş var temizlik var die die.
çoğu zamanda ark. ile plan yapıouz eşimde hiç demio gitmedik die bazen 15 20 gün görüşmüouz.
ama tabii laf çarpıolar tlfda mı yoktu diolar
amannn

en iyisini yapmışsın, yüzgöz olmamak lazım mesafeli olmak lazım..

bişi sölim mi oda olmuo çünkü gelinsin mutlaka laf yiceksin
benim diğer eltim mesafeli nasılsınız saolun der resmi bi şekilde
amann bu pek havalı suratsız diolar
napsan olmuo yaa

özgecim akşem yemeğe geleceklerse basit bi yemek yapıp yemekle vakit geçirmek yerine sabah erken kalkın eşinle bi yürüyüş yapın

dün biz 9 da uyandık eşofmanlarımızla dışarı çıktık sahile inecektik daha tam iyileşmediğim soğuk olur için vazgeçtik yolları uzatarak yürüdük önce gazete aldık sonra simit aldık markete gittik kahvaltılık aldık.

dedim elimde gazete ile simitler ne güzel oldu öyle. Eşimde dedi elinde olmasını istediğin başka bişey varmı bi gül de olsa hiç fena olmazmış diye şaka yaptım. Markette kasadayken sen öde ben geliyorum dedi. marketin karşısında çiçekçi varmış bi gül almış bana keyifli keyifli evimize gittik kahvaltıyı hazırladık birlikte. o kadar iyi geldiki bana tüm günüm güzel geçti

Bende işe başlamadan önce h.içi gittiğimiz oluyordu hafta sonundan hariç işe girdim hafta sonları gidiyoruz bazen 2haftaya 1 bazen her hafta...
Ama benim eşim istiyor onlardan önce gitmeyi 1 haftayı geçtiyse görüşmemiz Yine gideceğiz ama artık kalma olayı olmicak öyle söyledi 2-3 saat oturup eve dönecez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…