evet ben de onu diyorum, benim adıma cevap vermedin..beni sorsalar naptımı söylerdin diyorum..sormamaları ayıp ama eşine de madem napıyorsunuz diye sormuşlar "nektarla oturuoruz yemek yiyoruz diye seni de katarak cevap verebilirdi" Bence de hiç bir şey olmamış gibi davran.
Sizce ne desem de bahane bulsak kızlar??? :44:
Benim aklıma gelmiyor hiçbişey...
sık sık olmuyo canım, çünkü k.validem hep eşimi cepten arar..
bizim evi aramaz pek.. bahanesi de hep şu "ev telefonu kesik"
takmıyorum hiç evet
kızlar akşama ne yapıcaksınız?
ben galiba peynirli spagetti yapıcam.. ama vazgeçebilirim de.. ne yapılır ki? tekim ben :/
ben de aramiycam, bu hafta sonu gidecektik gitmiycem..
gidince de hiç bişi olmamış gibi davranıcam, ay hiç sorun yaşamak istemiyorum
bozuldum ama belli etmedim :/
en azından görüpte sinirlerim hoplamaz. öyle de yiyo bizi böyle de.tatlım bu maddi acıdan bi değişikliğe sebep olmaz ki eşin yine vercek sen arada olmayınca k.validen daha çok sömürcek.
sen evin ve bebeğin çok ihtiyacı var deyip sürekli eşinden para isticen o sana yetişmeye çalışırken annesini unutur bence.
ayy aynı benm annem, anne şımartma diyorum. olsun ben seviyorum bana bi saygısızlığı yok diyor. üstelik benm anne babama aşırı saygılı, girerken de çıkarken de el öper.
her hafta görüşmek zorundamıyız yaa kayınvalidelerlebizim de 1 gün iznimiz var yanii...
ben de kırgınım benim kayınvalideme, cumartesi akşamı aradılar eşimin cep telinden..
kayınpederim de kayınvalidem de konuştular eşimle, kimse beni telefona istemedi (ki istemesinler de zaten konuşmasak da olur)
ama insan selam söylerbişi demedim bende..
eşim de yemin ederim, nigar napıyo? napıyosunuz dediler diyo..
e cevaplarında benle ilgili bişe yoktu dedim..
benim annemse ölüyo damadı için, aman işe giderken geçsin börek yaptım yanına alsın, aman profiterol yaptım oğluma da koydum yesin
ona da diyorum nazlama şunu bukadar
Dilşadcım sana çook geçmiş olsun dikkat et kendine bebikede...
hastalık bahane edin başımı kaldıramıyorum çok hastayım deyin, ya da başka bi ark.larımız gelcek o gün diye yalan atın eğer olsun biz de gelelim derse atrık harbiden ark.larını da çağır ki sen onlarla meşgul olursun hiç değilse?
Arkadaş desek dışarı çıkmayı istiyordum dışarda görünürsek hani hastaydınız arkadaşınız gelecek derler bir kere gitmemiştik bizi realde gördü akrabalarından biri hemen demiş realde gördüm diye. Bizde hasta olduğum için yemek yapamadım yemek yemeye çıktık akşam demiştik. puff.
bişe bişe yıldönümümüz deseniz? başbaşa olmak istiyoruz felan :26:
Sizce ne desem de bahane bulsak kızlar??? :44:
Benim aklıma gelmiyor hiçbişey...
güzelgeceden kuru fasulye ıslatmıştım onu yapacam sabah aradım anneme sordum nasıl pişiyordu kaç dk durması lazım düdüklüde diye.Önden tencerede bir haşla gazını al ondan sonra düdüklüde 15 dk pişir salçasını da az koy dedi. Yapacam bakalım nasıl olacak aa unutmadan yanına da çok az pilav yapacam tabi bi de turşu da olur :))))
en iyisini yapmışsın, yüzgöz olmamak lazım mesafeli olmak lazım..en güzeli takmamak kafaya yapı olarak ben çoğu zaman başaramıoum
ama taaa ilk geldiğimde anlattığım elti k.valide sorunları vardı biliosun biz hep eltimlerle küsüoduk cmt günü öyle şeyler duydum ki demediklerimi demiş gibi yapılmış beni azarlıomuş k.validem ama ben hala konuşuomuşum ya saçma sapan neler neler güldüm
pazar günü gittim hiç bişi olmamış gibi seviyeli bi şekilde oturdum. sonra eltim geldi bizi küs biliodu sarıldığımızı görünce nası şaşırdı. akşam eşime bak böle böle olmuş ama ben bugün annenin ayıbını yüzüne vurmadım dedim sustu hiç bişi yok.
onlar seni çok severler ama ilk göz ağrısın falan dio. kalsın hiç bişi istemioum sahte sevgiler ve gülümsemeler görmek istemioum
benimkisi de saygılıdır annemlere karşıen azından görüpte sinirlerim hoplamaz. öyle de yiyo bizi böyle de.
ayy aynı benm annem, anne şımartma diyorum. olsun ben seviyorum bana bi saygısızlığı yok diyor. üstelik benm anne babama aşırı saygılı, girerken de çıkarken de el öper.
saol canımmm
bişe bişe yıldönümümüz deseniz? başbaşa olmak istiyoruz felan :26:
ay bilemedim yaa..
insanı yalan konuşmak zorunda bırakıyorlar zorla, sonra bi de açıklama bekliyorlar.
kızlar yoğundum okudum şimdi
Diloşcum sen boşuna kaynananı kayınbiraderini suçluyon bu olanların hepsi eşinin suçu ve bu sorunu sadece eşinle çözebilirsin. onlara istediğin kadar kız umurlarında olmaz eşinle ciddi bi şekilde konuşman lazım. geleceğinizi hiç düşünmüyor
Özgecim ihtiyacın olan tek şey evinde eşinle huzurlu tek bir gün.
Seni bu konuda anlıyorum benim kaynanamın misafirleride bize geliyor ve ben ağırlıyorum evlendiğimin ilk ayları her hafta misafir her hafta hizmet et. evi temizle eşimle bi gün evde huzurlu kalmaya hasret kalmıştım çok şükür (bu aralar yine misafir modunda olsakta) atlattım yazın. eşin en büyük destekçin bu hafta ne yapmak istiyorsan eşinle konuş çok bunaldığını bu hafta misafir istemediğini yada ne istiyorsan onu yapmayı istediğini söyle. eşin bi çözüm bulsun
evinde tek bir gün huzurla geçirmek için bahaneler arıyorsun çok kötü yaa
tabii orası da öyle canım.kızlar yoğundum okudum şimdi
Diloşcum sen boşuna kaynananı kayınbiraderini suçluyon bu olanların hepsi eşinin suçu ve bu sorunu sadece eşinle çözebilirsin. onlara istediğin kadar kız umurlarında olmaz eşinle ciddi bi şekilde konuşman lazım. geleceğinizi hiç düşünmüyor
Özgecim ihtiyacın olan tek şey evinde eşinle huzurlu tek bir gün.
Seni bu konuda anlıyorum benim kaynanamın misafirleride bize geliyor ve ben ağırlıyorum evlendiğimin ilk ayları her hafta misafir her hafta hizmet et. evi temizle eşimle bi gün evde huzurlu kalmaya hasret kalmıştım çok şükür (bu aralar yine misafir modunda olsakta) atlattım yazın. eşin en büyük destekçin bu hafta ne yapmak istiyorsan eşinle konuş çok bunaldığını bu hafta misafir istemediğini yada ne istiyorsan onu yapmayı istediğini söyle. eşin bi çözüm bulsun
evinde tek bir gün huzurla geçirmek için bahaneler arıyorsun çok kötü yaa
en iyisini yapmışsın, yüzgöz olmamak lazım mesafeli olmak lazım..
bu k.valideye gitme olayları ilk evlendiğimizde her hafta benimde canımı sıkıodu bide hfta içide gidioduk falan.
sonra ben işe başladım direk kestim yani alışveriş var temizlik var die die.
çoğu zamanda ark. ile plan yapıouz eşimde hiç demio gitmedik die bazen 15 20 gün görüşmüouz.
ama tabii laf çarpıolar tlfda mı yoktu diolar
amannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?