iyi akşamlar canımben kaçtım görüşürüz
aman desinlerbişi sölim mi oda olmuo çünkü gelinsin mutlaka laf yiceksin
benim diğer eltim mesafeli nasılsınız saolun der resmi bi şekilde
amann bu pek havalı suratsız diolar
napsan olmuo yaa
maşallah size yaaözgecim akşem yemeğe geleceklerse basit bi yemek yapıp yemekle vakit geçirmek yerine sabah erken kalkın eşinle bi yürüyüş yapın
dün biz 9 da uyandık eşofmanlarımızla dışarı çıktık sahile inecektik daha tam iyileşmediğim soğuk olur için vazgeçtik yolları uzatarak yürüdük önce gazete aldık sonra simit aldık markete gittik kahvaltılık aldık.
dedim elimde gazete ile simitler ne güzel oldu öyle. Eşimde dedi elinde olmasını istediğin başka bişey varmı bi gül de olsa hiç fena olmazmış diye şaka yaptım. Markette kasadayken sen öde ben geliyorum dedi. marketin karşısında çiçekçi varmış bi gül almış bana keyifli keyifli evimize gittik kahvaltıyı hazırladık birlikte. o kadar iyi geldiki bana tüm günüm güzel geçti
Bende işe başlamadan önce h.içi gittiğimiz oluyordu hafta sonundan hariç işe girdim hafta sonları gidiyoruz bazen 2haftaya 1 bazen her hafta...
Ama benim eşim istiyor onlardan önce gitmeyi 1 haftayı geçtiyse görüşmemizYine gideceğiz ama artık kalma olayı olmicak öyle söyledi 2-3 saat oturup eve dönecez dedi.
özgecim akşem yemeğe geleceklerse basit bi yemek yapıp yemekle vakit geçirmek yerine sabah erken kalkın eşinle bi yürüyüş yapın
dün biz 9 da uyandık eşofmanlarımızla dışarı çıktık sahile inecektik daha tam iyileşmediğim soğuk olur için vazgeçtik yolları uzatarak yürüdük önce gazete aldık sonra simit aldık markete gittik kahvaltılık aldık.
dedim elimde gazete ile simitler ne güzel oldu öyle. Eşimde dedi elinde olmasını istediğin başka bişey varmı bi gül de olsa hiç fena olmazmış diye şaka yaptım. Markette kasadayken sen öde ben geliyorum dedi. marketin karşısında çiçekçi varmış bi gül almış bana keyifli keyifli evimize gittik kahvaltıyı hazırladık birlikte. o kadar iyi geldiki bana tüm günüm güzel geçti
Canım bu haftanın sonlarında bekliyorum :)maşallah size yaa
elfim regl tarihin nezaman senin?
elficim maşallah size, benm kociş evdeyse 11 den önce kalkmaz
Yok canım akşam değil onlar sabahtan geliyorlar bilemedin 11 en geç...Onun için tüm gün sayıyorum ben.
bişi sölim mi oda olmuo çünkü gelinsin mutlaka laf yiceksin
benim diğer eltim mesafeli nasılsınız saolun der resmi bi şekilde
amann bu pek havalı suratsız diolar
napsan olmuo yaa
özgecim akşem yemeğe geleceklerse basit bi yemek yapıp yemekle vakit geçirmek yerine sabah erken kalkın eşinle bi yürüyüş yapın
o zaman sabahtan değilde akşama doğru gelmelerini söyleyin. samimiyetin ne derece bilmiyorum ben olsam derdimki anne benim tek günüm var ben biraz uyuyup temizlik yapıcam akşama doğru gelin yada sadece temizliğini bahane edebilirsin. eşinede söyle sana yardım etsin.
Kendi çapında ediyorda işe yarıyormu desen yokUğraşması yeter...
Ben öyle diyemem heralde :26: bilmiyorum bakalım ne gösterecek günler...
Ay çok bozuldum ve sinir oldum şuan yaa...
Bugün kız kardeşimin d.günü annemlere de bayramdan sonra hiç gitmemiştik. Bugün oraya gidicez.
Eşim bugün erken çıktı işten bankada işi vardı. Parasını çekip benden önce taksit yatırıp annemlere geçecekti. Bende beraber gidelim beni bekle demiştim yok taksit yatırmam lazım dedi.
Şimdi aradım çarşıda, sevmediğim bir ark. var onla karşılaşmışlarBana seni beklicem diyor sinir oldumm yaa...
Sırf o ark. zaman geçirmek için öyle dedi normalde istediğim halde beklemedi. Çok bozuldum. :99:
Denicem bakalım öyle dicem ama büyük ihtimalle bizim için farketmez yardım ederiz derler.Zamanla demeyi öğreneceksin keşke bu hafta için bi adım atsan. kaçta geleceksiniz diye sorup saati geç saatlere alıp şu saatte gelseniz olurmu diye rica ederek sorsan bi güzel temizliğini yapardın basit işleri eşine yaptırırdın iyi gelirdi
Denicem bakalım öyle dicem ama büyük ihtimalle bizim için farketmez yardım ederiz derler.
Bu arada 2 ziyaretçimiz var..
Nektar nerdesin gel son yarım saat diye hatırlatmanı yapta özgede mutlu olsun :)
Nektar nerdesin gel son yarım saat diye hatırlatmanı yapta özgede mutlu olsun :)
sonn 20 dk
ben de toparlanıyım, iyi akşamlar
sonn 20 dk
ben de toparlanıyım, iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?