2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben kaçtım görüşürüz
iyi akşamlar canım

bişi sölim mi oda olmuo çünkü gelinsin mutlaka laf yiceksin
benim diğer eltim mesafeli nasılsınız saolun der resmi bi şekilde
amann bu pek havalı suratsız diolar
napsan olmuo yaa
aman desinler

maşallah size yaa
elfim regl tarihin nezaman senin?

hehehe aynı biz ve bizim aldığımız karar

Yok canım akşam değil onlar sabahtan geliyorlar bilemedin 11 en geç... Onun için tüm gün sayıyorum ben.

Yok canım akşam değil onlar sabahtan geliyorlar bilemedin 11 en geç... Onun için tüm gün sayıyorum ben.

o zaman sabahtan değilde akşama doğru gelmelerini söyleyin. samimiyetin ne derece bilmiyorum ben olsam derdimki anne benim tek günüm var ben biraz uyuyup temizlik yapıcam akşama doğru gelin yada sadece temizliğini bahane edebilirsin. eşinede söyle sana yardım etsin.

bişi sölim mi oda olmuo çünkü gelinsin mutlaka laf yiceksin
benim diğer eltim mesafeli nasılsınız saolun der resmi bi şekilde
amann bu pek havalı suratsız diolar
napsan olmuo yaa

ilahi dilekama eltinin iyimiş ya numarası valla aslında en temizi uzak olayım varsın soğuk desinler. bizimkileri de her hafta pazar günleri arıyoruz seramoni şeklinde bi keresinde hiç içimden gelmemişti konuşmak onda da eşim bi ton surat yaptı çok ayıp ettin de bilmemne şimdi kendi huzurum için o hatırlarsa konuşuyorum içimden gelmiyorsa kısa kısa cvplar veriyorum telefonda susuyorum uzun uzun öyle olunca e iyi hadi kendine iyi bak gibi sonlandırma cümleleri geliyor. Sizleri okuyunca gerçi telefona bile kurban olayım diyor insan

ah ne kadar romantik yaa süpersiniz:127:

Kendi çapında ediyorda işe yarıyormu desen yok Uğraşması yeter...

Ben öyle diyemem heralde :26: bilmiyorum bakalım ne gösterecek günler...

Kendi çapında ediyorda işe yarıyormu desen yok Uğraşması yeter...

Ben öyle diyemem heralde :26: bilmiyorum bakalım ne gösterecek günler...

Zamanla demeyi öğreneceksin keşke bu hafta için bi adım atsan. kaçta geleceksiniz diye sorup saati geç saatlere alıp şu saatte gelseniz olurmu diye rica ederek sorsan bi güzel temizliğini yapardın basit işleri eşine yaptırırdın iyi gelirdi

Ay çok bozuldum ve sinir oldum şuan yaa...
Bugün kız kardeşimin d.günü annemlere de bayramdan sonra hiç gitmemiştik. Bugün oraya gidicez.
Eşim bugün erken çıktı işten bankada işi vardı. Parasını çekip benden önce taksit yatırıp annemlere geçecekti. Bende beraber gidelim beni bekle demiştim yok taksit yatırmam lazım dedi.
Şimdi aradım çarşıda, sevmediğim bir ark. var onla karşılaşmışlar Bana seni beklicem diyor sinir oldumm yaa...
Sırf o ark. zaman geçirmek için öyle dedi normalde istediğim halde beklemedi. Çok bozuldum. :99:

Sıkma canını boşver... böyle çok yıpratırsın kendini. İçinde tutma eşine söyle benle gelmedin ama şimdi arkadaşın için beni bekliyorsun diye tepkini göster

Denicem bakalım öyle dicem ama büyük ihtimalle bizim için farketmez yardım ederiz derler.

Bu arada 2 ziyaretçimiz var..

Denicem bakalım öyle dicem ama büyük ihtimalle bizim için farketmez yardım ederiz derler.

Bu arada 2 ziyaretçimiz var..

Yardım edicez derlersede ağır işleri yaptır onlara. koltukları bir bir çek kusura bakmayın siz yabancı değilsiniz ee benimde sadece bir günüm var diyerek lafınıda çarp.

ziyaretçiler benimde dikkatimi çekti

benimde son yarım saatim şükür bugünde bitti darısı tüm haftaya
gerçi bu cmt full çalıştığım için tüm hafta uzar da uzar bana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…