2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya bisürü alıntıladım, patron geldi çıkınca hepsi gitti

yarenay geçmiş olsun, inş çok önemli bi arızası yoktur...yeni arabamı bu ??

filiz dün annemde de yemek yoktu :) hazırlayım dedi onlar tavuk kızartıp yemişler yemek yapmamış, sanada yapim hemen dedi istemedim...zaten annemde zeytine gidiyo tüm gün soğukta dışarda donuyo...gittiğimde uyuyyodu zaten :)

eşimde menemen yapmışlarr kardeşiyle :) eve gittiğimde misafir vardı zaten...arkadaşlar gelmiş bebikli olanlar., çayıda koymuşlar :)))
ekler de almışlar, ohhh yedim içtim hazır

zuzum ben kdv yi tahakkuk etmedim daha

en iyisi hemen kahvaltı yapayım bitmeden gelmiyim

başta ayşamız olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

günaydın kızlar
şükür sağ salim geldim işe eşim yolda kavga çıkardı trafik yüzünden :26:
evet 1 kere bende kaşar eklemiştim güzel oluo
eşin gerçekten çok geç geliomuş 11de falan gelio diodun :26:
günaydın kızlar. ya bizim araba bozuldu, ancak gelebildim işyerine. araba evin kapısının önünde. tamirciye haber verdim, bakacaklar gün içinde. sabah sabah moralim çok kötü
yaa nası bozuldu ki akşam eşimi almaya gidioum diodun sonra nolduki :44:
Ya ben güneyi beğeniyordum normalde ama dün kuzey neydi öyleee. bitirdi beni türkü söylediği sahneeee

günaydııııın

tarif için tşk ettim canım, evet biz salatasız yemek yemeyiz hatta eşim hep cacık da yaptırır. ama yoğurdu sulandırmadan çırparak inceltiyorum sadece.

offf epey olmuş 10 gün
bu randevuyu pek anlamıoum ne diousunuz yani bugün olmaz ama yarın söz
öyle mi diosunuz ben hiç hayır diemioum ki

ayyy ben de hiç hayır demedim hatta hep hazır asker

sen de diloş gibisin o zaman
anuuum adım çıkmış
elfim ben sebamed in intimate jeli var; genital bölge için; her duşa girdigimde mutlaka onu kullanıyorum düzenli olarak; mantar filan olmuyorum. Zaten bunu bana dr um önermişti.

ben travazol kullanıyorum kaşıntı ya da akıntı hissettiğimde.

Son düzenleme:

bencede canım, hadi bakim git bitir kdv ni öle gell...

günaydın kızlar
şükür sağ salim geldim işe eşim yolda kavga çıkardı trafik yüzünden :26:

anammm noldukii ,

evttt elfimm iyi hatırlattın..ayşammmm öğretmenler gününn kutlu olsunnnn

bencede canım, hadi bakim git bitir kdv ni öle gell...

anammm noldukii ,

evttt elfimm iyi hatırlattın..ayşammmm öğretmenler gününn kutlu olsunnnn

çok teşekkürler kızlarrrr bu da size çiçeğim o zaman

yaren merak ettim hangi araba bozuldu????

ayyy ben de hiç hayır demedim hatta hep hazır asker.

ya akan trafikte adam zank die durdu önümüzde gitmio araya gircekmişte park etcekmiş zaten 2 şeritli dönemeçli bi yol kornaya basıouz basıouz gitmio eşimde indi arabadan peşine ben tabiki. Ama adam inmedi hatta hiç bakmıo bile eşim saydı saydı ya hadi gidelim dedim. bindik tekrar bu sefer bana sen nie iniosun dio napım yalnız mı bırakcam seni
yarenaycım yapılır üzülme canım
evet tabii yapılır ama sanırım masraf içinde üzüldü yarenay :26:

kızlar syoss şampuan nası bilen var mı bu akşam şampuan saç kremi falan alcam onu deneyim dioum
silikonsuz şampuan diolar ama nası oluo:44:

yaa o glisslerde sanırım pek işe yaramadı
saçım yumuşak parlak canlı durmuo bi türlü kestirdimde oysa

aa bu benim aklımdaydı, hatta serviste yazıcağım mesajı düşünüyodum o da aynen seninkisi gibiydi
Başka Ayşam olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

sabah sabah niye gerildiniz öyle :/ trafikte kavgalar, atışmalar sık sık oluyor zaten
canım eşim normalde 10-11 de geliyor zaten, hele eskiden hep o saatlerde geliyordu ama bu aralar kadroları küçüldü, ve karşıya gittiğinde 2-3 ü buluyor geri dönüşü, bazen 2 haftada bir oluyo bu bazen haftada bir.. bu hafta 2. kez oldu ama

cnm senin ve üstümüzde emeği olan olmayan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum
teşekkürler demett. ben de bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum hepsini öpüyorum ellerinden

ya bi ara ben de gliss kullandım, saçımı yağlı gibi yapıodu.Saç kremi zaten kullanmıyorum kepek yapıyor bende, birinin tavsiyesiyle İpek aldım içinde bilmemne yokmuş o yüzden saça zarar vermiomuş falan dediler. İlk bikaç ay güzeldi sonra o da özel gibi gelmedi bana...

dilek benim eşim de çok sinirli yaa trafikte, her sabah kavga ede ede gelioz zaten, ona buna laf sayıo üf sus diyorum bu sefer bana patlıo :))))
binmicem bi daha senin arabana diyorum sonra yine biniyorum ama

ya şampuan için bi yorum okudum

evet hakikaten kuaför şampuanıymış.. dökme-kilosu 2 tl olan muz kokulu şampuan kullanan kenar mahalle berberlerinkinden beter etti saçımı..
ehehe,sanırsın ki, bi erdem kıramer, bi kırık tarak müdavimiyim,brrehh:))

nekk tişikkürler cnmm

eşin hala iş bakıo dimi?
dün biz de eşimin eski işyerinden müdür arkadaşına bebek görmeye gittik. o da hep şikayetçi, gecesi gündüzü belli diil habire çalıştırıolar diodu, aynen eşim de öleydi bi ara hatırlıosan o yüzden bıraktı ya, bi de verdikleri paraya da değmiyordu. O adam da şimdi başka bi görüşmeye gidicekmiş bugün inş. olur onunki de bakalım...

Dilek benim kullandığım ducray bana iyi geldi minik minik saçlarım çıkmış ama yağlı hala. cumartesi tekrar analize gittim dipteki yağlar duruyor
ama saç kremi kullanmamak gerekiyor ve sen sarı saçlısın kullanmasan olmaz. bence bu kadar sık şampuan değiştirme..

Günaydın kızlar

Yarencim yeni arabanızmı bozuldu??

aaa yeni arabanız mı? :26: :26: :26:

evet sen Güneyi beğeniyosun, Kuzey benim
bambaşka bişi o yaaa

gunaydın kızlar

yaren arabanın nesi var? arıza mı yaptı?

yarenay üzülme yapilir

insa sabah sabah sinir olur dogru diyorsun ama saglik olsun iyi ki yolda kalmadin.

valla anlamadım ki ben de. dün akşam eşimi almaya gittim, dönerken de o kullandı. hiçbir aksaklık olmadı. sabah bindik arabaya marş basmıyor. ben bir arkadaşımı çağırdım, eşimin de 2 arkadaşı geldi. akü boşalmıştır diye arkadaşın arabasından takviye yaptık, çalıştı. dedik tamam. bindim arabaya tam gitcem durdu motor. tekrar çalıştırmaya çalıştım ama çalışmadı. tekrar takviye yaptık, bu sefer şarj dinomosundan duman falan çıktı. bıraktık arabayı, tamirciye haber verdim. öğle arasında gidecekler. bakalım inşallah çok büyük bir problemi yoktur. İzmir'e dönünce araba almıcam ya, burdaki sorunlar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…