ya akan trafikte adam zank die durdu önümüzde gitmio araya gircekmişte park etcekmiş zaten 2 şeritli dönemeçli bi yol kornaya basıouz basıouz gitmio eşimde indi arabadan peşine ben tabiki. Ama adam inmedi hatta hiç bakmıo bile eşim saydı saydı ya hadi gidelim dedim. bindik tekrar bu sefer bana sen nie iniosun dio napım yalnız mı bırakcam seni
kızlar syoss şampuan nası bilen var mı bu akşam şampuan saç kremi falan alcam onu deneyim dioum
silikonsuz şampuan diolar ama nası oluo:44:
yaa o glisslerde sanırım pek işe yaramadı
saçım yumuşak parlak canlı durmuo bi türlü kestirdimde oysa
çok teşekkürler kızlarrrr bu da size çiçeğim o zaman
yaren merak ettim hangi araba bozuldu????
off inş bu zamanlar geçer yaa daha uygun bi iş bulursa daha çok beraber olursunuzsabah sabah niye gerildiniz öyle :/ trafikte kavgalar, atışmalar sık sık oluyor zaten
canım eşim normalde 10-11 de geliyor zaten, hele eskiden hep o saatlerde geliyordu ama bu aralar kadroları küçüldü, ve karşıya gittiğinde 2-3 ü buluyor geri dönüşü, bazen 2 haftada bir oluyo bu bazen haftada bir.. bu hafta 2. kez oldu ama
ya bi ara ben de gliss kullandım, saçımı yağlı gibi yapıodu.Saç kremi zaten kullanmıyorum kepek yapıyor bende, birinin tavsiyesiyle İpek aldım içinde bilmemne yokmuş o yüzden saça zarar vermiomuş falan dediler. İlk bikaç ay güzeldi sonra o da özel gibi gelmedi bana...
dilek benim eşim de çok sinirli yaa trafikte, her sabah kavga ede ede gelioz zaten, ona buna laf sayıo üf sus diyorum bu sefer bana patlıo :))))
binmicem bi daha senin arabana diyorum sonra yine biniyorum ama
yarenim 2.el miydi sizin araba yaa ,yeni aldığınız...yoksa sıfırmıydı :26:
2. el bişeyde böle sorun çıkınca nekadaan sinir bi durum oluyo, sankim kendimi kazıklanmış gibi hissederim ben
yani sen yanlış anlama lafımı yarenim:26:
off inş bu zamanlar geçer yaa daha uygun bi iş bulursa daha çok beraber olursunuz
benimki artık çok kavga etmio ama trafikte de bazen gerçekten inip boğazlıcan tipler oluo
yaa kuala bakım yağı saçıma çok ii gelio yumuşatıo ve avonun durulanmayan bakım kremi ayrıca mükemmel kokuo ama canlılık ve yumuşaklık kalıcı olmuo hergün yıkarsam ve kremleri sürersem tamam ama 1 gün yıkanmayınca o gün daha sert oluo sinir oluoum :108:
hatırlıyorum canımnekk tişikkürler cnmm
eşin hala iş bakıo dimi?
dün biz de eşimin eski işyerinden müdür arkadaşına bebek görmeye gittik. o da hep şikayetçi, gecesi gündüzü belli diil habire çalıştırıolar diodu, aynen eşim de öleydi bi ara hatırlıosano yüzden bıraktı ya, bi de verdikleri paraya da değmiyordu. O adam da şimdi başka bi görüşmeye gidicekmiş bugün inş. olur onunki de bakalım...
inşallah canım, saoloff inş bu zamanlar geçer yaa daha uygun bi iş bulursa daha çok beraber olursunuz
yokkk kuzum yaa dove kullanıoum ne zamandır ama ne bilim yaa şu saçlarım pırıl pırıl olsun istioumDilek benim kullandığım ducray bana iyi geldi minik minik saçlarım çıkmış ama yağlı hala. cumartesi tekrar analize gittim dipteki yağlar duruyor
ama saç kremi kullanmamak gerekiyor ve sen sarı saçlısın kullanmasan olmaz. bence bu kadar sık şampuan değiştirme..
ahahaha ,kızım kocan kavga etse sendemi gircen araya, iki tekmede ben atayım :))))
yaa dilek bende saç kremi istiyorum , ama geçen baktım markette...ya "yıpranmış saçlara" ya "boyalı saçlara",ya "bukleli saçlara" ya bilmem neye....ama benim saçım kuru değil bukleli değil boyalı değil...ben genel bi bakım olsun diye istiyorum...
ne tavsiye edersiniz...ama altını çizeyim genel bakım içinn
ya bugünde ekran küçülmüş ama AJDA için değer bayılıoum şu kadına yaaa
yokkk kuzum yaa dove kullanıoum ne zamandır ama ne bilim yaa şu saçlarım pırıl pırıl olsun istioum
dove saç kremi de güzel canım çok türü var hıı bide hobby nar çiçeği saç kremi var bak oda güzel
alisha öğretmenler günün kutlu olsun:119:
yarenay sizin araç toyota otomatikti dimi? Geçen gün okudum toyotalarda kronik şanzuman problemleri oluyormuş; aynı senin anlattığın gibi yolda giderken motor duruyormuş yada yokuşta çekişi azalıyormuş. Biraz forumlarda bir arat istersen nasıl çözümler bulmuşlar benzer problemlere sahip kişiler...
canım daha önce 2 kavgaya girdim ben kenarda duramam anca beraber kanca beraber onu yalnız bırakamam.ahahaha ,kızım kocan kavga etse sendemi gircen araya, iki tekmede ben atayım :))))
cnm saçına kullandığın bakım ürünleri çok fazla galiba onları karıştırmakta saçını kötü eder. arkadaşımda öyle saçına denemediği kalmadı şuan pişman.
ya bugünde ekran küçülmüş ama AJDA için değer bayılıoum şu kadına yaaa
yokkk kuzum yaa dove kullanıoum ne zamandır ama ne bilim yaa şu saçlarım pırıl pırıl olsun istioum
dove saç kremi de güzel canım çok türü var hıı bide hobby nar çiçeği saç kremi var bak oda güzel
canım daha önce 2 kavgaya girdim ben kenarda duramam anca beraber kanca beraber onu yalnız bırakamam.
eşim bi kere peşime bi çocuk takıldı otobüse bindi peşinden eşimden duraktan alcaktı beni işyerinin orda. Bende msj attım. Otobüse bi saldırdı elinde döner bıcağı ile kimse karışamadı. Yine tek tutan bendim o bıcağın parmaklarımı sıyırıp geçtiğini hissettim yani. Otobüste herkes kaçtı kuzeni arkadaşları kimse tutmadı eşimi. Yani bugünkü bizim için oldukça küçük bi mevzu
canım daha önce 2 kavgaya girdim ben kenarda duramam anca beraber kanca beraber onu yalnız bırakamam.
eşim bi kere peşime bi çocuk takıldı otobüse bindi peşinden eşimden duraktan alcaktı beni işyerinin orda. Bende msj attım. Otobüse bi saldırdı elinde döner bıcağı ile kimse karışamadı. Yine tek tutan bendim o bıcağın parmaklarımı sıyırıp geçtiğini hissettim yani. Otobüste herkes kaçtı kuzeni arkadaşları kimse tutmadı eşimi. Yani bugünkü bizim için oldukça küçük bi mevzu
evt demetcim çok fazla ürün kullanıoum banyoda 3 ürün çıktıktan sonra belki inanmıcaksın ama azalttığım sayıyı verioum sana 4 ürün sürüoum :26: düzleştirici kullancaksam ısıya karşı kremle 5 dalgalı yapcaksam şekillendirici wax derken :18:
hmm tamm canım bakayım...
upss:26:
eşin mi bıçakla daldı otobüse...Allah korusunkız,bianlık öfkeyle neler olurr :18:
ben de eşimi kavgada görsem bir şekilde dalarım, duramam. ama döner bıçağı falan da çok kötü ya. Allah korusun, yanlışlıkla değse keser biçer yani. senin eşin fazla sinirli galiba canım.
kızlar sabah yazıydım ama galiba cevaplaya basmamışım, tekrar yazayım...
hani nem makinaları varya eşim ondan istiyor ya...biz ufo ve klima kullanıyoruz ya, genzini kurutuyomuş eşimin, rahatsız oluyor..kaçtır söledi...
ne marka alsam ,nasıl alsam...bebişlere var buhar makinaları ama onlardan olurmu yada başka varmıki...hiç kullananız varmıı
ya bunlar hiç hoş şeyler değil ama bazı tiplerde maalesef insanı rahatsız edio neyse artık daha sakin galiba. ben çok üzülüp ağlıodum onun bu sinirli hallerine artık değişio
zuzucum DOVE SAÇ KREMİ GÜNLÜK TERAPİ NORMAL SAÇLAR İÇİN beyaz kutulu olan ondan al tatlım
cnm arkadaşım almayı düşündüğünde araştırmıştı markası çok önemli değişlmiş hepsi aynı özellikte oluyormuş. yalnız bazıları odadaki nem oranını algılayıp ona göre çalışıyor veya duruyormuş. onlar pahalıymış 200 TL civarı. ama diğerleri aynı özellikteymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?