2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tamm tatlım bakayım bugün, ama şampuanım h&souldırs fark etmez dimmi :)

hmm arkin ne marka almıştı hatırlıyomusun.. o durup çalışanlar iyimiş ya parasıda iimiş du bakim netten şimdi

beko almıştı 60-70 civarı tam hatırlamıyorum düşük ayarda sabaha kadar çalıştırıyorum diyor.

gerçekten işe yarıyomu bunlar bilmiyorum ama şunu buldum markası wollex gg de var

Detaylı Bilgi
Özellikler

Bakterileri öldürmeye yarayan Silver Nano teknolojisi
Tek tuşla devreye giren iyonlaştırma fonksiyonu
Üstün soğuk buhar teknolojisi
Kireçlemeyi önleyen seramik su filtresi.
Ayarlanabilir nem çıkış oranı.
3.5 litre tank kapasitesi ile 12 saate kadar kesintisiz buhar çıkışı.
Ultra sessiz çalışma teknolojisi
Çıkartılabilir su tankı.
Kullanım ve temizlik kolaylığı
Yetersiz su seviyesinde, hazne yerinden oynadığında veya devrilme halinde otomatik kapanma

Üstün İyonizer ve Silver Nano Teknolojisi

Soluduğunuz havayı hem iyonizer özelliğiyle temizler, hem nemlendirir.
Solunum yolu rahatsızlıklarını, nezle ve öksürüğü engellemede yardımcı olur.
Havada asılı bulunan bakteri ve virüsleri öldürür
Rahat ve konforlu uyuma sağlar, sabah dinlenmiş kalkmanızı sağlar.
Solunum yolu enfeksiyonlarından korur.
Havanın kalitesini arttırır.
Statik elektriği giderir

İyonlaştırma ve Silver Nano Fonksiyonun Faydaları:

Negatif iyonlar ortam havasını temizler
Negatif iyonlar hava kirliliğine neden olan toz zerrelerini, havadaki bakterileri, mikropları, tozları, alerjik maddeleri ve küfleri azaltarak havanın kalitesini arttırır.
Ruh sağlığını iyileştirir.
Sinirliliği azaltır.
Enerjiyi arttırır.
Depresyonu azaltır.
Uykuyu düzenler.
Soluk almayı kolaylaştırır.
Statik elektrik yükünü azaltır.

zannetmioum belki beğenirsen sonra şampuanını da değiştirirsin sanki öyle set olarak kullanınca daha ii oluo gibi

hıı bende genelde set halinde gördüğüm için sorim dedim

ama yok şampuanımı değişmem canım, çünkü en iyi souldrs geldisaçıma

Ay bende derdim var bölümündeydim...bi kadın yazmış..gelini onu kıskanıyomuş kocasından...yani onun kocası ,konuyu açanın kardeşi ....görümceyi kocadan kıskanıyo manyakmıdır nedirr

Ay bende derdim var bölümündeydim...bi kadın yazmış..gelini onu kıskanıyomuş kocasından...yani onun kocası ,konuyu açanın kardeşi ....görümceyi kocadan kıskanıyo manyakmıdır nedirr

:44:
pek anlayamadım ama :26: kız kocasını mı kıskanıo görümceden yani adamı kardeşinden mi kıskanıo:26:

Bende pek anlayamadım valla :44:
Benim anladığım kadarı da gelinden kocasını mı kıskanıyormuş (görümce)

sanırım kadını kardeşi olan kocasından kıskanıyormuş kadın, görümcesinden yani. amannn ne ilginç insanlar var ya.

derdim var başlığındaki konular çok ilginç oluyor.

ortamı nemlendiren makineleri sormuşsunuz; bizde yok ama kalorifer peteginin arasına minik bir kap koyup içine su koyunca aynı işlevi görüyor. Ben açıkçası bebek olmadıgı sürece öyle bir şeye para vermem.

bugün öğretmenler günü die esra, eşi ve bebeğin mezarına gitmeyi düşünüyoruz eşimle. askeri 6da yollıcaz 7 gibi bi uğrayalım dua edelim. inşallah bi aksilik çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…