mekanları cennet olsun :/
amin canım
kızlar ben çıkıyorum eşim aradı hadi die kaynım 6 da çıkacak yola. yolcu etmeye gidiyoruz. öptük hepinizi oğluşumla.
amin canım
kızlar ben çıkıyorum eşim aradı hadi die kaynım 6 da çıkacak yola. yolcu etmeye gidiyoruz. öptük hepinizi oğluşumla.
ya kızlar bişey sorcm sizler evlisiniz ya benm düğünüm 23 24 haziranda olck ve adetim 23 haziranda bitcek evlendiğimde ilk geceden hamile kalırmıyım kafama takıldı ya sizden cevap bekliyorum:26:
canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun. ama daha 7-8 ay var. o zamana kadar değişir muhtemelen tarihlerin. bunu dert etme kendine. ama normalde adetinin bitiminden hemen sonra hamile kalma olasılığın çok az olsa da var.
:44:
Pek anlayamadım ama :26: Kız kocasını mı kıskanıo görümceden yani adamı kardeşinden mi kıskanıo:26:
bende pek anlayamadım valla :44:
Benim anladığım kadarı da gelinden kocasını mı kıskanıyormuş (görümce)
sanırım kadını kardeşi olan kocasından kıskanıyormuş kadın, görümcesinden yani. Amannn ne ilginç insanlar var ya.
derdim var başlığındaki konular çok ilginç oluyor.
Ortamı nemlendiren makineleri sormuşsunuz; bizde yok ama kalorifer peteginin arasına minik bir kap koyup içine su koyunca aynı işlevi görüyor. Ben açıkçası bebek olmadıgı sürece öyle bir şeye para vermem.
zuzuş benim eltimlerde sinbonun buhar makinesi var kaynımın dedesi kullanıyordu, o vefat edince ondan aldılar kullanmak için. Biz farketmioruz ama mutlaka faydası oluodur. Onlar da bebek için kullanıolar. Geçenlerde biz ufo alırken ufo markasının da hava temizleyicileri çıkmış kaynım sordu da 400 tl mi ne dediler :)
arkadaşın açtığı diğer başlık..
son yarım saat
Annem yarın memelekete gidiyor, sonuçta başka ülke içim bi tuhaf..
2 gecedir ordayım, bu gece evimde olmak istiyorum, ama gitmezsem annemi göremiycem.. Yarın erken de çıkamam sanki, çok izin aldım bu ara napsam yaa :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?