2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

alıntı yapmadım kızlar diloş sirken ve adaşım tşekkür ederim hepinizeee.

dilşad yaaa ((( mekanları cennet olsun cnm........... çok zor herkes için......üfff.........

zuzuş benim eltimlerde sinbonun buhar makinesi var kaynımın dedesi kullanıyordu, o vefat edince ondan aldılar kullanmak için. Biz farketmioruz ama mutlaka faydası oluodur. onlar da bebek için kullanıolar. geçenlerde biz ufo alırken ufo markasının da hava temizleyicileri çıkmış kaynım sordu da 400 tl mi ne dediler :)

amin canım
kızlar ben çıkıyorum eşim aradı hadi die kaynım 6 da çıkacak yola. yolcu etmeye gidiyoruz. öptük hepinizi oğluşumla.

ya kızlar bişey sorcm sizler evlisiniz ya benm düğünüm 23 24 haziranda olck ve adetim 23 haziranda bitcek evlendiğimde ilk geceden hamile kalırmıyım kafama takıldı ya sizden cevap bekliyorum:26:

ya kızlar bişey sorcm sizler evlisiniz ya benm düğünüm 23 24 haziranda olck ve adetim 23 haziranda bitcek evlendiğimde ilk geceden hamile kalırmıyım kafama takıldı ya sizden cevap bekliyorum:26:

canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun. ama daha 7-8 ay var. o zamana kadar değişir muhtemelen tarihlerin. bunu dert etme kendine. ama normalde adetinin bitiminden hemen sonra hamile kalma olasılığın çok az olsa da var.

saol cnm ya bende işte korkuyorum 7 ay var ama şubattan dolayı tarihte kayma oluyo inş. önce olur bu tarhlerdende bende rahatlarım.1ayda oluyo adetim ama bakalım ne olcak

işyeri o kadar kalabalık ve gürültüydü ki patladım neyse ki şimdi rahatladım
oyun oynayıp rahatlıcam valla

30 günden hesapladım haziranın 14 ünde oluyorum eğer tabiki olursa ya of taktım buna kafayı ya

topikte de hiç bişi kaçırmamışım valla
günlerdir 2 3 sayfayı geçmio yazışmalarımız
noldu bize

:44:
Pek anlayamadım ama :26: Kız kocasını mı kıskanıo görümceden yani adamı kardeşinden mi kıskanıo:26:

bende pek anlayamadım valla :44:
Benim anladığım kadarı da gelinden kocasını mı kıskanıyormuş (görümce)

sanırım kadını kardeşi olan kocasından kıskanıyormuş kadın, görümcesinden yani. Amannn ne ilginç insanlar var ya.

evet gelinleri görümcesini kıskanıyo...görümcesine demiş eşimin yanında böle açık giyinme !!!! Eşi de abisi görümcenin :))

sirken bende düşünmüyorum ama eşim istiyo...vazgeçmezse alırım napim...

Ayşam o neymiş yaa yuhh

son yarım saat
annem yarın memelekete gidiyor, sonuçta başka ülke içim bi tuhaf..
2 gecedir ordayım, bu gece evimde olmak istiyorum, ama gitmezsem annemi göremiycem.. yarın erken de çıkamam sanki, çok izin aldım bu ara napsam yaa :26: :26:

canım gece kalma orda ,dön....dönemezmisin....

Dönemezsen telde konuş akşam...2gecedir ordaymışın zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…