2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ya tabiki içimizden ne geliosan onu yapalım ama maddiyat işte.
Maddi açıdan da yarını düşünmezsen bugün yaşadığın pekte yanına kar kalmaz 2 gün sonra.
aman bunlar çok derin ve benim uzun süredir içinden çıkamadığım konular.
Herşeyden önce yinede şükür çok şükür demeliyiz.
Aç diiliz açıkta diiliz. engelli diiliz esir diiliz. çalışıouz evliyiz ailelerimiz yanımızda çok şükür yani.

aynen öyle canım, ödeme yapıcağın yerleri belirliyorsun para almayınca iyice sıkışıyoruz.. inş başka bir iş bulurum, burası olmiycak bu şekilde.. kimseye yılbaşına kadar para yok diyolar
allah kavuştursun canım. evet senin için zor olacak. kız kardeşinde çok mutludur şimdi
saol elfimm :) evet heyecandan uyumamış tüm gece..

ay neler olmuş öyle yine yaa :44: çok seviyosa kızını gitsin onunla yaşasın kayınvaliden!
bu görümcen de annesini doldurup doldurup üzerinize salıyor, nasıl bir insan bu ya :26:

Evimden gidin bile demiş. ya eşim kumandalı araba almış netten. bende kızdım bana niye söylemiyorsun zaten o evde ne olursa en son ben duyuyorum diye sitem ettim. teyzede yarın gidecekt bi hafta daha ertelemiş kaynanamda kardeşim bi hafta daha kalacak demiş eşimde filize söyledinizmi demiş. kaynanamda psikolojisi bozuk die güzel bişeyde desen bağırarak cevap verir. bağırmış çağırmış benim evim orası kardeşim için filizden mi izin isticem demiş. görümcemde arkadan gazı vermiş eşimde sinirlenmiş telefonu arabanın camına fırlatmış ordan annesine sekmiş çıldırmış kriz geçirmiş.. beni aldılar herkes sessiz kaynanam içini çekiyor ağlıyordu. dedim yine bişeyler olmuş eve geldik bide ben eğilmiştim kaynananm görmedi kapıyı kapattı kafam arabanın kapısına çarptı sinirimden ağladım. eve girdik teyze ne oldu dedi. eşimde ekmek almaya gitmişti hemen görümcem atladı sen bir hafta daha kalacaksın ya abim filizede söyledinizmi dedi. annemle kavga ettiler annemin kafasına telefonu attı. bende şok oldum konu bana gelmiş eşim nasıl kafasına atmış dedim eşime sordum yeminler etti dedim teyzeye seni kötüledi o zaman. teyzede ben gidicem dedi. istenmediğini sandı görümcem anlatmasa eşimde bana gece anlatsaydı konu kapanacaktı herşeyi teyzeye anlattı zor ikna ettik bi hafta daha kalacak

ay kadına da çok ayıp olmuş yaa :105:
görümcen resmen mikser, ortalığı karıştırmakta üstüne yok.. zevk mi alıyor napıyor huzursuzluk çıkınca anlamıyorum :44: arada böyle sataşınca, ağız kavgası yapınca stres atıyor galiba, çok garip bir kadın :26:

Son düzenleme:
aynen öyle canım, ödeme yapıcağın yerleri belirliyorsun para almayınca iyice sıkışıyoruz.. inş başka bir iş bulurum, burası olmiycak bu şekilde.. kimseye yılbaşına kadar para yok diyolar
şaka yapıosun olur mu canım öyle şey. Kriz var iş yok para akışı sağlanamıo tüm işverenler aynı. Çalışan napcak acaba.
Bizim patron gibi bu ay bize maaş vermesende olur deseniz ne güzel olur dio

bende 7 beraberiz yani
yaa görümcen çok fena Allah sana sabır versin.
Anasının kızı dedikleri bu oluo sanırım.
seni görmeyip kapıyı çarptığına emin misin. Ben bunların herşeyi kasıtlı yaptıklarını düşünürüm manyaklar. Sende deseydin yaa telefon fırlattı dediklerinde sende kapıyı kafama çarptın die
bide hep eşin yokken biraz daha dilleniolar sanki.
görümcenin eşi nası bi tip yani sus sen karışma falan demez mi?

Bide diyorki ben ne zaman size gelsem kavga oluyor benim sebep galiba. bir daha gelmicem. Keşkkeeeeee

bu kaçıncı gelmem deyişi. eşimin morali çok bozuldu ama dün iyiydi. bunların hepsi perşembe dünü oldu

Haklısın. Çok şükür idare ediyoruz ekmeğimizi kazanıyoruz kimseye muhtaç değiliz.
Çok düşünmemeye bakmalı insan bu konuları çözümü sonucu yok çünkü... Mecbur mutluluğu istiyorsak birşeylerden ödün vermek zorunda kalıyoruz.
Allah bize güç versin çalışalım o yeter. Gerisi teferruat diyorum noktayı koyarak öpüyorum seni.

Bu yazıyı çok beğeniyorum;

Öyle bir hayat yaşıyorum ki,
Cenneti de gördüm, cehennemi de
Öyle bir aşk yaşadım ki, tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de
Bazıları seyrederken hayatı en önden,
Kendime bir sahne buldum, oynadım.
Öyle bir rol vermişler ki,
Okudum okudum, anlamadım.
Kendi kendime konuştum bazen evimde,
Hem kızdım, hem güldüm halime
Sonra dedim ki “söz ver kendine”
Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin.
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin.
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin...

başlarım onun garipliğine yolarım ben onu yaa
valla 3. sayfa haberi olurum aile içi facio Allah korusun.

ayrıca k.validenin de evimden gidin demesi de çok ayıp.
sizin bu ev olayı ne zaman nası çözümlenecek.

[]

eşi geldi sonra sus pus oldu eşinin yanında melek oluyor. yine ben kurdum sofrayı ben ile teyze kaldırdık herşey bitmiş yardım edilecek bişey varmı diyor.

ay elfim hakket ,görümcenin eşi hiç gelmiyo galiba size :)))

ama dilek öle dese, laf dalaşına gircekler, teyze dahada huzursuz olucak, ben kalcam diye kavga ediyolar dicek...şahsen ben çok huzursuz olurdum ,ertesi günü giderdim de

bide sanki eşin keşke annesine sormasaymış filizin haberi varmı diye, hakkatende sanki senden izin alması gerekiyomuş gibi olmuş..hoş olmamış...

kimseye muhtaç değiliz.
Allah bize güç versin çalışalım o yeter. Gerisi teferruat diyorum noktayı koyarak öpüyorum seni.

canım aynen öyle Allah güç versin kimseye muhtaç etmesin.
yazı gerçekten çok güzel hemen copy paste print yapıoum buzdolabının üstüne asıoum

Ay bu görümceni boğasım geliyor benim. Ortalığı karıştırmış resmen.
Teyzeyede çok ayıp olmuş, eşin neden filize sordunuzmu demiş onu anlamadım :26:
Sanki sen istemiyormuşsun gibi yansımış. Ama sen seviyorsun teyzeyi niye istemiceksin ki.

[]

eşi geldi sonra sus pus oldu eşinin yanında melek oluyor. yine ben kurdum sofrayı ben ile teyze kaldırdık herşey bitmiş yardım edilecek bişey varmı diyor.

dalgamı geçiyosun deseydin...

sen susdukça böle oluyo, sen yapıyosun görümceni öle, biliyosun dimmi...senin sessizliğinle güç buluyo....
cevap versen ,ezdirmesen kendini vazgeçer belkide...
eşim için falan deme...eşin zaten görüyo herşeyi, hep sen üzülüyosunnn

dimi özge, bende öle düşündüm ...

[]

ayyy çekilin tutmayın beni

yaa zuzum belki eşide kötü bi niyetle söylemedi ki. Bunlar insanı hemen kapıveriolar
teyze de bilmio mu yaa kardeşini kaç yaşında daha aklı başında k.valideye göre.
tmm alınganlık yapabilirde hepte filize kalıo bişiler delirioum yaa

günaydın kızlar muhabbet yine elfinin görümcesine gelmiş ay elficim senin görümcenin adını örümcek olarak değiştiriyorum canım izninle

ben de böyle düşünüyorum biliyosun elfim :/
ezdirme kendini, çünkü gerçekten eziyor seni görümcen..
kayınvaliden de aynı şekilde..

kızlar kızlarrr

anlasanıza teyze ile filizin arasını bozmak istiolar işte. baktılar iyi anlaşıo ikisini
filizin eşi belki aa filize sölediniz mi oda sevinecek tarzında bi cümle kurda ama bunlar ev bizim benim kardeşim modunda tartışma çıkardı yani yapmıcak kişiliklerde diiller. Hem filizi kötü duruma düşürdüler hem teyze de acaba mı sorusunu uyandırdılar

günaydın kızlar muhabbet yine elfinin görümcesine gelmiş ay elficim senin görümcenin adını örümcek olarak değiştiriyorum canım izninle

örümcek olmaz örümcek ağları kurtarıcıdır elfinin görümcesi öyle mi o batırıcı o yüzden bişi böceği demek istioum ama neyse yaa fazla ileri gitmeyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…