Evet, Hayat bir mücadele işte.
Ben büyük bir firmada staj yaparken oraya 2 ingiliz gelmişlerdi. Dünya turu yapıyorlarmış kaç aydır hemde bisikletle ikiside 60lı yaşlarda. Şöyle bir düşünmüştüm. Hayat bu demiştim içimden. Yarını düşünmeden yol nereye onlar oraya...
Bende bazen oturup sorguluyorum kendimi. O yüzden içinden ne geliyorsa yapman gerekiyor bu hayatta ertelemek sonunu bilenler içindir. Biz yarın ne olcağımızı biliyormuyuz???
aynen öyle canım, ödeme yapıcağın yerleri belirliyorsun para almayınca iyice sıkışıyoruz.. inş başka bir iş bulurum, burası olmiycak bu şekilde.. kimseye yılbaşına kadar para yok diyolaravatarı bende beğendim ama hareketli diil maalesef.
senin için yoğun bi hafta olcak git gel al taksi yol parası falan ama maaş yok diosun.
o çok kötü bişi yaa çalış çalış tam o günü bekle kafanda hesaplar yap şuraya buraya şu da bana die
ama para eline geçmesin çok sinir bozucu
saol elfimm :) evet heyecandan uyumamış tüm gece..allah kavuştursun canım. evet senin için zor olacak. kız kardeşinde çok mutludur şimdi
ay neler olmuş öyle yine yaa :44: çok seviyosa kızını gitsin onunla yaşasın kayınvaliden!kıskanıyorlar işte canım. eşimde akrabalar tarafından çok sevilir kardeşide onu çekemiyor en son teyzeye eşimi kötüledi ya insan abisini karalar mı ya. teyzede gitse diğer akrabalara anlatsa amacı ne yani bu görümcemin. eşimde çok sinirlendi kardeşine saydıda saydı kaynanam yatağından çıktı bana bak bi daha x e laf edersen senin ağzına ...... diyor ya
dünde görümcemin kaynanasına gittiler bizi çağıran yok gitmedik sütlaç yaptım eşimle güzel vakit geçirdim banyo yaptım o kadar huzurlu geçti ki. sonra geldiler sizi sordular niye gelmediniz diye. bişey demedim dicektim çağıran olmadı ki sonra vazgeçtim huzurum kaçmasın dedim.
kabustasın canım malesef. keşke sende öğlen çıksan yaaa
geçmiş olsun zuzum uyandın ama hala aynı yerdesin hepimiz gibi
sen kaçta çıkıosun
hayy Allah'ım yaa
aslında sen en iyisini yapıosun yani hiç muhattap olmuosun onların yanlışllıklarına sende yanlış karşılıklar vermiosun
ve bence eşinde senin bu halin için hep senin yanında.
yani kendimi düşündüğümde ben pat die çok ters bişi söyleyebilirim eşimde sen bazen dengeyi kuramıousun die kızar ve bu durumda yanımda olmaz. Ama susarsam sonra gece üzülüp ona anlatırsam benim yanımda olur. Bende artık susmaya çalışıoum.
Sende böyle devam et. Eşinle mutluluğun hiç bozulmasın.
Ama onların yaptıkları gerçekten çok yanlış. Annesinin öyle saymasıda çok kötü senin yanında hemde
ay kadına da çok ayıp olmuş yaa :105:Evimden gidin bile demiş. ya eşim kumandalı araba almış netten. bende kızdım bana niye söylemiyorsun zaten o evde ne olursa en son ben duyuyorum diye sitem ettim. teyzede yarın gidecekt bi hafta daha ertelemiş kaynanamda kardeşim bi hafta daha kalacak demiş eşimde filize söyledinizmi demiş. kaynanamda psikolojisi bozuk die güzel bişeyde desen bağırarak cevap verir. bağırmış çağırmış benim evim orası kardeşim için filizden mi izin isticem demiş. görümcemde arkadan gazı vermiş eşimde sinirlenmiş telefonu arabanın camına fırlatmış ordan annesine sekmiş çıldırmış kriz geçirmiş.. beni aldılar herkes sessiz kaynanam içini çekiyor ağlıyordu. dedim yine bişeyler olmuş eve geldik bide ben eğilmiştim kaynananm görmedi kapıyı kapattı kafam arabanın kapısına çarptı sinirimden ağladım. eve girdik teyze ne oldu dedi. eşimde ekmek almaya gitmişti hemen görümcem atladı sen bir hafta daha kalacaksın ya abim filizede söyledinizmi dedi. annemle kavga ettiler annemin kafasına telefonu attı. bende şok oldum konu bana gelmiş eşim nasıl kafasına atmış dedim eşime sordum yeminler etti dedim teyzeye seni kötüledi o zaman. teyzede ben gidicem dedi. istenmediğini sandı görümcem anlatmasa eşimde bana gece anlatsaydı konu kapanacaktı herşeyi teyzeye anlattı zor ikna ettik bi hafta daha kalacak
şaka yapıosun olur mu canım öyle şey. Kriz var iş yok para akışı sağlanamıo tüm işverenler aynı. Çalışan napcak acaba.aynen öyle canım, ödeme yapıcağın yerleri belirliyorsun para almayınca iyice sıkışıyoruz.. inş başka bir iş bulurum, burası olmiycak bu şekilde.. kimseye yılbaşına kadar para yok diyolar
bende 7 beraberiz yani
yaa görümcen çok fena Allah sana sabır versin.Evimden gidin bile demiş. ya eşim kumandalı araba almış netten. bende kızdım bana niye söylemiyorsun zaten o evde ne olursa en son ben duyuyorum diye sitem ettim. teyzede yarın gidecekt bi hafta daha ertelemiş kaynanamda kardeşim bi hafta daha kalacak demiş eşimde filize söyledinizmi demiş. kaynanamda psikolojisi bozuk die güzel bişeyde desen bağırarak cevap verir. bağırmış çağırmış benim evim orası kardeşim için filizden mi izin isticem demiş. görümcemde arkadan gazı vermiş eşimde sinirlenmiş telefonu arabanın camına fırlatmış ordan annesine sekmiş çıldırmış kriz geçirmiş.. beni aldılar herkes sessiz kaynanam içini çekiyor ağlıyordu. dedim yine bişeyler olmuş eve geldik bide ben eğilmiştim kaynananm görmedi kapıyı kapattı kafam arabanın kapısına çarptı sinirimden ağladım. eve girdik teyze ne oldu dedi. eşimde ekmek almaya gitmişti hemen görümcem atladı sen bir hafta daha kalacaksın ya abim filizede söyledinizmi dedi. annemle kavga ettiler annemin kafasına telefonu attı. bende şok oldum konu bana gelmiş eşim nasıl kafasına atmış dedim eşime sordum yeminler etti dedim teyzeye seni kötüledi o zaman. teyzede ben gidicem dedi. istenmediğini sandı görümcem anlatmasa eşimde bana gece anlatsaydı konu kapanacaktı herşeyi teyzeye anlattı zor ikna ettik bi hafta daha kalacak
ay kadına da çok ayıp olmuş yaa :105:
görümcen resmen mikser, ortalığı karıştırmakta üstüne yok.. zevk mi alıyor napıyor huzursuzluk çıkınca anlamıyorum :44: arada böyle sataşınca, ağız kavgası yapınca stres atıyor galiba, çok garip bir kadın :26:
Ya tabiki içimizden ne geliosan onu yapalım ama maddiyat işte.
Maddi açıdan da yarını düşünmezsen bugün yaşadığın pekte yanına kar kalmaz 2 gün sonra.
aman bunlar çok derin ve benim uzun süredir içinden çıkamadığım konular.
Herşeyden önce yinede şükür çok şükür demeliyiz.
Aç diiliz açıkta diiliz. engelli diiliz esir diiliz. çalışıouz evliyiz ailelerimiz yanımızda çok şükür yani.
ay kadına da çok ayıp olmuş yaa :105:
görümcen resmen mikser, ortalığı karıştırmakta üstüne yok.. zevk mi alıyor napıyor huzursuzluk çıkınca anlamıyorum :44: arada böyle sataşınca, ağız kavgası yapınca stres atıyor galiba, çok garip bir kadın :26:
yaa görümcen çok fena Allah sana sabır versin.
Anasının kızı dedikleri bu oluo sanırım.
seni görmeyip kapıyı çarptığına emin misin. Ben bunların herşeyi kasıtlı yaptıklarını düşünürüm manyaklar. Sende deseydin yaa telefon fırlattı dediklerinde sende kapıyı kafama çarptın die
bide hep eşin yokken biraz daha dilleniolar sanki.
görümcenin eşi nası bi tip yani sus sen karışma falan demez mi?
kimseye muhtaç değiliz.
Allah bize güç versin çalışalım o yeter. Gerisi teferruat diyorum noktayı koyarak öpüyorum seni.
Evimden gidin bile demiş. ya eşim kumandalı araba almış netten. bende kızdım bana niye söylemiyorsun zaten o evde ne olursa en son ben duyuyorum diye sitem ettim. teyzede yarın gidecekt bi hafta daha ertelemiş kaynanamda kardeşim bi hafta daha kalacak demiş eşimde filize söyledinizmi demiş. kaynanamda psikolojisi bozuk die güzel bişeyde desen bağırarak cevap verir. bağırmış çağırmış benim evim orası kardeşim için filizden mi izin isticem demiş. görümcemde arkadan gazı vermiş eşimde sinirlenmiş telefonu arabanın camına fırlatmış ordan annesine sekmiş çıldırmış kriz geçirmiş.. beni aldılar herkes sessiz kaynanam içini çekiyor ağlıyordu. dedim yine bişeyler olmuş eve geldik bide ben eğilmiştim kaynananm görmedi kapıyı kapattı kafam arabanın kapısına çarptı sinirimden ağladım. eve girdik teyze ne oldu dedi. eşimde ekmek almaya gitmişti hemen görümcem atladı sen bir hafta daha kalacaksın ya abim filizede söyledinizmi dedi. annemle kavga ettiler annemin kafasına telefonu attı. bende şok oldum konu bana gelmiş eşim nasıl kafasına atmış dedim eşime sordum yeminler etti dedim teyzeye seni kötüledi o zaman. teyzede ben gidicem dedi. istenmediğini sandı görümcem anlatmasa eşimde bana gece anlatsaydı konu kapanacaktı herşeyi teyzeye anlattı zor ikna ettik bi hafta daha kalacak
[]
eşi geldi sonra sus pus oldu eşinin yanında melek oluyor. yine ben kurdum sofrayı ben ile teyze kaldırdık herşey bitmiş yardım edilecek bişey varmı diyor.
Ay bu görümceni boğasım geliyor benim. Ortalığı karıştırmış resmen.
Teyzeyede çok ayıp olmuş, eşin neden filize sordunuzmu demiş onu anlamadım :26:
Sanki sen istemiyormuşsun gibi yansımış. Ama sen seviyorsun teyzeyi niye istemiceksin ki.
[]
eşi geldi sonra sus pus oldu eşinin yanında melek oluyor. yine ben kurdum sofrayı ben ile teyze kaldırdık herşey bitmiş yardım edilecek bişey varmı diyor.
ben de böyle düşünüyorum biliyosun elfim :/dalgamı geçiyosun deseydin...
sen susdukça böle oluyo, sen yapıyosun görümceni öle, biliyosun dimmi...senin sessizliğinle güç buluyo....
cevap versen ,ezdirmesen kendini vazgeçer belkide...
eşim için falan deme...eşin zaten görüyo herşeyi, hep sen üzülüyosunnn
Ay bu görümceni boğasım geliyor benim. Ortalığı karıştırmış resmen.
Teyzeyede çok ayıp olmuş, eşin neden filize sordunuzmu demiş onu anlamadım :26:
Sanki sen istemiyormuşsun gibi yansımış. Ama sen seviyorsun teyzeyi niye istemiceksin ki.
günaydın kızlarmuhabbet yine elfinin görümcesine gelmiş ay elficim senin görümcenin adını örümcek olarak değiştiriyorum canım izninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?