- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ay elfim hakket ,görümcenin eşi hiç gelmiyo galiba size :)))
ama dilek öle dese, laf dalaşına gircekler, teyze dahada huzursuz olucak, ben kalcam diye kavga ediyolar dicek...şahsen ben çok huzursuz olurdum ,ertesi günü giderdim de
bide sanki eşin keşke annesine sormasaymış filizin haberi varmı diye, hakkatende sanki senden izin alması gerekiyomuş gibi olmuş..hoş olmamış...
Ay bu görümceni boğasım geliyor benim. Ortalığı karıştırmış resmen.
Teyzeyede çok ayıp olmuş, eşin neden filize sordunuzmu demiş onu anlamadım :26:
Sanki sen istemiyormuşsun gibi yansımış. Ama sen seviyorsun teyzeyi niye istemiceksin ki.
başlarım onun garipliğine yolarım ben onu yaa
valla 3. sayfa haberi olurum aile içi facio Allah korusun.
ayrıca k.validenin de evimden gidin demesi de çok ayıp.
sizin bu ev olayı ne zaman nası çözümlenecek.
perşembe günü eşime niye banada söylemiyorsn dedim ya (oyuncak için) ve akşamına tesadüfen bu oldu. bende eşime söylendim sanki ben istemiyormuşum gibi oldu neden sordun dedim. onunda evi bizimde evimiz dedim. ne bileyim sen kızıyorsun ya dedi. böyle şeyler için değil dedim ben ne alsam sana soruyorum sende sor istiyorum dedim.
Teyzeyi ikna ettik çok şükür deminde aradım geldiğim gibi gideriz dedim temizlik yapsaydık önce dyor. boşver dedim yarın ben yaparım dedim. birlikte yaparız diyor :))
ben de böyle düşünüyorum biliyosun elfim :/
ezdirme kendini, çünkü gerçekten eziyor seni görümcen..
kayınvaliden de aynı şekilde..
yılbaşından sonra beli olacak. kaynanam eşimle konuşmuyor ama bizimle arabaya binip işine gidiyor.
eşim filize niye sormadın diye hata etmiş olabilir ama olaylar bu kadar büyümemeliydi teyzenin kulağına gitmemeliydi.
kaynanam sakince orası benimde evim diye açıklama yapsa kızı konuşunca sen karışma dese. ama yok illa kıyamet tarzında yaşayacaklar olayı.
günaydın kızlarmuhabbet yine elfinin görümcesine gelmiş ay elficim senin görümcenin adını örümcek olarak değiştiriyorum canım izninle
perşembe günü eşime niye banada söylemiyorsn dedim ya (oyuncak için) ve akşamına tesadüfen bu oldu. bende eşime söylendim sanki ben istemiyormuşum gibi oldu neden sordun dedim. onunda evi bizimde evimiz dedim. ne bileyim sen kızıyorsun ya dedi. böyle şeyler için değil dedim ben ne alsam sana soruyorum sende sor istiyorum dedim.
Teyzeyi ikna ettik çok şükür deminde aradım geldiğim gibi gideriz dedim temizlik yapsaydık önce dyor. boşver dedim yarın ben yaparım dedim. birlikte yaparız diyor :))
zuzum nektarcım
Diyorum onlar kavga ederler barışırlar ben araya girersem kötü olan ben olurum.
Bu olayda ben istemiyormulum gibi oldu
evet dilekcim sorun o zaten kaynanam kanka oldunuz diyor görümcemde bu ne samimiyet bile diyor. bide teyze diyorki eşim için ya yeğenlerim içinde o başka kaynanam atlıyor hemen ee kızım onu sevmiyormusun diye. seviyorum ama işte oğlun başka demişti geçenlerde. bunuda kaynanam kızına anlatmıştır o da dur ben araları bozayım demiştir. şimdiden atağa geçmiş akşam yemeğe çağırmış annesi ile teyzesini. bide öğlenden gelin demiş. ben götürücem ya teyzeyi bozuldu hediyede alıcam ona. :))
örümcekler mübarek hayvanlardır :))) canım eşimin teyzesi geldi aram iyi onunla bozmaya çalışıyolar kısacası bu
teyze eşimide çok sever onuda karalamaya kötülemeye çalışıyorlar
eşime demiştim ki ya eve misafir gelir ben kardeşinden öğrenirim yani banada söyleseniz belki kolay bi tarif bulur hemen çayın yanına bişeyler yaparım bana hiç bişey söylemiyorsunuz dediğim için eşim öyle demiş.
baya oldu bi gün halalar gelecekmiş bize. hafta içi... görümcem msnden yazıyor akşama halamlar size gelecekmiş bunu görümcemden önce benim bilmem gerekmiyormu ben mi yanlış düşünüyorum bu konuda
kuzum tabi ki kardeşler arasında yaşananlara karışma, ama sana yapılan şeylerde sessiz kalıyorsun onu diyoruz biz..zuzum nektarcım
Diyorum onlar kavga ederler barışırlar ben araya girersem kötü olan ben olurum.
Bu olayda ben istemiyormulum gibi oldu
evet dilekcim sorun o zaten kaynanam kanka oldunuz diyor görümcemde bu ne samimiyet bile diyor. bide teyze diyorki eşim için ya yeğenlerim içinde o başka kaynanam atlıyor hemen ee kızım onu sevmiyormusun diye. seviyorum ama işte oğlun başka demişti geçenlerde. bunuda kaynanam kızına anlatmıştır o da dur ben araları bozayım demiştir. şimdiden atağa geçmiş akşam yemeğe çağırmış annesi ile teyzesini. bide öğlenden gelin demiş. ben götürücem ya teyzeyi bozuldu hediyede alıcam ona. :))
yaa zeki kadınım ayıptır sölemesi
bak anladım hemen görümcenin hin fikirleri
ama bişi dicem filizcim hediye konusu bende soru işareti yarattı
kuzum tabi ki kardeşler arasında yaşananlara karışma, ama sana yapılan şeylerde sessiz kalıyorsun onu diyoruz biz..
sana yapılan haksızlıklara susup durma, kendini savun, cevabını ver.. çirkef olma, seviyeli ol ama lafını söyle..
eşin savunuyor seni evet ama şöyle düşün, o da yorulmuş olamaz mı? kardeşine annesine hakaret etme tabiki, ama kendini ezdirme, güçlü dur.. emin ol eşin o halini de çok sevip takdir edecektir..
ya daha bu olaylar olmadan bi gün arabadayız hepimiz işe gidiyoruz dedim teyzenin bana çok emeği oldu eve gidiyorum çamaşırlar ütülenmiş katlanmış ev temiz yemek bile yapıyor ona bi hediye almak istiyorum kaynanamda ee bütün evde yapsın gibilerinden konuştu onun içinde değil içimden geldi demiştim. niye soru işareti yarattı ki :))
çünkü görümcen bak bak kendi tarafına iyice çekmek için hediyeler de alıo dicek :26:
bak işte bunu söylemek istemiştim aklı başında kadın anlar zaten kimin ne kastettiğiniteyzeyede dedim birazcık beni tanıdıysan öyle düşünmediğimi anlarsın
anlat sen bitanem. Zaten onlarada tepki göstermiosun kendi kendini hasta etcen atma içine biz paylaşmaya çalışırız yani ben kendi adıma öyle söyleyimdün o kadar anlatmıyım dedim ama artık sizinle paylaşmadan rahatlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?