2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa kızlar ogün kurabiyeler fırında kömür oldu ya hala kokusu gitmedi.
akşam yine kurabiye yapsam fırının kokusundan dolayı kötü olur mu ki
annem limon kabuğu falan koy dio fırının içine :44:

biraz işim vardı baktım ne kadar çok yazmışsınız öyle,

bu perşembe troya ya gidiyorum. Aranızda önceden izlemiş olan var mı???

bende keşke dönmeseydi diyorum...ben siyah rengini hatırlıyorum canım..liseye kadar simsitahtı, zeytin gözlü diyolardı bana..şimdid dikkatli bakınca koyu kahve, uzaktan siyaha da benzetiyolara ama koyu kahve

benim ve eşimin ailesinde hiç renkli göz yok kahve ya da siyah
benim bebişin %100 olasılıkla mavi yada yeşil olmayacak

canım 7 göbekte vardır bi renkli gözlü merak etme :=)))

bizim bi tanıdık var, kendisi eşi ilk oğlu kumral&beyaz falan ama sarışın yok...ikinci oğlu behlüle benziyo aynı :) sarışın....dedesinin dedesinin desesi mi ne sarışınmış :)))) başka da sarı yok ailede

bende eşime u.s. polodan istediği trikolardan alıcam 3 tanesi 100 tl di. onları istiyorum diyor.

şu şehirfırsatları gibi yerlerdende bir yer arıyorum şöyle güzel yemek yiyebileceğimiz bi yer..
ben de bu tarz bişi alıcam canım, ihtiyacı olan bişi.. 2 tane hırka alabilirim ben de
para alabilirsem tabi

çekinik karakterler nesil atlayarak ilerler; yani bir nesilde görünmeyen özellikler ondan iki önceki nesilde vardır mutlaka.

çekinik karakterler nesil atlayarak ilerler; yani bir nesilde görünmeyen özellikler ondan iki önceki nesilde vardır mutlaka.

evet o öle olmuş

ay annem geçen gitttiğimizde ablamla beni sıkıştırıyo, bebek istiyomuş :)) çok istiyosan yap dedim anneme
ablamda diyo ben daha 2 aylığım arzuya söle :))) hadi gidin işinize dedim mutfaktan kaçtım

kızlar geçen hafta lipton bana çay koymak için çay kutusu ve 2 paket çay göndermiş ama ne yaptım geldi bilmiyorum

yaa kızlar ogün kurabiyeler fırında kömür oldu ya hala kokusu gitmedi.
akşam yine kurabiye yapsam fırının kokusundan dolayı kötü olur mu ki
annem limon kabuğu falan koy dio fırının içine :44:
iyice ovdun mu canım içini :44: niye gitmemişki acaba

nektar sizin bebiş kuvvetli ihtimalle renkli gözlü olur :)))
herkes öyle diyor, bakalım :))

sirken bu Troya, Anadolu Ateşi mi ? izlemedim ben ama duymuştum..

biraz işim vardı baktım ne kadar çok yazmışsınız öyle,
bu perşembe troya ya gidiyorum. Aranızda önceden izlemiş olan var mı???
eltim gitti çok beğenmiş prş ankarada olcaklar dimi bizde gitmeyi planlıodur misafir olarak eşimin abisi götürebiliomuş
ben de bu tarz bişi alıcam canım, ihtiyacı olan bişi.. 2 tane hırka alabilirim ben de
para alabilirsem tabi
senin maaş sorunu çözülmedi dimi bi açıklama var mı ne zaman verirlermiş :26:
kızlar geçen hafta lipton bana çay koymak için çay kutusu ve 2 paket çay göndermiş ama ne yaptım geldi bilmiyorum

ne güzel canım afiyetle iç ben istioum da göndermio şans işte.

herkes öyle diyor, bakalım :))

sirken bu Troya, Anadolu Ateşi mi ? izlemedim ben ama duymuştum..

evet canım öyleymiş; geçen yıl biz nişanlıyken de gelmiştşi buraya ama eşim istememişti gidememiştik. Görümceme mesaj attım bize gelmesi için kestaneyle kandıracam onu :)))) Düşündüm de çok takmamam biraz dişimizi sıkmamız gerekiyor galiba biraz abartmışım.

siz de gelin :) aynı anda izleriz :)) madem misafir sokabiliyor abiniz :))

nektar maaşında bir problem mi var?? :26:

bizim de dün çayımız bitmişti her zamn 500 gramlıklardan alıyorduk baktım dün 1 kg lıklar daha hesaplı dedim neden 1 kg lık almıyoruzz şimdiye kadar araki verdigim farka yandım

sildim temizledim 2 gün mutfak camı acık fırın camı acık havalanndırdım ama dolabı bi açıoum hala koku gelio (fırın dolabin içinde de!)
siz de gelin :) aynı anda izleriz :)) madem misafir sokabiliyor abiniz :))
normalde biletler ne kadarmış?
ben prş olduğunu bilmiodum ark. doğum günü var ama bakalım

hadi yaa :))):)))

sağol canım bende anlamdım nasıl gönderdiler ilk defa

evet zuzum bende şaşırdım kargodan aradılar ben kargo beklemiyorum dedim farklı bir isimdi sonrada lipton çantası dediler öyle aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…