zuzum benim de gözüm siyahtan, kahveye dönmüş. keşke hep siyah kalsaymış diyorum ben hep. eşimin ve annemin gözleri ela. büyük ihtimalle bizim bebiş kahverengi gözlü olur ama inşallah göz yapısı babasına çeker. eşimin göz yapısı benimkinden güzel. hem de kirpikleri uzun uzun
benim ve eşimin ailesinde hiç renkli göz yok kahve ya da siyah
benim bebişin %100 olasılıkla mavi yada yeşil olmayacak
biraz işim vardı baktım ne kadar çok yazmışsınız öyle,
bu perşembe troya ya gidiyorum. Aranızda önceden izlemiş olan var mı???
ben de bu tarz bişi alıcam canım, ihtiyacı olan bişi.. 2 tane hırka alabilirim ben debende eşime u.s. polodan istediği trikolardan alıcam 3 tanesi 100 tl di. onları istiyorum diyor.
şu şehirfırsatları gibi yerlerdende bir yer arıyorum şöyle güzel yemek yiyebileceğimiz bi yer..
bende keşke dönmeseydi diyorum...ben siyah rengini hatırlıyorum canım..liseye kadar simsitahtı, zeytin gözlü diyolardı bana..şimdid dikkatli bakınca koyu kahve, uzaktan siyaha da benzetiyolara ama koyu kahve
canım 7 göbekte vardır bi renkli gözlü merak etme :=)))
bizim bi tanıdık var, kendisi eşi ilk oğlu kumral&beyaz falan ama sarışın yok...ikinci oğlu behlüle benziyo aynı :) sarışın....dedesinin dedesinin desesi mi ne sarışınmış :)))) başka da sarı yok ailede
troya :26: duymadım hiççç
çekinik karakterler nesil atlayarak ilerler; yani bir nesilde görünmeyen özellikler ondan iki önceki nesilde vardır mutlaka.
olur belki canım, ela olur belkim sizin tarafa çeker
iyice ovdun mu canım içini :44: niye gitmemişki acabayaa kızlar ogün kurabiyeler fırında kömür oldu ya hala kokusu gitmedi.
akşam yine kurabiye yapsam fırının kokusundan dolayı kötü olur mu ki
annem limon kabuğu falan koy dio fırının içine :44:
herkes öyle diyor, bakalım :))nektar sizin bebiş kuvvetli ihtimalle renkli gözlü olur :)))
eltim gitti çok beğenmiş prş ankarada olcaklar dimi bizde gitmeyi planlıodur misafir olarak eşimin abisi götürebiliomuşbiraz işim vardı baktım ne kadar çok yazmışsınız öyle,
bu perşembe troya ya gidiyorum. Aranızda önceden izlemiş olan var mı???
senin maaş sorunu çözülmedi dimi bi açıklama var mı ne zaman verirlermiş :26:ben de bu tarz bişi alıcam canım, ihtiyacı olan bişi.. 2 tane hırka alabilirim ben de
para alabilirsem tabi
kızlar geçen hafta lipton bana çay koymak için çay kutusu ve 2 paket çay göndermiş ama ne yaptım geldi bilmiyorum
kızlar geçen hafta lipton bana çay koymak için çay kutusu ve 2 paket çay göndermiş ama ne yaptım geldi bilmiyorum
iyice ovdun mu canım içini :44: niye gitmemişki acaba
herkes öyle diyor, bakalım :))
sirken bu Troya, Anadolu Ateşi mi ? izlemedim ben ama duymuştum..
hani bir dönem anadolu ateşi vardı dans gösterileri şimdi aynı ekip troya da.
eltim gitti çok beğenmiş prş ankarada olcaklar dimi bizde gitmeyi planlıodur misafir olarak eşimin abisi götürebiliomuş
senin maaş sorunu çözülmedi dimi bi açıklama var mı ne zaman verirlermiş :26:
ne güzel canım afiyetle iç ben istioum da göndermio şans işte.
sildim temizledim 2 gün mutfak camı acık fırın camı acık havalanndırdım ama dolabı bi açıoum hala koku gelio (fırın dolabin içinde de!)iyice ovdun mu canım içini :44: niye gitmemişki acaba
normalde biletler ne kadarmış?siz de gelin :) aynı anda izleriz :)) madem misafir sokabiliyor abiniz :))
eltim gitti çok beğenmiş prş ankarada olcaklar dimi bizde gitmeyi planlıodur misafir olarak eşimin abisi götürebiliomuş
senin maaş sorunu çözülmedi dimi bi açıklama var mı ne zaman verirlermiş :26:
ne güzel canım afiyetle iç ben istioum da göndermio şans işte.
hadi yaa :))):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?