- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ama ama benm babam da yeşil gözlüüü :)Dilşad için % 25 çünkü onların ilk geni kahverengi ama ikinci genlerinde mavilik vardır kaynı renkli gözlü olduğu için..
yaa kızlar ogün kurabiyeler fırında kömür oldu ya hala kokusu gitmedi.
akşam yine kurabiye yapsam fırının kokusundan dolayı kötü olur mu ki
annem limon kabuğu falan koy dio fırının içine :44:
çekinik karakterler nesil atlayarak ilerler; yani bir nesilde görünmeyen özellikler ondan iki önceki nesilde vardır mutlaka.
ben görmedim ama eminim muhteşemdir canım. çok profesyonel bir ekip onlar.
sildim temizledim 2 gün mutfak camı acık fırın camı acık havalanndırdım ama dolabı bi açıoum hala koku gelio (fırın dolabin içinde de!)
normalde biletler ne kadarmış?
ben prş olduğunu bilmiodum ark. doğum günü var ama bakalım
ama ama benm babam da yeşil gözlüüü :)
bizim sülalede ikiz varmış aneannem ikiz eşiymiş,eşimin tarafında da varmış, annemde çıkmadı teyzemde de teyzemin 4 çocuğunda da ablamda da annem bana seninki kesin ikiz olacak diodu çok şükür tekiz :)
keşke benim bebeğim ikiz olsa. eğer ikiz olursa iki çocuğum olur yoksa ilk çocuktan sonra ikincisini asla düşünemiyorumm
aynı benkeşke benim bebeğim ikiz olsa. eğer ikiz olursa iki çocuğum olur yoksa ilk çocuktan sonra ikincisini asla düşünemiyorumm
gayet uygunmuş bence fiyatı bakalım yarın öbür gün belli olur herhalde.kategorilere göre degişiyor 110- 40 TL arasında ama bizimkisi hangisinde bilmiyorum. Bir kurumdan arkadaş aradı kuruma özel 50 lira indirimli diye.
o zaman akşam gidince limon kabugu koyup sonra kurabiye yapımlimon kabuğu :13: koy canım hiç bişe olmaz
ayy ben bakamam ikize :)
maalesef canım, hala almadık :44:senin maaş sorunu çözülmedi dimi bi açıklama var mı ne zaman verirlermiş :26:
çok güzel düşünmüşsün, sana saygılı davranması felan hep senin elinde.. hem çok takılmamak lazım evet onun hareketlerine, daha genç :))evet canım öyleymiş; geçen yıl biz nişanlıyken de gelmiştşi buraya ama eşim istememişti gidememiştik. Görümceme mesaj attım bize gelmesi için kestaneyle kandıracam onu :)))) Düşündüm de çok takmamam biraz dişimizi sıkmamız gerekiyor galiba biraz abartmışım.
maaşımızı alamıyoruz canım, gerçi biz haftalık olarak alıyoruz da şirket 3 haftadır para vermiyorsiz de gelin :) aynı anda izleriz :)) madem misafir sokabiliyor abiniz :))
nektar maaşında bir problem mi var?? :26:
bizim de dün çayımız bitmişti her zamn 500 gramlıklardan alıyorduk baktım dün 1 kg lıklar daha hesaplı dedim neden 1 kg lık almıyoruzz şimdiye kadar araki verdigim farka yandım
limonla dene bakalım, belki işe yarar canım..sildim temizledim 2 gün mutfak camı acık fırın camı acık havalanndırdım ama dolabı bi açıoum hala koku gelio (fırın dolabin içinde de!)
normalde biletler ne kadarmış?
ben prş olduğunu bilmiodum ark. doğum günü var ama bakalım
ay çok şükür diyo yaa :18: benim iiiinşallah ikizim olurbizim sülalede ikiz varmış anneannem ikiz eşiymiş,eşimin tarafında da varmış, annemde çıkmadı teyzemde de teyzemin 4 çocuğunda da ablamda da annem bana seninki kesin ikiz olacak diodu çok şükür tekiz :)
Dilek Dr. Oetkerinkinimi aldın bi arkadaşım almış yapmış çok tavsiye etti ama alamadım daha
yok canım herşeyi içinde olmuyor dur arkadaşıma sorayım hangi kremadan diyeya evet kuzum ondan aldık eşim çok istemişti.
1 bardak kremayı kaynatın falan dio
bu krema bizim kremalı patates kremasıdır dimi
kutunun içinde yok çünkü bende herşey içinde sanmıştım.
ben aldım ondan, yaptım..ama içi akmadı yaa kek gibi oldu sanki azcık ne bilimDilek Dr. Oetkerinkinimi aldın bi arkadaşım almış yapmış çok tavsiye etti ama alamadım daha
ben aldım ondan, yaptım..ama içi akmadı yaa kek gibi oldu sanki azcık ne bilim
Pizza Hut souflesi gibi olmadı, ben pizza hut souflesine aşığım yaa mükemmel bi tat
aynı ben
ya bu arada truffle yapan oldu mu? Ben paketle almıştım kaldı gitti onu mu yapsam :44:
hıı ben karıştırdım evet ondan bahsediyosunuz siz :44:sufle yi bende severim ama bu sufle değil truffe top gibi lokumlar diyeyim :)
ben aldım ondan, yaptım..ama içi akmadı yaa kek gibi oldu sanki azcık ne bilim
pizza hut souflesi gibi olmadı, ben pizza hut souflesine aşığım yaa mükemmel bi tat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?