2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dilşad için % 25 çünkü onların ilk geni kahverengi ama ikinci genlerinde mavilik vardır kaynı renkli gözlü olduğu için..
ama ama benm babam da yeşil gözlüüü :)

yaa kızlar ogün kurabiyeler fırında kömür oldu ya hala kokusu gitmedi.
akşam yine kurabiye yapsam fırının kokusundan dolayı kötü olur mu ki
annem limon kabuğu falan koy dio fırının içine :44:

limon kabuğu :13: koy canım hiç bişe olmaz

çekinik karakterler nesil atlayarak ilerler; yani bir nesilde görünmeyen özellikler ondan iki önceki nesilde vardır mutlaka.

bizim sülalede ikiz varmış anneannem ikiz eşiymiş,eşimin tarafında da varmış, annemde çıkmadı teyzemde de teyzemin 4 çocuğunda da ablamda da annem bana seninki kesin ikiz olacak diodu çok şükür tekiz :)

ben görmedim ama eminim muhteşemdir canım. çok profesyonel bir ekip onlar.

evet amasyaya gelmişlerdi gümbür gümbür bir ekip

kategorilere göre degişiyor 110- 40 TL arasında ama bizimkisi hangisinde bilmiyorum. Bir kurumdan arkadaş aradı kuruma özel 50 lira indirimli diye.

keşke benim bebeğim ikiz olsa. eğer ikiz olursa iki çocuğum olur yoksa ilk çocuktan sonra ikincisini asla düşünemiyorumm

ikizciler grubuna bir kişi daha katıldı, kulübümüze hoş geldin sirken

keşke benim bebeğim ikiz olsa. eğer ikiz olursa iki çocuğum olur yoksa ilk çocuktan sonra ikincisini asla düşünemiyorumm
aynı ben
kategorilere göre degişiyor 110- 40 TL arasında ama bizimkisi hangisinde bilmiyorum. Bir kurumdan arkadaş aradı kuruma özel 50 lira indirimli diye.
gayet uygunmuş bence fiyatı bakalım yarın öbür gün belli olur herhalde.
limon kabuğu :13: koy canım hiç bişe olmaz
o zaman akşam gidince limon kabugu koyup sonra kurabiye yapım
annem yeni şeyler yapta gitsin kokusu dedi

ya bu arada truffle yapan oldu mu? Ben paketle almıştım kaldı gitti onu mu yapsam :44:

ayy ben bakamam ikize :)

oooo ona bakarsan ben tekine de bakamam ki çok panik olurum. Anneler çok hevesliler; ikiz olursa birini anneme birini de kayınvalideme verip "genetik faktörlere çevresel şartlar ne gibi değişikliklere neden oluyor" deneyini yapacam. Bundn iyi tez mi olur

Dilek Dr. Oetkerinkinimi aldın bi arkadaşım almış yapmış çok tavsiye etti ama alamadım daha

senin maaş sorunu çözülmedi dimi bi açıklama var mı ne zaman verirlermiş :26:
maalesef canım, hala almadık :44:

çok güzel düşünmüşsün, sana saygılı davranması felan hep senin elinde.. hem çok takılmamak lazım evet onun hareketlerine, daha genç :))

maaşımızı alamıyoruz canım, gerçi biz haftalık olarak alıyoruz da şirket 3 haftadır para vermiyor

limonla dene bakalım, belki işe yarar canım..

ay çok şükür diyo yaa :18: benim iiiinşallah ikizim olur

Dilek Dr. Oetkerinkinimi aldın bi arkadaşım almış yapmış çok tavsiye etti ama alamadım daha

ya evet kuzum ondan aldık eşim çok istemişti.
1 bardak kremayı kaynatın falan dio
bu krema bizim kremalı patates kremasıdır dimi
kutunun içinde yok çünkü bende herşey içinde sanmıştım.

ya evet kuzum ondan aldık eşim çok istemişti.
1 bardak kremayı kaynatın falan dio
bu krema bizim kremalı patates kremasıdır dimi
kutunun içinde yok çünkü bende herşey içinde sanmıştım.
yok canım herşeyi içinde olmuyor dur arkadaşıma sorayım hangi kremadan diye

ben aldım ondan, yaptım..ama içi akmadı yaa kek gibi oldu sanki azcık ne bilim
Pizza Hut souflesi gibi olmadı, ben pizza hut souflesine aşığım yaa mükemmel bi tat

Sordum msn i açık ama kendi yok yerinde galiba. öğrenince yazarım ama bence pasta kreması olmalı

Pizza Hut souflesi gibi olmadı, ben pizza hut souflesine aşığım yaa mükemmel bi tat

Sufle yi bende severim ama bu sufle değil truffe top gibi lokumlar diyeyim :)

Son düzenleme:
pizza hut souflesi gibi olmadı, ben pizza hut souflesine aşığım yaa mükemmel bi tat

canım bu başka bişe zaten, ben pastaneden alıyorum misafir gelince kg ı 14 lira ama bunu da bi deneyim bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…