2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben aldım ondan, yaptım..ama içi akmadı yaa kek gibi oldu sanki azcık ne bilim
Pizza Hut souflesi gibi olmadı, ben pizza hut souflesine aşığım yaa mükemmel bi tat

nigar benim dediğim o diil ki benim sölediğim topcuklar içi akmıo

canım bu başka bişe zaten, ben pastaneden alıyorum misafir gelince kg ı 14 lira ama bunu da bi deneyim bakayım

nigar Benim dediğim o diil ki benim sölediğim topcuklar içi akmıo
anladım yaa tamam üstüme gelmeyin, biliyorum onları görmüştüm ama yapmadım hiç

bilgisayarım aniden kapandı korktum birden

nektar peki maaş vermeme nedenlerini söylemiyorlar mı?
ödemeler :26: öncelik borçlarmış mış

Son düzenleme:
ödemeler :26: öncelik borçlarmış mış

çalışanların maaşı da borçtan sayılmıyor mu ki :26: Umarım en kısa zamanda alırsın

kızlar elektrik faturam gelmiş cuma günü; tam 60 lira şok oldum içinde de 5 lira 89 kuruşu kaçak kullanım bedeliymiş

evet çok saçma
kaçak elektrik kullananlar keyifte biz her ay çatır çatır ödüyoruz. kadının biri mahkemeye vermiş, kazanmış ödediği tüm kaçak elektrik bedelini geri almış.

oyyy kıyamammmm

işte bizi düşünen yok, off çok sinir oluyorum yaa şu işyerine artık.. zaten dayanamıyorum çok yoğun telefon trafiği.. hele bir yeri 40 defa arayıp hala ulaşamamak çıldırtıyor insanı, misal yön. kurulu başkan yard. yarın için izmit real avm müd. randevu istiyor kadına ulaşamadım ki ayarlıyım çok bunaldım..
gidip konuşucam galiba, ya beni başka birime alsınlar yada ben işten ayrılıcam.. dayanamiycam

çok kötüsünn 2 saat var daha

peki başka bir işe geçebilme şansın yok mu? maaşları düzenli yatan daha rahat bir yere??

anladım yaa tamam üstüme gelmeyin, biliyorum onları görmüştüm ama yapmadım hiç
oyy kuzum kıyamam tmm gell gell
bana gell bana gelll hadiseyi hatırladım
benimde 45 tl gelmiş 5 tlsi kaçak annemlere 80gelmiş 12tlsi kaçak çıldırmamak elde diil.
Benimde uykum var
benim sabahki uyuzluğum gitti
eve gidip napsam die düşünüoum biraz mutfağı temizleyim bari

güle güle, iyi akşamlar sanada....

Allah tan akşama bi makarna yapıcam...çorba var, yetirsinler valla yapamıcam

peki başka bir işe geçebilme şansın yok mu? maaşları düzenli yatan daha rahat bir yere??
nisanda bi sınavım var sirken, Bulgaristana gidip inş diplomamı alıcam, sonra da denklemeye girip daha iyi bi iş bakarım diyordum.. sonuçta bulgarcam süper, rusçam çok iyi, almancam da iyi yani gayet cümle kurup konuşabiliyorum.. ama nisana kadar dayanamiycam galiba (

kızlar benim çıkış vakti geldi yavaş yavaş toplanayım iyi akşamlar
iyi akşamlar canım

kocanla barış :))

Son düzenleme:
bizdede mercimek çorbası var dün akşam teyze ile biber dolması yaptık dedim 7 gibi ocağa koy. eve gidince pişmiş olacak. yaşasınnn :)))

dünde bi güzel temizlik yaptık birlikte.. kaynanamda koltuğa uzanmış açmış ufoyu ohhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…