ben aldım ondan, yaptım..ama içi akmadı yaa kek gibi oldu sanki azcık ne bilim
Pizza Hut souflesi gibi olmadı, ben pizza hut souflesine aşığım yaa mükemmel bi tat
canım bu başka bişe zaten, ben pastaneden alıyorum misafir gelince kg ı 14 lira ama bunu da bi deneyim bakayım
anladım yaa tamam üstüme gelmeyin, biliyorum onları görmüştüm ama yapmadım hiçnigarBenim dediğim o diil ki benim sölediğim topcuklar içi akmıo
ödemeler :26: öncelik borçlarmış mışbilgisayarım aniden kapandı korktum birden
nektar peki maaş vermeme nedenlerini söylemiyorlar mı?
anladım yaa tamam üstüme gelmeyin, biliyorum onları görmüştüm ama yapmadım hiç
ödemeler :26: öncelik borçlarmış mış
ödemeler :26: öncelik borçlarmış mış
çalışanların maaşı da borçtan sayılmıyor mu ki :26: Umarım en kısa zamanda alırsın
kızlar elektrik faturam gelmiş cuma günü; tam 60 liraşok oldum içinde de 5 lira 89 kuruşu kaçak kullanım bedeliymiş
oyyy kıyamammmm
işte bizi düşünen yok, off çok sinir oluyorum yaa şu işyerine artık.. zaten dayanamıyorum çok yoğun telefon trafiği.. hele bir yeri 40 defa arayıp hala ulaşamamak çıldırtıyor insanı, misal yön. kurulu başkan yard. yarın için izmit real avm müd. randevu istiyor kadına ulaşamadım ki ayarlıyımçalışanların maaşı da borçtan sayılmıyor mu ki :26: Umarım en kısa zamanda alırsın
kızlar elektrik faturam gelmiş cuma günü; tam 60 liraşok oldum içinde de 5 lira 89 kuruşu kaçak kullanım bedeliymiş
çok kötüsünnson yarım saat
işte bizi düşünen yok, off çok sinir oluyorum yaa şu işyerine artık.. zaten dayanamıyorum çok yoğun telefon trafiği.. hele bir yeri 40 defa arayıp hala ulaşamamak çıldırtıyor insanı, misal yön. kurulu başkan yard. yarın için izmit real avm müd. randevu istiyor kadına ulaşamadım ki ayarlıyımçok bunaldım..
gidip konuşucam galiba, ya beni başka birime alsınlar yada ben işten ayrılıcam.. dayanamiycam
çok kötüsünn2 saat var daha
off çok kötü uyku bastııesne esne çenem yarılcakkk
oyy kuzum kıyamam tmm gell gellanladım yaa tamam üstüme gelmeyin, biliyorum onları görmüştüm ama yapmadım hiç
benimde 45 tl gelmiş 5 tlsi kaçak annemlere 80gelmiş 12tlsi kaçak çıldırmamak elde diil.çalışanların maaşı da borçtan sayılmıyor mu ki :26: Umarım en kısa zamanda alırsın
benim sabahki uyuzluğum gittiBenimde uykum var
nisanda bi sınavım var sirken, Bulgaristana gidip inş diplomamı alıcam, sonra da denklemeye girip daha iyi bi iş bakarım diyordum.. sonuçta bulgarcam süper, rusçam çok iyi, almancam da iyi yani gayet cümle kurup konuşabiliyorum..peki başka bir işe geçebilme şansın yok mu? maaşları düzenli yatan daha rahat bir yere??
iyi akşamlar canımkızlar benim çıkış vakti geldi yavaş yavaş toplanayım iyi akşamlar
oyy kuzum kıyamam tmm gell gell
bana gell bana gelllhadiseyi hatırladım
benimde 45 tl gelmiş 5 tlsi kaçak annemlere 80gelmiş 12tlsi kaçak çıldırmamak elde diil.
benim sabahki uyuzluğum gitti
eve gidip napsam die düşünüoum biraz mutfağı temizleyim bari
kocanla barış :))
evet sihirli kelimeleri söylemesi gerekiyor :özür dilerim" :44:yaa onun bişi yapması gerekmez mi sonuçta o kaba davranışı yapan oydu
evet sihirli kelimeleri söylemesi gerekiyor :özür dilerim" :44:
inş diler..
zannetmioum akşam daha büyük kavga çıkcak.
yemekte yapmıcam ona sorarsa.
ayağıyla tepikleyerek laf anlatmaya çalışan kocaya yemek yapmıoum dicem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?