2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Gün içinde nasıldınız. bugün hiç konuşmadınızmı?

ben öğlen banka işi için aradım meşgule düşürdü sonra aradı noldu die böyle böyleymiş dedim tmm ozaman dedi hadi hoşçakal dedim bu kadar.
böle yapan adam özür de dilemez zaten dilemez been bilioum onu

zannetmioum akşam daha büyük kavga çıkcak.
yemekte yapmıcam ona sorarsa.
ayağıyla tepikleyerek laf anlatmaya çalışan kocaya yemek yapmıoum dicem :26:
canım, uzatmayın lütfen :26: sen kesinlikle haklısın ama laf söyliyceksen de böyle küserek ama cilveli bir şekilde söyle..
naz yap, o yanaşır zaten..

kızlar ben kaçar ,toplanayım

iyi akşamlar....
iyi akşamlar zuzuş..

yaylar için de bugün:
Bugün Ay Oğlak burcunda. Bugün Merkür Yay burcunda gerilemeye hala devam ediyor. Ev ve düzen değiştirmek için doğru bir günde değilsiniz.
elfiş ve daha kimin eşi yaydı :44: fundanındı sanırım
eşim müdürüyle konuşacaktı, aradım konuşma dedim başka gün konuşursun
gerginlik çıkartır benim huysuz şirinim şimdi

Ben bugün hiç bi iş yapmadım 1 saat kala beni çalışma aşkı tutuyor en iyisi çıkana kadar çalışayım azcık

hepinize iyi akşamlar

evet canım fundanın eşide yaydı :) bende bugün eşimin üzerine gitmiyim o zaman herhangi bi konuda. gerginlermiş baksana

canım, uzatmayın lütfen :26: sen kesinlikle haklısın ama laf söyliyceksen de böyle küserek ama cilveli bir şekilde söyle..
naz yap, o yanaşır zaten...

tabii canım en iyi bildikleri şey yanaşmak benimki aynen şöyle yapıo bunaltana kadar uğraşır

elfiş ve zuzu iyi akşamlar

evet canım fundanın eşide yaydı :) bende bugün eşimin üzerine gitmiyim o zaman herhangi bi konuda. gerginlermiş baksana

tabii canım en iyi bildikleri şey yanaşmak benimki aynen şöyle yapıo bunaltana kadar uğraşır

elfiş ve zuzu iyi akşamlar
inş barışırsınız canım, ben de azcık bi işim var onu yapim, sonra da çıkarım
iyi akşamlar herkese :103:

benimde son yarım saatim

hadi bakalım az kalmış eve geldim hemen ocağa nohut koydum o pişiyor bir yandan da çamaşırları topluyorum maraton başladı :))))

nektarım madem dilin iyi neden ordasın sana tavsiyem ilk önce bu bildiğin dilleri kpds gibi bir sınavla belgele; iş başvurusu yaparken çok işini görür.

benim eşimde yay burcu öğrendiğim ii oldu gerginlermiş madem bugün üstüne gitmeyeyim

Günaydın Kızlarr

dün eşim test almış en son işyerinde lavaboya gitmiştim 4 saat sonrakindede çıkarmış saat 10 oldu dedim şu testi yapayım

yaptım ve ikinci çizgi baya bi silik çıktı :18:

sizlerlede paylaşayım ama foto bulanık siz karar verin. iki fo çektim ama bulanık pek anlaşılmıyor

günaydın canımmmm gözün aydınnnn
yanlış hatırlamıyorsam luxxor un da böle çıkmıştı.
topikimiz kalabalıklaşıyorr

bana var gibi geldi canım. git hemen kan testi yaptır bence. 3 haftalık bebiş gibi saki.

en sağdaki silik çizgiyimi diyosun, ben görüyorum :26:

ya dr git ,yada bekle bikaçgün daha elfiii

günaydınn buaradaaa

gunaydın kızlarr

elfiiiiiiii prospektüste ikici çizgiyi şu kadar sürede görmeniz gerekli diye bir uyarı var mı???? Senin yerinde olsam hemen gider betama baktırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…