2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gunaydın kızlarr

elfiiiiiiii prospektüste ikici çizgiyi şu kadar sürede görmeniz gerekli diye bir uyarı var mı???? Senin yerinde olsam hemen gider betama baktırırım.

canım 10 dk dan sonra çıkan sonucu dikkate almayınız yazıyordu. diğer silik çizgi 1 dk da çıktı hemen.

eşimle gidicez canım

zuzum gayet sakinim. dün sadece o silik çizgiyi görünce elim ayağım titredi

karnım hala ağrıyor zaten.

ben sana söliim elfişş akşam gidene kadar sabredemezsin, ben öğlen yapmıştım testi, akşam eşim gelmeden 1/2 saat önce gittim yaptırdım eve geldiğimde eşim çoktaaan gelmişti. insan yarım saat daha durmaya sabredemiyor vakit ilerledikçe.

günaydın kızlar
elfi bizim bir akrabamızında böyle silik çizgi çımıştı sonuç hamile. nş sizin için en hayırlısı olur

günaydın kızlar...

elfişimmmmmm hayırlı olsun canım, bence de pozitif o test geç döllenmeden dolayı o kadar silik olabilir. ama sonuçta görünüyor. bu bulanık haliyle biz bile gördüysek ama tabii emin olmak için en kısa sürede bir kan testi yaptır canım.

aklımda okadar çok yapamk istediğim şey var ki :26: hep ihmal ediyorum.. ama evet doğru söylüyorsun canım.. araştırıyım bunu :))

elfişimmm ben de görüyorum 2. çizgiyi
ay çoook heyecan yaptım şimdi :18:
bugün mutlaka izin al bir-kaç saatliğine git kan testi yaptır

Günaydın herkese

10 dk dan sonra çıkanlar madem false pozitifmiş elfi bence senin test pozitif. Bizi düşün bu testi bugün hallet

sağolun kızlar keseyi görmeden burdakilere söylemek istemiyorm bide sonucu alırken eşim yanımda olsun istiyorum akşam birlikte gidicez

sağolun kızlar keseyi görmeden burdakilere söylemek istemiyorm bide sonucu alırken eşim yanımda olsun istiyorum akşam birlikte gidicez

tamam canım, sen kendiniz için en iyisini düşünürsün, varsa bebiş hayırlı olsunn, yoksa da hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

aklımda okadar çok yapamk istediğim şey var ki :26: hep ihmal ediyorum.. ama evet doğru söylüyorsun canım.. araştırıyım bunu :))

Günaydın herkese

elbette araştır canım. Madem bu kadar bildigin dil var durdugun kabahat. Eşimin de rusçası çok iyi. Hep ona da söylüyorum şu tezi yeterliliği hallet mayıs kpds ye gir elinde skorun olsun cv de şık durur diyorum :))))

canım benim ablam da testten hemen sonra keseyi görmeye gitmişti. hiç kan testi yaptırmadı. ama onun 2. çizgi çok net çıkmıştı

bakalım kısmet.

gerçi belirtilerde var dün göğüslerimi yokladım inanılmaz ağrıyorlar gaz problemim yoktu o da çok fenaa... karnım ağrıyor ama hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…