bu hyecanla bikaç gün daha beklenmez ki zuzummm
bence hemen en yakın sağlık merkezine git elfiii
gunaydın kızlarr
elfiiiiiiiiprospektüste ikici çizgiyi şu kadar sürede görmeniz gerekli diye bir uyarı var mı???? Senin yerinde olsam hemen gider betama baktırırım.
akşam eşimle gidicez kan testi yapmaya
şimdi git, öğleden sonra alırsın
tüm günümüz meraklı geçmez :)
aklımda okadar çok yapamk istediğim şey var ki :26: hep ihmal ediyorum.. ama evet doğru söylüyorsun canım.. araştırıyım bunu :))hadi bakalım az kalmış eve geldim hemen ocağa nohut koydum o pişiyor bir yandan da çamaşırları topluyorum maraton başladı :))))
nektarım madem dilin iyi neden ordasın sana tavsiyem ilk önce bu bildiğin dilleri kpds gibi bir sınavla belgele; iş başvurusu yaparken çok işini görür.
elfişimmm ben de görüyorum 2. çizgiyiGünaydın Kızlarr
dün eşim test almış en son işyerinde lavaboya gitmiştim 4 saat sonrakindede çıkarmış saat 10 oldu dedim şu testi yapayım
yaptım ve ikinci çizgi baya bi silik çıktı :18:
sizlerlede paylaşayım ama foto bulanık siz karar verin. iki fo çektim ama bulanık pek anlaşılmıyor
Eki Görüntüle 297661 Eki Görüntüle 297660
canım 10 dk dan sonra çıkan sonucu dikkate almayınız yazıyordu. diğer silik çizgi 1 dk da çıktı hemen.
eşimle gidicez canım
sağolun kızlar keseyi görmeden burdakilere söylemek istemiyorm bide sonucu alırken eşim yanımda olsun istiyorum akşam birlikte gidicez
aklımda okadar çok yapamk istediğim şey var ki :26: hep ihmal ediyorum.. ama evet doğru söylüyorsun canım.. araştırıyım bunu :))
Günaydın herkese
sağolun kızlar keseyi görmeden burdakilere söylemek istemiyorm bide sonucu alırken eşim yanımda olsun istiyorum akşam birlikte gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?