canım benim ablam da testten hemen sonra keseyi görmeye gitmişti. hiç kan testi yaptırmadı. ama onun 2. çizgi çok net çıkmıştı
Günaydın Kızlarr
dün eşim test almış en son işyerinde lavaboya gitmiştim 4 saat sonrakindede çıkarmış saat 10 oldu dedim şu testi yapayım
yaptım ve ikinci çizgi baya bi silik çıktı :18:
sizlerlede paylaşayım ama foto bulanık siz karar verin. iki fo çektim ama bulanık pek anlaşılmıyor
Eki Görüntüle 297661 Eki Görüntüle 297660
bakalım kısmet.
gerçi belirtilerde var dün göğüslerimi yokladım inanılmaz ağrıyorlar gaz problemim yoktu o da çok fenaa... karnım ağrıyor ama hala
canım benm de 2. çizgi 1. yle aynı tondaydı ama 8 gün geçmişti benm
bu açıdan hiç bakmamıştım, evet güzel olur :81:elbette araştır canım. Madem bu kadar bildigin dil var durdugun kabahat. Eşimin de rusçası çok iyi. Hep ona da söylüyorum şu tezi yeterliliği hallet mayıs kpds ye gir elinde skorun olsun cv de şık durur diyorum :))))
tmm kuzum böyle devam et. Nası istiosan öyle olur inşallah hayırlısıylaHayırlısı Dilekcimm
ama gerçekten sakinim her iki sonucada hazırım
akşam eve gittim çamaşır yıkamadan önce aradım üstündekiler yıkancak mı bekleyim mi gibilerinden.dilek ,barıştınızmı eşinle.............
tmm kuzum böyle devam et. Nası istiosan öyle olur inşallah hayırlısıyla
akşam eve gittim çamaşır yıkamadan önce aradım üstündekiler yıkancak mı bekleyim mi gibilerinden.
Tlfda muhabbet açıldı o bana ben ona ben en son bi bağırdım boğazım yırtılıodu yani. Müşteri geldi sanırım kapattı.
Sonra eve geldi açtım kapıyı başladı sarılıp öpmeye ve ordan yatak odası derkenn
burdayım bebeyimm :87:yaaa nigar nerdesin
bu arada günaydın millet
ayyy barışma harikaymış yalnııııztmm kuzum böyle devam et. Nası istiosan öyle olur inşallah hayırlısıyla
akşam eve gittim çamaşır yıkamadan önce aradım üstündekiler yıkancak mı bekleyim mi gibilerinden.
Tlfda muhabbet açıldı o bana ben ona ben en son bi bağırdım boğazım yırtılıodu yani. Müşteri geldi sanırım kapattı.
Sonra eve geldi açtım kapıyı başladı sarılıp öpmeye ve ordan yatak odası derkenn
bu açıdan hiç bakmamıştım, evet güzel olur :81:
..
sabah sabah regl oldum.. bugün akşam olmaz bana..
bir de salı, sallana sallana geçer artık
öyle de çok yorgunum ki, dün akşam saat 12 ye kadar mutfaktan çıkamadım..
kız sen nasıl dayandın 8 gün. insan 3-5 günde yapar en fazla. bizim burda kaza kurşunu olabilir diye kaç kişi yaptı öyle. sen iyi dayanmışsın
ben kahvaltı yapmaya gidiyorum kızlar. size hoş sohbetler
ee ben 9. gün yaptım bişi çıkmadı 10.gün olmuştum geçen ayykız sen nasıl dayandın 8 gün. insan 3-5 günde yapar en fazla. bizim burda kaza kurşunu olabilir diye kaç kişi yaptı öyle. sen iyi dayanmışsın
barıştık dicektim baktım yoksunburdayım bebeyimm :87:
ayyy barışma harikaymış yalnıııızafferim size
yarenim tlfda konuştum yaa anlamıştır o suçlu olduğu için gelip öyle yaptı bilioum ve bende kıyamadımerkeklerin böyle barışması beni deli ediyor ya. ne çabuk mod değiştirebiliyorlar. bazen dayanamasam da, özür diletmeden, konuşup anlaşmadan barışmıyorum ben. sonra alışkanlık yapar böyle barışmak
ee ben 9. gün yaptım bişi çıkmadı 10.gün olmuştum geçen ayy
barıştık dicektim baktım yoksun
öyle işte ben tlf derdimi anlattım alınıoum bence hiç hoş diil die. abartma dedi bende çırladım tlf kapattı gelincede öptü kokladı.
yapmaz bi daha öyle die düşünüoum :26:
yarenim tlfda konuştum yaa anlamıştır o suçlu olduğu için gelip öyle yaptı bilioum ve bende kıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?