2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfimm ben fotoda çok ama çok silik gördüm :26:
ve ben pek düşünmüodum ya ne bilim.
akşama git eşinle kan testi yaptır o zmn.
gönlünden ne geçiosa öyle olsun

günaydın kızlar

gözünaydın elfim çok sevindim yaaaa 2.çizgi görünüyor işallah kan testinde pozitif çıkar hakkınızda hyırlısı olur işallah

kızlar size kolay gelsin bol sohbetler

bakalım kısmet.

gerçi belirtilerde var dün göğüslerimi yokladım inanılmaz ağrıyorlar gaz problemim yoktu o da çok fenaa... karnım ağrıyor ama hala

ya gecikince de hep hamilelik belirtilerini düşünüouz psikolojik olarak benimde 10 gün gecikince öyle olmuştu :44:

Günaydın kızlar...
Elfii canım inş. hamilesindir ama çizgi çok silik çıkmış sanki.:26:

Hayırlısı olsun tatlım gönlünden ne geçiyorsa olsun
Sonucu da merakla bekliyorum:116:

dün sabah midem bulandıydı (önceki akşam midemi çok karıştırdım yiyeceklerle), bikaç gündürde uyku modundayım, akşam da tiksindim , akşam yemeği yemedim dün....eşim diyo bişeymi var yoksa bi test yap :))) halbuki korunduğumuzun kendide farkında :)))

insan nekadar eminde olsa, "acaba"ları oluyo :)))

bu açıdan hiç bakmamıştım, evet güzel olur :81:
..

sabah sabah regl oldum.. bugün akşam olmaz bana..
bir de salı, sallana sallana geçer artık
öyle de çok yorgunum ki, dün akşam saat 12 ye kadar mutfaktan çıkamadım..

Hayırlısı Dilekcimm
ama gerçekten sakinim her iki sonucada hazırım
tmm kuzum böyle devam et. Nası istiosan öyle olur inşallah hayırlısıyla
dilek ,barıştınızmı eşinle.............
akşam eve gittim çamaşır yıkamadan önce aradım üstündekiler yıkancak mı bekleyim mi gibilerinden.
Tlfda muhabbet açıldı o bana ben ona ben en son bi bağırdım boğazım yırtılıodu yani. Müşteri geldi sanırım kapattı.
Sonra eve geldi açtım kapıyı başladı sarılıp öpmeye ve ordan yatak odası derkenn

erkeklerin böyle barışması beni deli ediyor ya. ne çabuk mod değiştirebiliyorlar. bazen dayanamasam da, özür diletmeden, konuşup anlaşmadan barışmıyorum ben. sonra alışkanlık yapar böyle barışmak

yaaa nigar nerdesin

bu arada günaydın millet
burdayım bebeyimm :87:

ayyy barışma harikaymış yalnıııız afferim size

Geçmiş olsun Nekim, ilk günler çok kötü geçiyor sıcak şekerli şeyler içmeye çalış (dün de sen bana diyordun) :))
Benim 2. günüm ya dünden iyiyim bugünü atlatırsan gerisi kolay... :79:

kız sen nasıl dayandın 8 gün. insan 3-5 günde yapar en fazla. bizim burda kaza kurşunu olabilir diye kaç kişi yaptı öyle. sen iyi dayanmışsın
ee ben 9. gün yaptım bişi çıkmadı 10.gün olmuştum geçen ayy
burdayım bebeyimm :87:
ayyy barışma harikaymış yalnıııız afferim size
barıştık dicektim baktım yoksun
öyle işte ben tlf derdimi anlattım alınıoum bence hiç hoş diil die. abartma dedi bende çırladım tlf kapattı gelincede öptü kokladı.
yapmaz bi daha öyle die düşünüoum :26:
yarenim tlfda konuştum yaa anlamıştır o suçlu olduğu için gelip öyle yaptı bilioum ve bende kıyamadım

diloş da ben gibi hiç kıyamıyor yaniii. hemen

filiz

ben ayy ne güzel moduna falan girmedim.
inşallah vardır bebiş falan demedim ama yanlış anlama.

şuan sıkıntılı bi ev ortamı var ya senin üzülmeni istemioum k.valide ve görümce pekte anlayışlı olmadıkları için o süreci gergin geçirmeni istemioum ama kısmet sonuçta bebekte belki bi çok şeye ilaç olacak o tatlı minik şey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…