2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet yawruş, dün ben öğüt veriyodum ama benim özel günler çayım var, ondan yaparım birazdan tadı iğrenç ama napim dediğin gibi ilk günü bi atlatsam gerisi kolay
(sen de edin diğer aya kadar o çaydan)

çok sevindim tatlım, yapmasın zaten bir daha öyle şeyler..

dün kaynanam kararlarını açıkladı işyerine yakın ev bakıyormuş bi kaç kişiye haber vermiş ev bakıyorlarmış bulduğu gibi sadece yatak odasını alıp gidecekmiş. eşimde şakasına dedi aa elektrik süpürgesi aldın bize eskisini sana verelim :) gerek yok evime ayda 1 birini alırım gelen kişi süpürgesinide getirir. mutfak olarakta hiç bişey kullanmıcakmış işyerinde zaten yiyiyormuş

dün dolma yapmıştım hiç yemedi dedim yemeklerimizide yemiyorsun galiba. evet yemiyorum dedi. kızının yaptığı lahmacunu buzluğa atmışsın onu yiyiyorsun ama o zaman onuda yeme dedim :) eşimde onayladı. teyzede dedi çamaşırlarınıda ayırıyor ayrı yıkayacakmış eşimde saçmalama anne dedi. karın yoruluyormuş ya ben kendi işimi kendim yaparım dedi.

blöf yapıyor ya öyle olsa bana niye elektrik süpürgesi alsın. sözüm vardı diyor

çok sevindim tatlım, yapmasın zaten bir daha öyle şeyler..
saol canım.
sende hasta olmuşsun özgede çekio ne pis bişi şu regl yaa
olsa bi dert olmasa bi dert.
salı bana da eziyet gibi uzuyorda uzuyor gün bunalıoum valla
yaa çocuk gibi k.validen valla.
mutfak kullanmıcam falan saçma sapan şeyler
yemekte yemio eşine de çok bozuluodur senin tarafında die iyice inatlaşıodur
Garibim teyze de herşeye şahit oldu

gerçekten çocuk gibi yaa

ben yorum yapmak istemedim dün. eşim benim yerimede bi güzel konuştu karımın yaptıklarını yeme o kızının yaptıklarını ye sen falan dedi :)

kaynanam namazdaydı gittim koltuğa uzandım geldi kalkmadım da :) Eğer hamile isem ilk aşerdiğim şeyide yedim dün canım nasıl pasta istiyor anlatamam eve gelirken aldık eşimde bize servis yaptı yine kalkmadım yerimden :)))

hımm o zaman ok canım. ben telefonda anlattığını anlamamışım önceki yazıdan. yine kavga ettiniz diye düşünmüştüm. umarım anlamıştır hatasını, bir daha yapmaz seni üzecek şeyler.

ya gerçekten ilginç kadın senin şu kaynanan. ne demek sadece yatak odasını alacakmış da ayrı eve çıkacakmış. tek başına nasıl yapacak ki bu yaştan sonra. bir de temizlik hastalığı var. tek başına kafayı yer kesin. bence kardeşine blöf yapıyordur o, kardeşi dayanamasın da onunla kalsın diye. insan aynı evin içinde ikilik yaratır mı ya? iyice şaşırdı kadın ya. birkaç ay yalnız kalsa gerçekten de anlasa kıymetinizi.

yarencim bende isterdim bi kaç ay yalnız kalmasını. daha evdeki çamaşır makinesinin nasıl çalıştırıldığı bilmiyor bakalım çamaşırlarını nasıl yıkayacak. bu haftada hep sevdiği şeyleri yapmışım ama tadına bile bakmadı. bu inat niye anlamadm. teyze onun yanına giderse üzülürüm pazar günü yapmadığını bırakmadı kızcağıza. aynı evde kalırlarsa vay haline

cnm kaynanan aynı çocuk gibi. sürekli ilgi alaka onun üzerinde olsun istiyor ve galiba kardeşine karşı bak evlatlarının ona eziyet ettiğini düşündürmek ve sizi ona karşı kötülemek istiyor ama başarılı olduğu pek söylenemez. bence kafana hiç takma eşin gereken cvp veriyor zaten.

İnş. ayırır evini sende kurtulursun rahatlarsın elfi... K.validenede güldüm ya çocuk gibi aynı yemek yememeler, kıyafet ayırmalar :))
Büyük olarak onlar bizi idare edeceğine biz onları idare ediyoruz.
Aklımda bebiş aklımda da hiç fırsatım olmadı geçen haftasonu koşuşturmacadan bu hafta sonu gidersek alışveriş merkezine, markete falan alıcam mutlaka. Bana şart o. Tadı kötümü :26: ne varmış içinde acaba?
Benim şuan acayip derecede midem yanıyor gecede hep bulandı böyle mide boruma ateş çıkıyor gibi yukarı doğru ara ara oluyor.
Buna ne yapsam iyi gelir peki nektoşum

cnm sende mide yanması oluyor galiba mideni aç bırakma acıktıkça bir iki lokma bir şeyler ye. geçmiş olsun

ben temzliğe başlıyorum kızlar. kahve molası verdiğimde gelirim yine

cnm sende mide yanması oluyor galiba mideni aç bırakma acıktıkça bir iki lokma bir şeyler ye. geçmiş olsun

Her zaman olmuyor canım bu 2. oluşu bende 1.si çook önce olmuştu.
Aç da değilim poğaça-çay yedim.:26:
Rennie olsa içerdim çok iyi geliyor ama burda yok malesef.

belkide çay ii değilse ondan olmuş olabilir evet arada bende de oluyor o ilaç çok ii geliyor.

keşke gitse bir kaç ay kalsa, anlar senin kıymetini ama nerdee
bence dee blöf yapıyor.. hiç aldırmayın, gitme diye yalvaracaksınız felan mı sanıyor acaba :44:
saol canım.
sende hasta olmuşsun özgede çekio ne pis bişi şu regl yaa
olsa bi dert olmasa bi dert.
salı bana da eziyet gibi uzuyorda uzuyor gün bunalıoum valla
aynen diloş olmasa da hiç olmuyo, bebiş sahibi olucaz inş

içinde; civanperçemi, mayıs papatyası,karahindiba, gül, zerdeçal varmış canım..
mide sorununa da el atıyorum hemen
şey oluyo böyle dimmi, kaynıyo sanki mide borun..
bitane sade maden suyu iç, iyi geliyor.. etkili olmazsa toz soda var ya ne diyolardı ona, ondan koyuyo annem bir çay kaşığı birde yarım limon sıkıyo o kesin etkili.. ama o da olmadı talcid var ondan iç canım
geçmiş olsunn çok gıcık bişi o

ya amaa

napım ya hani bi koku vardır yaa içine çekince asla dayanamazsın

amaan bosver yapsın dursun, siz normalde çamaşırları karışık mı yıkıyorsunuz ki canım. onun zaten ayırması gerekirdi çamaşırı şimdiye kadar.

ben de ilk yaş pasta aşermiştim de koşa koşa almaya gitmşti kociş ayyy nostalji yaptım şincik

dıdııım poğaça susamlı mıydı? susamlıysa ondan olabilir canım.
ben de hamilelik öncesi hep rennie içerdim şimdi gaviscon a döndük.

toz soda dediğin karbonat mı ki acaba canım?

iyi sevindim :)

canım geçmiş olsun, o dediğini eşim çok kullanıyo ama "içmiyo", "çiğniyo"...çiğneme hapı değilmi o :26:

bana bikere zorla verdi, iğrençç ben ona "kireç" diyorum

bide eşimede çok susamlı ve özellikle çörek otu dokunuyo..susam az olunca yiyoda, çörek otlu asla yemiyoo

keşke gitse bir kaç ay kalsa, anlar senin kıymetini ama nerdee
bence dee blöf yapıyor.. hiç aldırmayın, gitme diye yalvaracaksınız felan mı sanıyor acaba :44:

kıymet anlama açısından isterdim evet ama eşimde izin vermez zaten gitmesine. yalvarsa yalvarsa bi eşim yalvarır o da onu istiyor dün ayaklarını gıdıklıyordu eşim. şakalar yapıyordu gözlerinin içi gülüyordu kaynanamın. eşimde bak işte beni ne kadar sevdiğin gözlerinden anlaşılıyor sen beni bırakmazsın falan dedi.

canım onun bi tablet olanı var bi de şurup olanı. benm kullandığım şuruptu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…