diloş da ben gibi hiç kıyamıyor yaniii. hemen
evet yawruş, dün ben öğüt veriyodum
Geçmiş olsun Nekim, ilk günler çok kötü geçiyor sıcak şekerli şeyler içmeye çalış (dün de sen bana diyordun) :))
Benim 2. günüm ya dünden iyiyim bugünü atlatırsan gerisi kolay... :79:
çok sevindim tatlım, yapmasın zaten bir daha öyle şeyler..ee ben 9. gün yaptım bişi çıkmadı 10.gün olmuştum geçen ayy
barıştık dicektim baktım yoksun
öyle işte ben tlf derdimi anlattım alınıoum bence hiç hoş diil die. abartma dedi bende çırladım tlf kapattı gelincede öptü kokladı.
yapmaz bi daha öyle die düşünüoum :26:
yarenim tlfda konuştum yaa anlamıştır o suçlu olduğu için gelip öyle yaptı bilioum ve bende kıyamadım
filiz
ben ayy ne güzel moduna falan girmedim.
inşallah vardır bebiş falan demedim ama yanlış anlama.
şuan sıkıntılı bi ev ortamı var ya senin üzülmeni istemioum k.valide ve görümce pekte anlayışlı olmadıkları için o süreci gergin geçirmeni istemioum ama kısmet sonuçta bebekte belki bi çok şeye ilaç olacak o tatlı minik şey
saol canım.çok sevindim tatlım, yapmasın zaten bir daha öyle şeyler..
yaa çocuk gibi k.validen valla.dün kaynanam kararlarını açıkladı işyerine yakın ev bakıyormuş bi kaç kişiye haber vermiş ev bakıyorlarmış bulduğu gibi sadece yatak odasını alıp gidecekmiş. eşimde şakasına dedi aa elektrik süpürgesi aldın bize eskisini sana verelim :) gerek yok evime ayda 1 birini alırım gelen kişi süpürgesinide getirir. mutfak olarakta hiç bişey kullanmıcakmış işyerinde zaten yiyiyormuş
dün dolma yapmıştım hiç yemedi dedim yemeklerimizide yemiyorsun galiba. evet yemiyorum dedi. kızının yaptığı lahmacunu buzluğa atmışsın onu yiyiyorsun ama o zaman onuda yeme dedim :) eşimde onayladı. teyzede dedi çamaşırlarınıda ayırıyor ayrı yıkayacakmış eşimde saçmalama anne dedi. karın yoruluyormuş ya ben kendi işimi kendim yaparım dedi.
blöf yapıyor ya öyle olsa bana niye elektrik süpürgesi alsın. sözüm vardı diyor
ee ben 9. gün yaptım bişi çıkmadı 10.gün olmuştum geçen ayy
barıştık dicektim baktım yoksun
öyle işte ben tlf derdimi anlattım alınıoum bence hiç hoş diil die. abartma dedi bende çırladım tlf kapattı gelincede öptü kokladı.
yapmaz bi daha öyle die düşünüoum :26:
yarenim tlfda konuştum yaa anlamıştır o suçlu olduğu için gelip öyle yaptı bilioum ve bende kıyamadım
dün kaynanam kararlarını açıkladı işyerine yakın ev bakıyormuş bi kaç kişiye haber vermiş ev bakıyorlarmış bulduğu gibi sadece yatak odasını alıp gidecekmiş. eşimde şakasına dedi aa elektrik süpürgesi aldın bize eskisini sana verelim :) gerek yok evime ayda 1 birini alırım gelen kişi süpürgesinide getirir. mutfak olarakta hiç bişey kullanmıcakmış işyerinde zaten yiyiyormuş
dün dolma yapmıştım hiç yemedi dedim yemeklerimizide yemiyorsun galiba. evet yemiyorum dedi. kızının yaptığı lahmacunu buzluğa atmışsın onu yiyiyorsun ama o zaman onuda yeme dedim :) eşimde onayladı. teyzede dedi çamaşırlarınıda ayırıyor ayrı yıkayacakmış eşimde saçmalama anne dedi. karın yoruluyormuş ya ben kendi işimi kendim yaparım dedi.
dün kaynanam kararlarını açıkladı işyerine yakın ev bakıyormuş bi kaç kişiye haber vermiş ev bakıyorlarmış bulduğu gibi sadece yatak odasını alıp gidecekmiş. eşimde şakasına dedi aa elektrik süpürgesi aldın bize eskisini sana verelim :) gerek yok evime ayda 1 birini alırım gelen kişi süpürgesinide getirir. mutfak olarakta hiç bişey kullanmıcakmış işyerinde zaten yiyiyormuş
Aklımda bebiş aklımda da hiç fırsatım olmadı geçen haftasonu koşuşturmacadan bu hafta sonu gidersek alışveriş merkezine, markete falan alıcam mutlaka. Bana şart o. Tadı kötümü :26: ne varmış içinde acaba?evet yawruş, dün ben öğüt veriyodumama benim özel günler çayım var, ondan yaparım birazdan tadı iğrenç ama napim dediğin gibi ilk günü bi atlatsam gerisi kolay
(sen de edin diğer aya kadar o çaydan)
çok sevindim tatlım, yapmasın zaten bir daha öyle şeyler..
İnş. ayırır evini sende kurtulursun rahatlarsın elfi... K.validenede güldüm ya çocuk gibi aynı yemek yememeler, kıyafet ayırmalar :))
Büyük olarak onlar bizi idare edeceğine biz onları idare ediyoruz.
Aklımda bebiş aklımda da hiç fırsatım olmadı geçen haftasonu koşuşturmacadan bu hafta sonu gidersek alışveriş merkezine, markete falan alıcam mutlaka. Bana şart o. Tadı kötümü :26: ne varmış içinde acaba?
Benim şuan acayip derecede midem yanıyor gecede hep bulandı böyle mide boruma ateş çıkıyor gibi yukarı doğru ara ara oluyor.
Buna ne yapsam iyi gelir peki nektoşum
cnm sende mide yanması oluyor galiba mideni aç bırakma acıktıkça bir iki lokma bir şeyler ye. geçmiş olsun
keşke gitse bir kaç ay kalsa, anlar senin kıymetini ama nerdeedün kaynanam kararlarını açıkladı işyerine yakın ev bakıyormuş bi kaç kişiye haber vermiş ev bakıyorlarmış bulduğu gibi sadece yatak odasını alıp gidecekmiş. eşimde şakasına dedi aa elektrik süpürgesi aldın bize eskisini sana verelim :) gerek yok evime ayda 1 birini alırım gelen kişi süpürgesinide getirir. mutfak olarakta hiç bişey kullanmıcakmış işyerinde zaten yiyiyormuş
aynen diloş olmasa da hiç olmuyo, bebiş sahibi olucaz inşsaol canım.
sende hasta olmuşsunözgede çekio ne pis bişi şu regl yaa
olsa bi dert olmasa bi dert.
salı bana da eziyet gibi uzuyorda uzuyor gün bunalıoum valla
içinde; civanperçemi, mayıs papatyası,karahindiba, gül, zerdeçal varmış canım..
İnş. ayırır evini sende kurtulursun rahatlarsın elfi... K.validenede güldüm ya çocuk gibi aynı yemek yememeler, kıyafet ayırmalar :))
Büyük olarak onlar bizi idare edeceğine biz onları idare ediyoruz.
Aklımda bebiş aklımda da hiç fırsatım olmadı geçen haftasonu koşuşturmacadan bu hafta sonu gidersek alışveriş merkezine, markete falan alıcam mutlaka. Bana şart o. Tadı kötümü :26: ne varmış içinde acaba?
Benim şuan acayip derecede midem yanıyor gecede hep bulandı böyle mide boruma ateş çıkıyor gibi yukarı doğru ara ara oluyor.
Buna ne yapsam iyi gelir peki nektoşum
ya amaa
napım ya hani bi koku vardır yaa içine çekince asla dayanamazsın
gerçekten çocuk gibi yaa
ben yorum yapmak istemedim dün. eşim benim yerimede bi güzel konuştu karımın yaptıklarını yeme o kızının yaptıklarını ye sen falan dedi :)
kaynanam namazdaydı gittim koltuğa uzandım geldi kalkmadım da :) Eğer hamile isem ilk aşerdiğim şeyide yedim dün canım nasıl pasta istiyor anlatamam eve gelirken aldık eşimde bize servis yaptı yine kalkmadım yerimden :)))
Her zaman olmuyor canım bu 2. oluşu bende 1.si çook önce olmuştu.
Aç da değilim poğaça-çay yedim.:26:
Rennie olsa içerdim çok iyi geliyor ama burda yok malesef.
keşke gitse bir kaç ay kalsa, anlar senin kıymetini ama nerdee
bence dee blöf yapıyor.. hiç aldırmayın, gitme diye yalvaracaksınız felan mı sanıyor acaba :44:
aynen diloş olmasa da hiç olmuyo, bebiş sahibi olucaz inş
içinde; civanperçemi, mayıs papatyası,karahindiba, gül, zerdeçal varmış canım..
mide sorununa da el atıyorum hemen
şey oluyo böyle dimmi, kaynıyo sanki mide borun..
bitane sade maden suyu iç, iyi geliyor.. etkili olmazsa toz soda var ya ne diyolardı ona, ondan koyuyo annem bir çay kaşığı birde yarım limon sıkıyo o kesin etkili.. ama o da olmadı talcid var ondan iç canım
geçmiş olsunnçok gıcık bişi o
tmm kuzum böyle devam et. Nası istiosan öyle olur inşallah hayırlısıyla
akşam eve gittim çamaşır yıkamadan önce aradım üstündekiler yıkancak mı bekleyim mi gibilerinden.
Tlfda muhabbet açıldı o bana ben ona ben en son bi bağırdım boğazım yırtılıodu yani. Müşteri geldi sanırım kapattı.
Sonra eve geldi açtım kapıyı başladı sarılıp öpmeye ve ordan yatak odası derkenn
Her zaman olmuyor canım bu 2. oluşu bende 1.si çook önce olmuştu.
Aç da değilim poğaça-çay yedim.:26:
Rennie olsa içerdim çok iyi geliyor ama burda yok malesef.
keşke gitse bir kaç ay kalsa, anlar senin kıymetini ama nerdee
bence dee blöf yapıyor.. hiç aldırmayın, gitme diye yalvaracaksınız felan mı sanıyor acaba :44:
o galiba diloş, ondan bahsediyorum sanırımtoz soda dediğin karbonat mı ki acaba canım?
iyi sevindim :)
canım geçmiş olsun, o dediğini eşim çok kullanıyo ama "içmiyo", "çiğniyo"...çiğneme hapı değilmi o :26:
bana bikere zorla verdi, iğrençç ben ona "kireç" diyorum
bide eşimede çok susamlı ve özellikle çörek otu dokunuyo..susam az olunca yiyoda, çörek otlu asla yemiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?