- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
:amaan bosver yapsın dursun, siz normalde çamaşırları karışık mı yıkıyorsunuz ki canım. onun zaten ayırması gerekirdi çamaşırı şimdiye kadar.
ben de ilk yaş pasta aşermiştim de koşa koşa almaya gitmşti kociş ayyy nostalji yaptım şincik
dıdııım poğaça susamlı mıydı? susamlıysa ondan olabilir canım.
ben de hamilelik öncesi hep rennie içerdim şimdi gaviscon a döndük.
kıymet anlama açısından isterdim evet ama eşimde izin vermez zaten gitmesine. yalvarsa yalvarsa bi eşim yalvarır o da onu istiyor dün ayaklarını gıdıklıyordu eşim. şakalar yapıyordu gözlerinin içi gülüyordu kaynanamın. eşimde bak işte beni ne kadar sevdiğin gözlerinden anlaşılıyor sen beni bırakmazsın falan dedi.
canım onun bi tablet olanı var bi de şurup olanı. benm kullandığım şuruptu.
kız aynı evde yaşıyoruz ondan hepsi bir yıkanıyor :)) karışık derken anlamadım ki renkli ile beyazları ayırıyoruz tabi :))
Evet susamlıydı canım ondandır diyosun :26: Gavisconda çok iyi zaten aynı gibi birbirine benziyor tadları da.dıdııım poğaça susamlı mıydı? susamlıysa ondan olabilir canım.
ben de hamilelik öncesi hep rennie içerdim şimdi gaviscon a döndük.
aynen diloş olmasa da hiç olmuyo, bebiş sahibi olucaz inş
içinde; civanperçemi, mayıs papatyası,karahindiba, gül, zerdeçal varmış canım..
mide sorununa da el atıyorum hemen
şey oluyo böyle dimmi, kaynıyo sanki mide borun..
bitane sade maden suyu iç, iyi geliyor.. etkili olmazsa toz soda var ya ne diyolardı ona, ondan koyuyo annem bir çay kaşığı birde yarım limon sıkıyo o kesin etkili.. ama o da olmadı talcid var ondan iç canım
geçmiş olsunnçok gıcık bişi o
kız aynı evde yaşıyoruz ondan hepsi bir yıkanıyor :)) karışık derken anlamadım ki renkli ile beyazları ayırıyoruz tabi :))
o galiba diloş, ondan bahsediyorum sanırım
böyle pakette beyaz tuz gibi, ekşi bi tadı var hamurlara katılıyor :26:
öfff nazlı yaaa
Evet susamlıydı canım ondandır diyosun :26: Gavisconda çok iyi zaten aynı gibi birbirine benziyor tadları da.
Biz de mide sorunları çok olur eşimle bende. O yüzden tüm mide haplarını tadlarını bilmişliğim var.
Evet aynen öyle oluyo prof. Nek
O toz sodayı babam yapar öyle ondan biliyorum ama tadını hiç sevmiyorum sade maden suyunu da
Şimdi duruldu biraz tekrar olursa içicem maden suyu ama elmalı içerim olur mu?
iyi sevindim :)
canım geçmiş olsun, o dediğini eşim çok kullanıyo ama "içmiyo", "çiğniyo"...çiğneme hapı değilmi o :26:
bana bikere zorla verdi, iğrençç ben ona "kireç" diyorum
bide eşimede çok susamlı ve özellikle çörek otu dokunuyo..susam az olunca yiyoda, çörek otlu asla yemiyoo
yok canım ya sadece kişi olarak söyledim ayırmıyor mu diye, renk olarak değil. ben kayınvalidemler doğumdan sonra bizde kalınca onların çamaşırlarıyla bizimkileri ayırırım.
kızlar bana bakınnn
aralık ayı giriyo..e devamında yılbaşı geliyoogeçen yıl çekiliş yapmıştık biz, bu yılda katılmak isteyenler olurmuuu.... Aralık 15 'te çekiliş yapalım ona göre....
Karbonattt :81: ben bildim ben bildimmm
olabilir evet.. ben aralıkta battım zaten, eşimin doğum günü, yıl başı hediyeleri felankızlar bana bakınnn
aralık ayı giriyo..e devamında yılbaşı geliyoogeçen yıl çekiliş yapmıştık biz, bu yılda katılmak isteyenler olurmuuu.... Aralık 15 'te çekiliş yapalım ona göre....
öfff nazlı yaaataam hadi sen elmalı iç sadesi daha çok rahatlatıyor ama bilgin olsunn
..
bi üşüyorum bi terliyorum
sıkıldım da daha öğlen olmadı
Evet evet gördüm çok iyi olmuş bence.kızlar yukarı bakın:130:
"yararlı linkler" "forum takip" kısmına "burç"larda eklenmiş...yeni gördümmm
geçen sene okuyordum sadece o zaman yapmıştınız hatırlıyorum. ben bu sene varm
olabilir evet.. ben aralıkta battım zaten, eşimin doğum günü, yıl başı hediyeleri felan
kızlar bana bakınnn
Günün rengi: Pembe
(hiç tutturamıyorum he)
Bugün Ay Kova burcunda. Bugün çalıştığınız işleri ertelemeyin. Hiçbir işinizi yarım bırakmayın. Mümkün olduğunca kendinize ve işlerinize güven duyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?