2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kız aynı evde yaşıyoruz ondan hepsi bir yıkanıyor :)) karışık derken anlamadım ki renkli ile beyazları ayırıyoruz tabi :))

bu tarz konuşmaları bana entresan gelio yaa
eşinle o öyle kıdıklamalar falan seviosun sevmiosun gitcem bırakmam
yani o durumda kendimi düşünüoum

dıdııım poğaça susamlı mıydı? susamlıysa ondan olabilir canım.
ben de hamilelik öncesi hep rennie içerdim şimdi gaviscon a döndük.
Evet susamlıydı canım ondandır diyosun :26: Gavisconda çok iyi zaten aynı gibi birbirine benziyor tadları da.
Biz de mide sorunları çok olur eşimle bende. O yüzden tüm mide haplarını tadlarını bilmişliğim var.

Evet aynen öyle oluyo prof. Nek
O toz sodayı babam yapar öyle ondan biliyorum ama tadını hiç sevmiyorum sade maden suyunu da
Şimdi duruldu biraz tekrar olursa içicem maden suyu ama elmalı içerim olur mu?

kız aynı evde yaşıyoruz ondan hepsi bir yıkanıyor :)) karışık derken anlamadım ki renkli ile beyazları ayırıyoruz tabi :))

yok canım ya sadece kişi olarak söyledim ayırmıyor mu diye, renk olarak değil. ben kayınvalidemler doğumdan sonra bizde kalınca onların çamaşırlarıyla bizimkileri ayırırım.

kızlar bana bakınnn

aralık ayı giriyo..e devamında yılbaşı geliyoo geçen yıl çekiliş yapmıştık biz, bu yılda katılmak isteyenler olurmuuu.... Aralık 15 'te çekiliş yapalım ona göre....

öfff nazlı yaaa taam hadi sen elmalı iç sadesi daha çok rahatlatıyor ama bilgin olsunn
..
bi üşüyorum bi terliyorum
sıkıldım da daha öğlen olmadı

Son düzenleme:
kızlar yukarı bakın:130:

"yararlı linkler" "forum takip" kısmına "burç"larda eklenmiş...yeni gördümmm

Evet çiğneniyor canım yanlış şeetmişim ama anladın sen onu :112:
Susamdan olabilir evet ya simit poğaça yedim onlarda da bol bol var mazallah.

yok canım ya sadece kişi olarak söyledim ayırmıyor mu diye, renk olarak değil. ben kayınvalidemler doğumdan sonra bizde kalınca onların çamaşırlarıyla bizimkileri ayırırım.

yok canım ya birlikte oturuyoruz sonuçta annelerimiz nasıl evdeki herkesin çamaşırını bir atıyorsa buda öyle bişey. zaten ayırmışsa ben yıkamam o çamaşırları eşim galiba karım yoruluyor demiş ona bozulmuş bak eşime soracaktım unuttum. madem ben yorulmayayım diye ayırmış kendi yıkar asar kurutur ütüler.

geçen sene okuyordum sadece o zaman yapmıştınız hatırlıyorum. ben bu sene varm

Karbonattt :81: ben bildim ben bildimmm
evet karbonat, gugıl amcaya da danıştım

olabilir evet.. ben aralıkta battım zaten, eşimin doğum günü, yıl başı hediyeleri felan

Günün rengi: Pembe
(hiç tutturamıyorum he )

Bugün Ay Kova burcunda. Bugün çalıştığınız işleri ertelemeyin. Hiçbir işinizi yarım bırakmayın. Mümkün olduğunca kendinize ve işlerinize güven duyun.

öfff nazlı yaaa taam hadi sen elmalı iç sadesi daha çok rahatlatıyor ama bilgin olsunn
..
bi üşüyorum bi terliyorum
sıkıldım da daha öğlen olmadı

Aaa ne kızıyorsun bacak kadar çocuğaa ağlarım haa

kızlar yukarı bakın:130:

"yararlı linkler" "forum takip" kısmına "burç"larda eklenmiş...yeni gördümmm
Evet evet gördüm çok iyi olmuş bence.

geçen sene okuyordum sadece o zaman yapmıştınız hatırlıyorum. ben bu sene varm

:13:

olabilir evet.. ben aralıkta battım zaten, eşimin doğum günü, yıl başı hediyeleri felan

kıyamam, benimde ablamın 12 sinde :) pilav tenceresi alıcam...

canım baştan söleyim...ufak ,küçük hediyeler ..maksat hatıra olsun...lütfen büyük hediyeler olmasın zaten...bi toka olur bi atkı olur bi oyuncak olur...ufak tefek şeyler okeymi herkes:)

Ben kova burcuyum :) bütün işlerim yarım beni bekliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…