Olabilir bende varım.
ay tamam kıyamam aL öpücük
Aaa ne kızıyorsun bacak kadar çocuğaaağlarım haa
Evet evet gördüm çok iyi olmuş bence.
ben uyarımm :13::13:
kıyamam, benimde ablamın 12 sinde :) pilav tenceresi alıcam...
canım baştan söleyim...ufak ,küçük hediyeler ..maksat hatıra olsun...lütfen büyük hediyeler olmasın zaten...bi toka olur bi atkı olur bi oyuncakolur...ufak tefek şeyler okeymi herkes:)
bugün biraz iş yap mademBen kova burcuyum :) bütün işlerim yarım beni bekliyor :)))
Ben kova burcuyum :) bütün işlerim yarım beni bekliyor :)))
ay tamam kıyamam la öpücük
ben uyarımm :13:
bugün biraz iş yap mademdiycem ama bugün bişi yapmak gelmez içinden..
zuzum nasıl çekicez ki ben anlamadım
canım şimdi herkes bana bilgilerini göndercek yaa....
ben herkese bi numara vericem....misal elfi 1 numara, nek 2 numara, dilek 3 numara ...bu numaraların karşılığını sadece ben bilicem...sonra topiğe yazıcam numaraları...herkes seçtiği numaraya yazıcak ....sona kalan numarayı da ben alıcam
sen 2 numarayımı seçtin, yanisi nektarı....ben sana özelden yazıcam hediye alacağın kişi 2 numara nekk diyeadresinide göndercem özelden ...
La öpücük ne acaba
ay iyi değilim
geçen sene böle karar verdik... fikir benden, organizasyon süper den di....
gene fikir benden , organize etmek isteyen olursa buyursun canlarım
La öpücük ne acaba
ay iyi değilim
tamam süpermiş ben hazırım :)))) ama yalnız seni kim sıkıştırırsa sıkıştırsın söylemicem söz alıcaz senden ona göre :))
canım şimdi herkes bana bilgilerini göndercek yaa....
ben herkese bi numara vericem....misal elfi 1 numara, nek 2 numara, dilek 3 numara ...bu numaraların karşılığını sadece ben bilicem...sonra topiğe yazıcam numaraları...herkes seçtiği numaraya yazıcak ....sona kalan numarayı da ben alıcam
sen 2 numarayımı seçtin, yanisi nektarı....ben sana özelden yazıcam hediye alacağın kişi 2 numara nekk diyeadresinide göndercem özelden ...
o galiba diloş, ondan bahsediyorum sanırım
böyle pakette beyaz tuz gibi, ekşi bi tadı var hamurlara katılıyor :26:
Karbonattt :81: ben bildim ben bildimmm
kızlar bana bakınnn
aralık ayı giriyo..e devamında yılbaşı geliyoogeçen yıl çekiliş yapmıştık biz, bu yılda katılmak isteyenler olurmuuu.... Aralık 15 'te çekiliş yapalım ona göre....
yok canım ya birlikte oturuyoruz sonuçta annelerimiz nasıl evdeki herkesin çamaşırını bir atıyorsa buda öyle bişey. zaten ayırmışsa ben yıkamam o çamaşırları eşim galiba karım yoruluyor demiş ona bozulmuş bak eşime soracaktım unuttum. madem ben yorulmayayım diye ayırmış kendi yıkar asar kurutur ütüler.
:13:
kıyamam, benimde ablamın 12 sinde :) pilav tenceresi alıcam...
canım baştan söleyim...ufak ,küçük hediyeler ..maksat hatıra olsun...lütfen büyük hediyeler olmasın zaten...bi toka olur bi atkı olur bi oyuncakolur...ufak tefek şeyler okeymi herkes:)
bende sen deneyimlisin bacım :) organizasyonu sen yap
Tamam bende uyarım aralığın 15'i perşembeye geliyor perşembe günü herkes burda olucak.
Zuzu peki adres iş yerinin adresini mi verecez hadi hafta sonuna gelirse kargo gelmez dimmi :26:
genelde haftasonu dağıtıma çıkmıyorlar çıksalar ile kargoya gider alırsın paketini.
bende işyeri adresimi yazıcam
geçen seneki hediyeler neydi, fikir değil de hani "ufak, hatıra" olyına örnek olsun diye söylesene zuzum, kim kime ne almıştı :))geçen sene böle karar verdik... fikir benden, organizasyon süper den di....
gene fikir benden , organize etmek isteyen olursa buyursun canlarım
düzelttim kial öpücük demek istemişsin galiba :))
sen yorma kendini, biz anladık
iş yeri benim için daha uygun :26: çinkim evde kargoyu teslim alacak kimse yok
Tamam bende uyarım aralığın 15'i perşembeye geliyor perşembe günü herkes burda olucak.
Zuzu peki adres iş yerinin adresini mi verecez hadi hafta sonuna gelirse kargo gelmez dimmi :26:
ben de varııım
bence pilav tenceresi alma, ablana özel bişe al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?