2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Olabilir bende varım.

:13:

ozaman 13 aralık da katılmak isteyenler bana ad,soyad ve adres bilgilerini özelden göndersin....15 nde çekiliş yapalım herkesin topicde olduğu saatte...ve kimse ,kimi çektiğini sölemicek tabisii süprayz olucak baştan söleyim şartları

Aaa ne kızıyorsun bacak kadar çocuğaa ağlarım haa

Evet evet gördüm çok iyi olmuş bence.

ay tamam kıyamam aL öpücük

ben uyarımm :13:

Ben kova burcuyum :) bütün işlerim yarım beni bekliyor :)))
bugün biraz iş yap madem diycem ama bugün bişi yapmak gelmez içinden..

Son düzenleme:
zuzum nasıl çekicez ki ben anlamadım

canım şimdi herkes bana bilgilerini göndercek yaa....

ben herkese bi numara vericem....misal elfi 1 numara, nek 2 numara, dilek 3 numara ...bu numaraların karşılığını sadece ben bilicem...sonra topiğe yazıcam numaraları...herkes seçtiği numaraya yazıcak ....sona kalan numarayı da ben alıcam

sen 2 numarayımı seçtin, yanisi nektarı....ben sana özelden yazıcam hediye alacağın kişi 2 numara nekk diye adresinide göndercem özelden ...

tamam süpermiş ben hazırım :)))) ama yalnız seni kim sıkıştırırsa sıkıştırsın söylemicem söz alıcaz senden ona göre :))

geçen sene böle karar verdik... fikir benden, organizasyon süper den di....

gene fikir benden , organize etmek isteyen olursa buyursun canlarım

La öpücük ne acaba
ay iyi değilim

sen yorma kendini, biz anladık

tamam süpermiş ben hazırım :)))) ama yalnız seni kim sıkıştırırsa sıkıştırsın söylemicem söz alıcaz senden ona göre :))

ahahah, kim organize edicekse zaten kimseye sölemicek hiçbişeyi....

çekenlerde sölemicek, "ay dayanamıcam ben şuna alıcam" diye

Tamam bende uyarım aralığın 15'i perşembeye geliyor perşembe günü herkes burda olucak.
Zuzu peki adres iş yerinin adresini mi verecez hadi hafta sonuna gelirse kargo gelmez dimmi :26:

o galiba diloş, ondan bahsediyorum sanırım
böyle pakette beyaz tuz gibi, ekşi bi tadı var hamurlara katılıyor :26:

Karbonattt :81: ben bildim ben bildimmm

ben bilmiştim zaten hehehehe

ben de varııım

bilmiyorum ki canım ben aynı makinada yıkayamam heralde.

bence pilav tenceresi alma, ablana özel bişe al.

Tamam bende uyarım aralığın 15'i perşembeye geliyor perşembe günü herkes burda olucak.
Zuzu peki adres iş yerinin adresini mi verecez hadi hafta sonuna gelirse kargo gelmez dimmi :26:

genelde haftasonu dağıtıma çıkmıyorlar çıksalar ile kargoya gider alırsın paketini.

bende işyeri adresimi yazıcam

geçen sene böle karar verdik... fikir benden, organizasyon süper den di....

gene fikir benden , organize etmek isteyen olursa buyursun canlarım
geçen seneki hediyeler neydi, fikir değil de hani "ufak, hatıra" olyına örnek olsun diye söylesene zuzum, kim kime ne almıştı :))

al öpücük demek istemişsin galiba :))
düzelttim ki

sen yorma kendini, biz anladık

iş yeri benim için daha uygun :26: çinkim evde kargoyu teslim alacak kimse yok
olmadı babannemin adına yollarsınız yada, ona gelir o alır kesin.. öyle yapılabilir mi zuzum :44:

canım kargoları yılbaşı hafta başı, yanisi 26 aralık pazartesi gönderirsek yılbaşına kadar elimize ulaşır, haftasonu da girmiyor araya nasılsa

ben de varııım

bence pilav tenceresi alma, ablana özel bişe al.

:13:

canım pilav tenceresi istiyordu, benim için bakarmısın oralara dediydi (çarşıya uzak işyeri) veee hatta şimdi aradı hatırlatma yaptı
özel derken, ne alayımki mesela :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…