:13:
ozaman 13 aralık da katılmak isteyenler bana ad,soyad ve adres bilgilerini özelden göndersin....15 nde çekiliş yapalım herkesin topicde olduğu saatte...ve kimse ,kimi çektiğini sölemicek tabisii süprayz olucak baştan söleyim şartları
aaaa ben ne kaçırdım yaa:26:zuzum nasıl çekicez ki ben anlamadım
kaçırmışım ama katılmışım dacanım şimdi herkes bana bilgilerini göndercek yaa....
ben herkese bi numara vericem....misal elfi 1 numara, nek 2 numara, dilek 3 numara
evett bende iş adresini verebilirim ne de olsa full time burdayız
Okiş geçen sene ben yoktum nasıl yaptınız kim kime çıktı ne aldınız bakim
ha ha hageçen seneki hediyeler neydi, fikir değil de hani "ufak, hatıra" olyına örnek olsun diye söylesene zuzum, kim kime ne almıştı :))
nasıl çekiliyor ya nası çekcez ki anlamadım.
geçen seneki hediyeler neydi, fikir değil de hani "ufak, hatıra" olyına örnek olsun diye söylesene zuzum, kim kime ne almıştı :))
Günün rengi: Pembe
(hiç tutturamıyorum he)
Bugün Ay Kova burcunda. Bugün çalıştığınız işleri ertelemeyin. Hiçbir işinizi yarım bırakmayın. Mümkün olduğunca kendinize ve işlerinize güven duyun.
yarenim gene katılamıcak, kıyamam
ha ha haÖzge ve Nigar, meraklı melahatlar
canım kargoları yılbaşı hafta başı, yanisi 26 aralık pazartesi gönderirsek yılbaşına kadar elimize ulaşır, haftasonu da girmiyor araya nasılsa
:13:
canım pilav tenceresi istiyordu, benim için bakarmısın oralara dediydi (çarşıya uzak işyeri) veee hatta şimdi aradı hatırlatma yaptı
özel derken, ne alayımki mesela :26:
bu arada kızlar sakın ups kargoya bulaşmayın tecrübeyle sabittir adamlar berbat :S
evine özel bişe değil de kendine özel kullanacağı bişe olsun, kişisel bişe bence.
anlattın anlattınben arse ye hani takıları asmak için oluyodu ,ayaklı,ya ondan almıştım ama anlatamadım galiba :26:
yorma zaten kendini, tatilin tadını çıkartben de evin işlerini yapıyorum ya, yarına mutlaka kalacak yani. kendime güveniyorum da, koskoca evi bir günde zorlayamam kendimi. cıkssss bu uymadı bugün bana.
yaaaaaaa evetttttt yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84: offfffffffffff nefret ediyorum şu Kıbrıs'tan
Dimmi ne meraklı melahatız ya arka arkaya sormuşuz bi de :90:
aynennn, ups den nefret ediyorum sırf arızabu arada kızlar sakın ups kargoya bulaşmayın tecrübeyle sabittir adamlar berbat :S
mutlakaHerkes aldığı hediyenin fotosunuda eklesin ama :)))
zuzu
elfi
nektar
sirken
özge
dilek
diloş
şimdilik bukadarız dimmi?
pardon canımbende varım
kıyamam yaaa:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?