2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım kim ne isterse onu alsın bence. 2 tane tel toka bile hoş bence nolcak ki zaten aklıma en çok o tarz şeyler gelio kıyafet alamayız parfüm alınmaz ayy şimdiden çok heyecanlandım ve heveslendim.

canım ben onu çekiliş için değil ablasına alacağı doğum günü hediyesi için sölemştim.

Kızlar kafam karıştı:44: bu şekilde 1 kişi açıkta kalmıyormu? çift sayı olması gerekiyor katılımcı sayısının:26:

canım, haftaya cumaya kadar katılım lsitesi açık olsun.. haftaya cumaya kadar herkes belirtmiş olur, daha çoğalır liste eşitlenir belkim..

..
ay bu şarkıyı çok seviyorum ya :))
Levent Dörter - Gel al anılarını

canım ben onu çekiliş için değil ablasına alacağı doğum günü hediyesi için sölemştim.
ayy özür dilerim yanlış anlamışım
ben mng kargoyla yollarım kızlar. bizim anlaşmamız var.
ohh anlaşmalı kargo da var acaba bana kim çıkcak ve ne alsam ki :44:
inşallah canım. o zamana kadar hamile topiklerine dağılmazsak çooooook isterimmmm
canım inşallah seneye gelirsin ve biz yine birlikte olabiliriz inşallah

bu arada kızlar sakın ups kargoya bulaşmayın tecrübeyle sabittir adamlar berbat :S

bencede....

evet canım aynen öle :)

duyuruya gerek yok... geldikçe onlar, söleriz.....

Herkes aldığı hediyenin fotosunuda eklesin ama :)))

Evet hediyeler gelmeye başladıkça fotolar eklensin.
Çok pahalı olmasına gerek yok hediyelerin özenli olsun özel hissettirsin yeterli kızlar.

kızlar , hediyeler geldikçe değil....
herkesin hediyesi gelince eklenecek...

yoksa misal sen hediyeni ekliceksin elfiden diyelim...ben dicemki aa ozamn bana elfi almıcak ...böle böle aklımızda eleme olurr....
herkes hediyesiniş alsın eline, ozaman foto paylaşırız

Kızlar kafam karıştı:44: bu şekilde 1 kişi açıkta kalmıyormu? çift sayı olması gerekiyor katılımcı sayısının:26:

yooo niyekii :26:

inşallah canım. o zamana kadar hamile topiklerine dağılmazsak çooooook isterimmmm
dağılsak bile bu topiki bırakmayalım yaa
...

Başak: Kendini parçalasan da bir Başak yapmayacağı varsa yapmaz! Bu sebepten; ne kendini yor nede karşındaki Başak insanını!

Kova: Kaçan kovalanır mantığı bir kovada her zaman işe yaramaz! Çünkü Kovalar genelde hep kaçan olmuştur kovalayan değil!

Boğa: Çikolata tadındadır bir Boğanın aşkı... Dünyada tatlı şey çoktur ama hiç biri çikolatanın verdiği o tatlı sıcak hissi vermez...

Akrep: Arkanda bıraktığın Akrep arkandan ağlar, yıkılır sanma! Arkanda bıraktığın an senden sevdiği kadar nefret eder bir anda!

İkizler: Kocaman Dünyada kadere inat seven küçük ama aşkı büyük bir kalptir İkizlerinki...

Terazi: Tek nefeste bir Teraziyi yaşayamazsın...Terazi uzun ve sürprizlerle dolu bir hikaye gibidir... Yarım bırakırsan sen kaybedersin...

Balık:
Melek olup kanat takmayı da bilir bir Balık Huysuzluğunu tutturursan cadı olup süpürgesine binip seni kovalamayı da...

Oğlak: Bir Oğlağın imzası aşkıdır başkası tarafından taklit edilemez ve çok az insanın kalbine atar imzasını! Attığı yerde de kalır çıkmaz!

Aslan:
Unutmaz bir Aslan... Bazen unutmuş gibi yapar ama unutmaz! O her şeyin zamanını bilir! Susuyorsa vardır bir bildiği...

Koç: Bir Koçun yüzüne konuşmak varken tabi ki arkasından konuşabilirsin hatta dedikoduda yapabilirsin.. Tamamen Şerefine kalmış bir durum!

İkizler:
Bir İkizler esip geçerken hayatından mutlu olmak ve onu gerçekten iliklerine kadar yaşamak istiyorsan kendini onun rüzgarına bırak!

Başak:
"Buda böyle Olsun" deyip geçmez bir Başak... Ya her şey onun paşa gönlüne göre olur yada hiç olmaz!

Oğlak:
Gözü kara olur Oğlakların "Yapamaz" deme... Kafasını bozarsan sevse bile öyle bir gider ki arkasından baka kalırsın...

Kova: Kıskandığı zaman pire için yorgan yakar bir Kova..Ne yaparsan yap aranıza pire kadar değeri olmayan insanları sokma! Kendini yaktırma!

Akrep:
Bir Akrebi deli etmek istemiyorsan istediğini hemen yap! Deli edersen seni zırdeli eder bir Akrep! Sonrada karşına geçer kahve içer!

Balık:
Milleti dinlemeye devam edip bir Balığı dinlemeye başlamadığın sürece Balığı kaybetmeye mahkumsundur...Sen bilirsin, sen kaybedersin!

Başak: Bir Başağın aşkında basit akıl oyunlarına, gerçek olmayan sözlere, yapmacık tavırlara yer yoktur..Yüreğinden geldiği gibi sever Başak

İkizler:
Sahip olduğun en iyi şeyde en kötü şeyde bir ikizler insanı olabilir..Her şey tamamen senin elinde... Onu iyide kötüde yapan sensin

Koç:
Geldiğin yer bir Koçun aklıysa bil ki çok az kişinin geldiği bir yerdesin ve özelsin... Her insan düşmez bir Koçun aklına...

Yengeç:
Bir Yengeç için cinsellik; birbirini seven iki kalbin üst üste gelmesidir...

Aslan: Bir Aslanı aklında değil kalbinde tut! Düşüneceksende aklınla değil kalbinle düşün...

Aaa evet haklısın o yönden düşünmedim canım okiş...

Mesela 7 kişiyiz ya herkes birbirine gönderecek 1 kişi dışarda kalmıcakmı? Ay kafam karıştı :26:

Aaa evet haklısın o yönden düşünmedim canım okiş...

Mesela 7 kişiyiz ya herkes birbirine gönderecek 1 kişi dışarda kalmıcakmı? Ay kafam karıştı :26:
hımm :44: ama misal ben seni çekersem sen elfiyi çekersin
öyle çift olmiycaz yani ben sana sen bana

Nek sayfaya aşağıdan yukarı doğru çıkarken gördüm burç yorumlarını dedim kesin nek yazmıştır. Ve bildimm...
Evet başka topiklere gitsekte burayı bırakmayalım. :118::118:

benm kociş başak gerçekten yapmam dediği asla yaptırtamam.

yay burcu yok benim kociş yay burcu. doğum gününede az kaldı çok kararsızım ne alacağım konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…