2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nek sayfaya aşağıdan yukarı doğru çıkarken gördüm burç yorumlarını dedim kesin nek yazmıştır. Ve bildimm...
Evet başka topiklere gitsekte burayı bırakmayalım. :118::118:
ne güzel işte size tüyo bulup ekliyorum buraya sevmiyomusun burç şeysilerini canım

nekkkk yengeç eşimm

( alıntılamayı unutmuşum yazını)
sayfayı kaydırıyo zaten

yay burcu yok benim kociş yay burcu. doğum gününede az kaldı çok kararsızım ne alacağım konusunda
aa evet yay yok, benimkisi de yay.. yaylarla ilgili araştırmaya geçim du

Biliyorum canım sen bana ben sana almicağımızı. Neyse umarım dediğiniz gibidir.:111:

bence de öyle tek sayıda olmaz. O zaman 7. Kişiye 2 kişi almış oluyor neyse nasılsa daha çoğalırız.

ama kızlar şimdi misal şöyle olmaz mı
1. - 2 ye alıyor - 2. - 3'e alıyor- 3. - 4ye- 4. - 5.ye -5.-6.ya- 6. - 7.ye alıyor - 7. 1e :44: hopp başa döndük hediyesiz kimse kalmadı
ay kafam karıştı

Son düzenleme:
hımm :44: ama misal ben seni çekersem sen elfiyi çekersin
öyle çift olmiycaz yani ben sana sen bana

evet nigarcım dediğn gibi olursa tek sayı çift sayı fark etmez.

yaa çok bunaldım gitmek istioum başımda müthiş bi ağrı var dün gidince de önce mamişe sonra annemlere sonra eve geçtim 8,30du çamaşır yıka as ortalığı biraz topla çarşafları değiş -ki değişirken eşim geldi mağlum işte sabah geçmiştim özeti. Yıkan saçları kurut oje sür yat derken saat 1 .

sabah yine zar zor kalktım ve bu akşam yine yemek yok dün yapmamıştım ama bugün yapmalıyım da acaba ne :44:

Yoo seviyorum canım burç şeysilerini sevmiyorum demedim ki sadece senin yazdığını bildim
Şimdi bu senin yazdığında mantıklı ama öyle sıralı olursa :26:benimde kafam karıştı ya

anuuuum doğruuuuu
çiftler oluşmayınca doğrusu bu oluyo :) tamamdır olay anlaşılmıştır

Ya geçen senede 5 kişi katıldıydık diye hatırlıyorum :44:

Ben
luxxor
fatma
arse
super

ben dün gece öldüm resmen, direk annemlere iniyorum artık..koştur koştur aşağı indim üzerimi değişmeden yemeğe başladım
yedik derken 21:30'du saat.. sonra ıspanaklı börek yapmaya giriştim.. 11 oldu hala börekle uğraşıyodum, 12 de duşa girdim saçımı kurutup sızmışım zaten 6 da kalktım..
annemlerde kalınca 6 da kalkıyorum servise yetişecem diye, off ya bu hafta bitsin annem gelsin evime geçmek istiyorum (
annem pazar yola çıkıyomuş, bu hafta da dinlenemiycem benim evim 2 haftadır temizlenmiyor
bu akşam benim de yemeğim yok, akşamdan azcık pilav ve köfte kaldı ama yetmez yanına bişi lazım :44:

Yoo seviyorum canım burç şeysilerini sevmiyorum demedim ki sadece senin yazdığını bildim
Şimdi bu senin yazdığında mantıklı ama öyle sıralı olursa :26:benimde kafam karıştı ya

sayıların yerine isim koy misal, hepimize sayı verecek ya zuzuş.. öyle olucak işte galiba, bilmiyorum

kızlar bu çekiliş konusunda niye kafanız bu kadar karıştı anlamadım ben. kimse açıkta kalmaz. çünkü 2 kişi karşılıklı birbirine hediye almayacak. kim, kimi çekerse ona hediye alacak. tek çift fark etmez yani. 7 kişi olsanız mesela, çekilişte ilk kişi 6 kişiden birini çekecek, sonraki kişi kendisi ve ilk çekilen kişi dışında kalan 5 kişiden birini. böyle böyle en son kalan tek kişi de organizasyonu yapana kalacak. boşta kalmayacak kimse yani.

benim de bu akşama dünden kalma nohutum ctesiden kalma da pilavım var. Yanına başka ne yapsam kiii :44::44:

....
Pattis püresi yap olurmu? tamamlayıcı gibi ama yemek azsa yemek yapman gerekli yanına..

benim de bu akşama dünden kalma nohutum ctesiden kalma da pilavım var. Yanına başka ne yapsam kiii :44::44:
canım cumartesinden kalan pilavı yeme :26: 4 gün olmuş hem

....
Pattis püresi yap olurmu? tamamlayıcı gibi ama yemek azsa yemek yapman gerekli yanına..
çook severim pattis püresini, ama bugün yemekte vardı kadınbudu köftenin yanında :44: elma dilim patates mi alsam marketten :44:

ben bugün de yemek yapmıcam, dün dersaneden sonra benm annemlere gittik, bugün eşim kayınvalideme gitcek ben dersane çıkışı oraya geçecem.
yeşil fasulye kavur benm canım çekti :)

kızın adı Ayla erkeğin Birkan bebeklerine Aykan ismini koymuşlar karıştırıp (bi aile dostlarımız)
ay tuhaf geliyor yaa alışamadım isme

off senin bu hftan çok yorucu olacak
uykusuzlukta olur
böreği niye yaptın ki geç saatte gündüz baban için falan mı:44:

kızın adı Ayla erkeğin Birkan bebeklerine Aykan ismini koymuşlar karıştırıp (bi aile dostlarımız)

bi trt sanatçısı vardı, onun da ismi değişikti, sorduklarında bu açıklamayı yapmıştı canım

bende şunu duymuştum
dündar ve yasemin
kızlarının adı dünya

ben yapıoum yapııoum olmuo anlamlı bişi

evet yarenin dediği gibi bunda takılacak bişey yok karışıklık sadece tek durumda oluyor oda kendinizi çekerseniz. o zaman kura baştan yapılıyor dimi zuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…