canım cumartesinden kalan pilavı yeme :26: 4 gün olmuş hem
çook severim pattis püresini, ama bugün yemekte vardı kadınbudu köftenin yanında :44: elma dilim patates mi alsam marketten :44:
evet yarenin dediği gibi bunda takılacak bişey yok karışıklık sadece tek durumda oluyor oda kendinizi çekerseniz. O zaman kura baştan yapılıyor dimi zuzum
kardeşim için canım.. 8 yaşında, okuldan gelince yiyecek bişi olsun diye :/ ona ayrı yemek yapıyoruz, neredeyse çok az yediği şeyler var..off senin bu hftan çok yorucu olacak
uykusuzlukta olur
böreği niye yaptın ki geç saatte gündüz baban için falan mı:44:
bizim hiç bir şekilde olmuyo deniyorum da Mücyar oluyo isme bakbi trt sanatçısı vardı, onun da ismi değişikti, sorduklarında bu açıklamayı yapmıştı canım
Benim tanıdığım var aykan diye.
Kız olursa da aybir koysunlar
ama bu çok güzel olmuşbende şunu duymuştum
dündar ve yasemin
kızlarının adı dünya
ben yapıoum yapııoum olmuo anlamlı bişi
pardon canım
zuzu
elfi
nektar
sirken
özge
dilek
diloş
demet
..
luxxor
alisha
arse
çikolata
enkidu
undomiel
da katılır mı acaba?
kimseyi unutmadım inş :))
kim demişti hatırlamıyorum, insanlar öyle tavuktan felan değil en çok pirinçten zehirleniyomuş ama bu çok bilinmiyomuş :26: ay o geldi aklıma ondan da dedim biraz, ama güzel görünüyosa tüket tabi, günah evet atmak.. ama 4 gün çok diyorum ben yine de :))pilav iyi görünüyordu; yenebilir bence, çöpe dökersem üzülürüm günah ay.
evet ikisi de aynı gün olmazBende kabak dolması yapıcam kıymalı pirinçli karışık :)
kabağın içiylede mücver yapimm diyorum ama nasıl yapılıyo....içini oyup dolaba atayım , yarın yapayım mücveri...
Bugün hem dolması hem mücveri olmasın dimiiii
Evet evet elma dilimi pattis al mmm olsa da yesek
Nekk :)) sanki uydurma isimmiş gibi dimmi :)) hoş zaten öle olmuş da :))) ama kendince anlamlı işteee
bizim armuh olurr
ay sizinkilere çok güldümbizimkide komik oluyor filos :)
bende katılmak istiyorum kızlar çekilişe
Ayy nek sen güldükçe benimde gülesim geliyor heeahahh armuhay hala buna gülüyorum
suratım asıktı neşem geldi resmen
ahahh armuhay hala buna gülüyorum
suratım asıktı neşem geldi resmen
sizinkisi fena değil ama yine de isim olarak tercih edilmez gibi gibi :))bizim isimlerdende zeykan oluyor
yerim senii
Ayy nek sen güldükçe benimde gülesim geliyor hee
Allah neşemizi bol etsin kızlar...
hımmm selem, sanki selam diycekmişsin de dilin sürçmüş gibi..bizim isimlerden de birşey çıkmıyor. ama ablamlar da gelecek kızlarının ismini yıllar önce bu şekilde oluşturdular. "selem" eşinin adınıdan sel, ablamın adından em. kendimi alıştırmaya çalışıyorum. geçen ablama sesleniyordum; "selem hadi gel teyzem" die
eşim mesaj yazmış size de aktarayım aynısını :)
aşkım kk daki yorumlar ne akşam heyecan bastı yaw :)
bende yazdım foto çekmiştim kızlara gösterdim onlarda silik çizgiyi gördüler
hemen aradı ya sen ne uyanıksın hiç geç kalmamışsın dedi. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?