2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım cumartesinden kalan pilavı yeme :26: 4 gün olmuş hem

çook severim pattis püresini, ama bugün yemekte vardı kadınbudu köftenin yanında :44: elma dilim patates mi alsam marketten :44:

pilav iyi görünüyordu; yenebilir bence, çöpe dökersem üzülürüm günah ay.

Bende kabak dolması yapıcam kıymalı pirinçli karışık :)

kabağın içiylede mücver yapimm diyorum ama nasıl yapılıyo....içini oyup dolaba atayım , yarın yapayım mücveri...
Bugün hem dolması hem mücveri olmasın dimiiii

evet yarenin dediği gibi bunda takılacak bişey yok karışıklık sadece tek durumda oluyor oda kendinizi çekerseniz. O zaman kura baştan yapılıyor dimi zuzum

öle bi durum olursa ben müdahale edicem canım, ama şimdi sölemeyim, devlet sırrı :)

Nekk :)) sanki uydurma isimmiş gibi dimmi :)) hoş zaten öle olmuş da :))) ama kendince anlamlı işteee

bizim armuh olurr

Son düzenleme:
off senin bu hftan çok yorucu olacak
uykusuzlukta olur
böreği niye yaptın ki geç saatte gündüz baban için falan mı:44:
kardeşim için canım.. 8 yaşında, okuldan gelince yiyecek bişi olsun diye :/ ona ayrı yemek yapıyoruz, neredeyse çok az yediği şeyler var..

bi trt sanatçısı vardı, onun da ismi değişikti, sorduklarında bu açıklamayı yapmıştı canım
bizim hiç bir şekilde olmuyo deniyorum da Mücyar oluyo isme bak yada Nigit

Benim tanıdığım var aykan diye.
Kız olursa da aybir koysunlar

bende şunu duymuştum
dündar ve yasemin
kızlarının adı dünya

ben yapıoum yapııoum olmuo anlamlı bişi
ama bu çok güzel olmuş

pilav iyi görünüyordu; yenebilir bence, çöpe dökersem üzülürüm günah ay.
kim demişti hatırlamıyorum, insanlar öyle tavuktan felan değil en çok pirinçten zehirleniyomuş ama bu çok bilinmiyomuş :26: ay o geldi aklıma ondan da dedim biraz, ama güzel görünüyosa tüket tabi, günah evet atmak.. ama 4 gün çok diyorum ben yine de :))

evet ikisi de aynı gün olmaz
Evet evet elma dilimi pattis al mmm olsa da yesek

Nekk :)) sanki uydurma isimmiş gibi dimmi :)) hoş zaten öle olmuş da :))) ama kendince anlamlı işteee

bizim armuh olurr

bizimkide komik oluyor filos :)
ay sizinkilere çok güldüm

bizim isimlerden de birşey çıkmıyor. ama ablamlar da gelecek kızlarının ismini yıllar önce bu şekilde oluşturdular. "selem" eşinin adınıdan sel, ablamın adından em. kendimi alıştırmaya çalışıyorum. geçen ablama sesleniyordum; "selem hadi gel teyzem" die

bizim isimlerdende zeykan oluyor
sizinkisi fena değil ama yine de isim olarak tercih edilmez gibi gibi :))

Ayy nek sen güldükçe benimde gülesim geliyor hee
Allah neşemizi bol etsin kızlar...
yerim senii aminnnnnn

hımmm selem, sanki selam diycekmişsin de dilin sürçmüş gibi..

eşim mesaj yazmış size de aktarayım aynısını :)

aşkım kk daki yorumlar ne akşam heyecan bastı yaw :)

bende yazdım foto çekmiştim kızlara gösterdim onlarda silik çizgiyi gördüler

hemen aradı ya sen ne uyanıksın hiç geç kalmamışsın dedi. :)))

sorma canım, benim eşim de diyor, sen hamile olduğunu öğrensen beni aramadan, kızlara yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…