2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sizinkisi fena değil ama yine de isim olarak tercih edilmez gibi gibi :))

yerim senii aminnnnnn

hımmm selem, sanki selam diycekmişsin de dilin sürçmüş gibi..

bencede pek tercih edilmez kızım olursa hiçbir isme karar veremezsek isim hazır zeynep su diyor bizimki

onun içi içine sığmıyordur canım şimdi senden daha heyacanlıdır senin gibi kimseyle paylaşamıyodurda

sen ne diyorsun bi keresinde eşimi buzdolabının derinliklerinden aldığı 10 günlük pilavı yerken yakaladım pirincin zehirledigini hiç duymamıştım. Neyse akşama bi şeyler düşünmem lazım. Bi yandan da kardeşimle uğraşıyorum bu yıl lys ye girecek son sınıf öğrencisi netleri çok kötü geliyor tutturmuş ben dersaneye gitmeyecem diye... Çatlayacam kızlar sinirden

bizim evde pilav hiç kalmaz. eşim resmen pilav canavarı

Ay dünde v.dairesine gidicektim bugüne kaldıydı, bugünde yarına kaldı :)))) uff bi gidip bitirsemde işi, rahat etsem...aklımda kalıyo stres oldum valla :))))

ya kabağın yanına ne yapsam kızlar yaa, tek çeşit doyurmuyo benim oburumu

ayy o 2 ziyaretçiden birisi senin eşin mi elfim yoksa, 2 ziyaretçi görüyorum nezaman baksam

sorma canım, benim eşim de diyor, sen hamile olduğunu öğrensen beni aramadan, kızlara yazarsın

benim eşim de bi defa 7 günlük yaprak sarmasını yemişti..dolabı kontrol edip bayatlayan yiyecekleri dökmek lazım, erkekler pek aldırış etmiyor galiba böyle şukadar günde tüketilmesi gerekiyor olaylarına..
kardeşine de üzüldüm, :26: annenler ne diyor duruma?

annem beni suçluyor :26: tatillere yurt dışına giderken bi kardeşinin dersanesini araştırmadın diyor ki; alakası yok. Baya uğraştım bu sektörde olan arkadaşlarıma danıştım gittim gezdim öğretmenlerle görüştüm. Özel derse başlayacaklar sanırım ama kardeşim çok çabuk pes etti ben çok çalışıyorum neden hemen yükselmiyor netlerim diye. Ben de diyorum ki bu sınav sadece bilgi ölçmüyor senin duygusal anlamda strese ne kadar dayanıklısın onu da ölçüyor yılma çalış vardır bir direnç noktan diyorum ben de napacağımı şaşırdım

akşama patates püresi tmm ama gerisi yok
havuç salatası da yapim
mercimek çorbası zaten klasiktir bizde

yanına et kavursam ama buzluktaydı yaaa
nası yapcam :26:

havuç salatası da yapim

etleri poşette sıcak suya at buzları çözülsün; ondan sonra doğra kavur sonra da düdüklüde pişir. Benim aklıma gelen en hızlı yöntem bu.

gidenlere iyi akşamlarr...

havuç salatası da yapim

dilenkss :)) (böle diyince kızıoumusun ?) senin gibi yazdım

kendinizemi yapıcaksın birimi geliyo....hem püre hem meze yapma bence....

etleri poşette sıcak suya at buzları çözülsün; ondan sonra doğra kavur sonra da düdüklüde pişir. Benim aklıma gelen en hızlı yöntem bu.

yok yaaa, gene de hemen çözülmezzz...boşuna çıkarmasın...

artık akşam çıkar, yarın yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…