sizinkisi fena değil ama yine de isim olarak tercih edilmez gibi gibi :))
yerim seniiaminnnnnn
hımmm selem, sanki selam diycekmişsin de dilin sürçmüş gibi..
eşim mesaj yazmış size de aktarayım aynısını :)
aşkım kk daki yorumlar ne akşam heyecan bastı yaw :)
bende yazdım foto çekmiştim kızlara gösterdim onlarda silik çizgiyi gördüler
hemen aradı ya sen ne uyanıksın hiç geç kalmamışsın dedi. :)))
kim demişti hatırlamıyorum, insanlar öyle tavuktan felan değil en çok pirinçten zehirleniyomuş ama bu çok bilinmiyomuş :26: ay o geldi aklıma ondan da dedim biraz, ama güzel görünüyosa tüket tabi, günah evet atmak.. ama 4 gün çok diyorum ben yine de :))
sen ne diyorsun bi keresinde eşimi buzdolabının derinliklerinden aldığı 10 günlük pilavı yerken yakaladımpirincin zehirledigini hiç duymamıştım. Neyse akşama bi şeyler düşünmem lazım. Bi yandan da kardeşimle uğraşıyorum bu yıl lys ye girecek son sınıf öğrencisi netleri çok kötü geliyor tutturmuş ben dersaneye gitmeyecem diye... Çatlayacam kızlar sinirden
ayy o 2 ziyaretçiden birisi senin eşin mi elfim yoksa, 2 ziyaretçi görüyorum nezaman baksameşim mesaj yazmış size de aktarayım aynısını :)
aşkım kk daki yorumlar ne akşam heyecan bastı yaw :)
bende yazdım foto çekmiştim kızlara gösterdim onlarda silik çizgiyi gördüler
hemen aradı ya sen ne uyanıksın hiç geç kalmamışsın dedi. :)))
sorma canım, benim eşim de diyor, sen hamile olduğunu öğrensen beni aramadan, kızlara yazarsın
benim eşim de bi defa 7 günlük yaprak sarmasını yemişti..dolabı kontrol edip bayatlayan yiyecekleri dökmek lazım, erkekler pek aldırış etmiyor galiba böyle şukadar günde tüketilmesi gerekiyor olaylarına..sen ne diyorsun bi keresinde eşimi buzdolabının derinliklerinden aldığı 10 günlük pilavı yerken yakaladımpirincin zehirledigini hiç duymamıştım. Neyse akşama bi şeyler düşünmem lazım. Bi yandan da kardeşimle uğraşıyorum bu yıl lys ye girecek son sınıf öğrencisi netleri çok kötü geliyor tutturmuş ben dersaneye gitmeyecem diye... Çatlayacam kızlar sinirden
bizim evde pilav hiç kalmaz. Eşim resmen pilav canavarı
ayy o 2 ziyaretçiden birisi senin eşin mi elfim yoksa, 2 ziyaretçi görüyorum nezaman baksam
ayy o 2 ziyaretçiden birisi senin eşin mi elfim yoksa, 2 ziyaretçi görüyorum nezaman baksam
benim eşim de bi defa 7 günlük yaprak sarmasını yemişti..dolabı kontrol edip bayatlayan yiyecekleri dökmek lazım, erkekler pek aldırış etmiyor galiba böyle şukadar günde tüketilmesi gerekiyor olaylarına..
kardeşine de üzüldüm, :26: annenler ne diyor duruma?
O ziyaretçiler benimde dikkatimi çekiyor,
Sanki düzenli olarak buraya geliyorlar gibi hissediyorum.
ayy o 2 ziyaretçiden birisi senin eşin mi elfim yoksa, 2 ziyaretçi görüyorum nezaman baksam/QUOTE]
İi akşamlar teyzoşlaaar
akşama patates püresi tmm ama gerisi yok
havuç salatası da yapim
mercimek çorbası zaten klasiktir bizde
yanına et kavursam ama buzluktaydı yaaa
nası yapcam :26:
akşama patates püresi tmm ama gerisi yok
havuç salatası da yapim
mercimek çorbası zaten klasiktir bizde
yanına et kavursam ama buzluktaydı yaaa
nası yapcam :26:
etleri poşette sıcak suya at buzları çözülsün; ondan sonra doğra kavur sonra da düdüklüde pişir. Benim aklıma gelen en hızlı yöntem bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?