zaten kuşbaşı doğranmıştı mikroda çözdürüyüm barietleri poşette sıcak suya at buzları çözülsün; ondan sonra doğra kavur sonra da düdüklüde pişir. Benim aklıma gelen en hızlı yöntem bu.
dilenkss :)) (böle diyince kızıoumusun ?) senin gibi yazdım
kendinizemi yapıcaksın birimi geliyo....hem püre hem meze yapma bence....
yabir sey sorcam
dün kanat cikartmistim ama yapmadim.bugünde yapamiyacam
bozulur mu acaba ???
ben birini tahmin ediyorum da diğerisi kim acaba
O ziyaretçiler benimde dikkatimi çekiyor,
Sanki düzenli olarak buraya geliyorlar gibi hissediyorum.
olmamış, yumuşaktı7 günlük sarma mıııı
Pirinçler taş gibi olmuştur ,yenirmi hiç
elfiş akşam girip bize haber vericeksin bakMalesef canım eşim bütün gün dışarda iş kovalıyor işyerindede siteler kısıtlı giremiyor :)))
bu şekilde güzelce konuşmaya devam et, stres yapmadan.. inş gitmiycem kararında diretmezannem beni suçluyor :26: tatillere yurt dışına giderken bi kardeşinin dersanesini araştırmadın diyor ki; alakası yok. Baya uğraştım bu sektörde olan arkadaşlarıma danıştım gittim gezdim öğretmenlerle görüştüm. Özel derse başlayacaklar sanırım ama kardeşim çok çabuk pes etti ben çok çalışıyorum neden hemen yükselmiyor netlerim diye. Ben de diyorum ki bu sınav sadece bilgi ölçmüyor senin duygusal anlamda strese ne kadar dayanıklısın onu da ölçüyor yılma çalış vardır bir direnç noktan diyorumben de napacağımı şaşırdım
İi akşamlar teyzoşlaaar
iyi akşamlar kızlarben çıkıyorum kızlar size iyi akşamlar
2 gün beklemiş olucak, ben olsam bugün yapmıcaksam yarında yapmazdım
bide hamilesin hiç riske atma
elfida canim
ne zaman alicksin sonucunu ?
elfiş akşam girip bize haber vericeksin bak2 dakkanı alır, yoksa yarın hiç gelme
olmamış, yumuşaktı
elfiş akşam girip bize haber vericeksin bak2 dakkanı alır, yoksa yarın hiç gelme
bu şekilde güzelce konuşmaya devam et, stres yapmadan.. inş gitmiycem kararında diretmez
iyi akşamlar kızlar
tahminini tahmin edioum mu desem
geç bile gelsek haber veririm tamam :)))
canım akşam gidicez daha tahlil yaptırmadım 1 saatte çıkıyor zaten
ben de geç bile olsa mutlaka toptopumu açıcam, aşağıya taşıdım onu da zatendün gece tek tuşuna bile dokunmadım yorgunluktan gerçi
himm
anladim canim hadi hayirlisi olsun
hazirliklimisin ?
:)
karışık duygular içindeyim sinemcim ya. bilemiyorum tek istediğim eşimde yanımda olsun ondan gündüz yaptırmadım
eşimde çok heyecanlı onun heyecanlı olması hoşuma gidiyor sonra annemlere haber vermek istiyorum böyle şeyler hayal ettim bugün
bak şimdi ağlayasım geldi ya((
herkes aynı şeyi düşünüyormuş, holleyyy nekadar güzel anlaşıyoruz derim
Tahmin ettiğin tahmini tahmin ediyorum desem hahaha :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?