herkes aynı şeyi düşünüyormuş, holleyyy nekadar güzel anlaşıyoruz derim
elfiş ben en çok kayınvalidenle görümcenin yüzünü merak ediyorum ya
ay canım yaabak şimdi ağlayasım geldi ya((
bak içten içe hevesleniyosun,nekadar "sakinim" de desen
bak içten içe hevesleniyosun,nekadar "sakinim" de desen
ay canım yaa
olsa da olmasa da "hayırlısı buymuş" demekki elfişim.. öyle düşün
karışık duygular içindeyim sinemcim ya. bilemiyorum tek istediğim eşimde yanımda olsun ondan gündüz yaptırmadım
eşimde çok heyecanlı onun heyecanlı olması hoşuma gidiyor sonra annemlere haber vermek istiyorum böyle şeyler hayal ettim bugün
zuzum zaten insan ne kadar sakin olabilir ki, mümkün mü hiç. o kendini sakinleştirmeye çalışıyordu sadece, hayal kırıklığına uğramasın diye. ama eminim bütün gün gülerek gezmemek, elini karnına koymamak için kendiyle savaşmıştırinsan hem korkuyor hem de çok heyecanlanıyor. ablam gebelik testi yaparken öyleydi. bazen gözleri ışıl ışıl parlıyordu, bazen de suratı asılıyordu
bunu okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım şimdi offf yaa ne oluyor bana. güçlü olmam lazım
ay canim hayirlisi olsun ins.
var mi belirtileri hic ?
Elfii canım yapma ya
Niye ağlıyorsun bunlar güzel duygular sabret az kaldı sonucu öğrenince rahatlarsın böyle beklemekte strese sokuyor insanı biliyorum.
bazen şey diyorum keşke elfiş benim komşum olsa, kuzenim olsa, yakınımda olsa.. işte bu anlarda felan yani ne bilim yakınlarımda olmanı çok isterdim :) görümcenlerle yaşadığın krizlerde debunu okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım şimdi offf yaa ne oluyor bana. güçlü olmam lazım
bazen şey diyorum keşke elfiş benim komşum olsa, kuzenim olsa, yakınımda olsa.. işte bu anlarda felan yani ne bilim yakınlarımda olmanı çok isterdim :) görümcenlerle yaşadığın krizlerde deseviyorum seni çok iyi kalpli arkadaşım benim :)
duygusala bağlamayalım, ben bitki çayı yapim kendime
cuma gününüde sayarsam 5 günlük gecikmem var. onun dışında kasıklarımda çok kötü ağrılar oluyor her an adet olacakmışım gibi. bacağımda çok ağrıyordu genelde regl olunca ağrır. ara ara kontrole gidiyorum lavoboya. beyaz akıntım oluyor. dünde yaptığım testteki silik çizgi var işte
eşime dedimki bi test daha mı alsak yine silik çıkarsa gideriz. sen nasıl istersen dedi. sonra vazgeçtim
canımmmm bende seni çok seviyorum
keşke yakın olsak biz taşınınca biraz yakın olucaz gerçi ama daha zeynep ben sen bakırköy pazarına gidicez. onuda mutlaka gerçekleştirelim
evet bakırköy pazarını unutmayın gidicez beraber ben elfiye yaklştım bellimi olur kısmet biyerlerde karşılaşırız
canımmmm bende seni çok seviyorum
keşke yakın olsak biz taşınınca biraz yakın olucaz gerçi ama daha zeynep ben sen bakırköy pazarına gidicez. onuda mutlaka gerçekleştirelim
evet bakırköy pazarını unutmayın gidicez beraber ben elfiye yaklştım bellimi olur kısmet biyerlerde karşılaşırız
evet kızlar ayarlayalım onu bir gün, gidelim pazarın altını üstüne getirelim..:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?