2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfiş ben en çok kayınvalidenle görümcenin yüzünü merak ediyorum ya

kayınvalidem dün sevindi hadi hayırlı olsun dedi :) dur anne daha belli değilki dedim sen yinede dikkat et dedi. sabahta gazdan dolayı biraz uzun kaldım lavoboda. yoksa hastalandınmı dedi yok dedim.

görümcemde inşallah vardır dedi.

bak içten içe hevesleniyosun,nekadar "sakinim" de desen

zuzum zaten insan ne kadar sakin olabilir ki, mümkün mü hiç. o kendini sakinleştirmeye çalışıyordu sadece, hayal kırıklığına uğramasın diye. ama eminim bütün gün gülerek gezmemek, elini karnına koymamak için kendiyle savaşmıştır insan hem korkuyor hem de çok heyecanlanıyor. ablam gebelik testi yaparken öyleydi. bazen gözleri ışıl ışıl parlıyordu, bazen de suratı asılıyordu

ay canim hayirlisi olsun ins.

var mi belirtileri hic ?

bugünkü ruh halimi çok güzel ifade ettin yarencim.

ay canim hayirlisi olsun ins.

var mi belirtileri hic ?

cuma gününüde sayarsam 5 günlük gecikmem var. onun dışında kasıklarımda çok kötü ağrılar oluyor her an adet olacakmışım gibi. bacağımda çok ağrıyordu genelde regl olunca ağrır. ara ara kontrole gidiyorum lavoboya. beyaz akıntım oluyor. dünde yaptığım testteki silik çizgi var işte

Elfii canım yapma ya
Niye ağlıyorsun bunlar güzel duygular sabret az kaldı sonucu öğrenince rahatlarsın böyle beklemekte strese sokuyor insanı biliyorum.

eşime dedimki bi test daha mı alsak yine silik çıkarsa gideriz. sen nasıl istersen dedi. sonra vazgeçtim

bunu okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım şimdi offf yaa ne oluyor bana. güçlü olmam lazım
bazen şey diyorum keşke elfiş benim komşum olsa, kuzenim olsa, yakınımda olsa.. işte bu anlarda felan yani ne bilim yakınlarımda olmanı çok isterdim :) görümcenlerle yaşadığın krizlerde de seviyorum seni çok iyi kalpli arkadaşım benim :)
duygusala bağlamayalım, ben bitki çayı yapim kendime

canımmmm bende seni çok seviyorum

keşke yakın olsak biz taşınınca biraz yakın olucaz gerçi ama daha zeynep ben sen bakırköy pazarına gidicez. onuda mutlaka gerçekleştirelim

akinti olur canim

bende de kahve rengi lekelenme olmustu.

bi tek son bir saat kala çalışmaya başladım ben biraz çalışsam iyi olur... burdayım çıkmıcam

keşke yakın olsak biz taşınınca biraz yakın olucaz gerçi ama daha zeynep ben sen bakırköy pazarına gidicez. onuda mutlaka gerçekleştirelim

evet bakırköy pazarını unutmayın gidicez beraber ben elfiye yaklştım bellimi olur kısmet biyerlerde karşılaşırız

evet bakırköy pazarını unutmayın gidicez beraber ben elfiye yaklştım bellimi olur kısmet biyerlerde karşılaşırız

evet kızlar ayarlayalım onu bir gün, gidelim pazarın altını üstüne getirelim.. :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…