2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugünkü ruh halimi çok güzel ifade ettin yarencim.

eşime dedimki bi test daha mı alsak yine silik çıkarsa gideriz. sen nasıl istersen dedi. sonra vazgeçtim

az çok tahmin edebiliyorum canım, ablamdan olan tecrübemle yok yok bir test daha yapma, sen kan testine git. özel hastaneye mi gitcen? akşam alıyorlar mı ki test için? ya ben Türkiye'den çok uzak kaldım galiba. bu saatten sonra kan testi alırlar mı, sonucu bildirirler mi ki???

canımmmm bende seni çok seviyorum

keşke yakın olsak biz taşınınca biraz yakın olucaz gerçi ama daha zeynep ben sen bakırköy pazarına gidicez. onuda mutlaka gerçekleştirelim

evet kızlar ayarlayalım onu bir gün, gidelim pazarın altını üstüne getirelim.. :119:

valla ya ayarlayalım gidelim bencede :)))

aloooo oyarım 3 ünüzü de (enkiden alıntı yapmayı unutmuşum yaaaa) ben daha hediye olayına giremezken siz biraraya gelirseniz çatlarım ben burda yaaaaa :84: :84: çooooook kıskanç gördüm kendimi

aloooo oyarım 3 ünüzü de (enkiden alıntı yapmayı unutmuşum yaaaa) ben daha hediye olayına giremezken siz biraraya gelirseniz çatlarım ben burda yaaaaa :84: :84: çooooook kıskanç gördüm kendimi
yarenim benim yazın İzmire gitme planım programım var, sen de dönmüş olursan İzmirin de altını üstüne getiririz olmaz mıı zuzu da gelir belki, yakın zaten motoruna atlasın uçsun gelsin

ah yawrum yaa hiç kıyamam sen çok uzaksın
bol'la görüşürsünüz siz de, o da Adanadaydı..ama İstanbula gelirseniz hiç kaçırmam ki fırsatı

Evet aslında biz senle çok yakınız ama görüşmedik hiç.

evet kızlar ayarlayalım onu bir gün, gidelim pazarın altını üstüne getirelim.. :119:

evet canım benim aklımdaydı bikere eşimle taksiyle cumartesi k.mpaşadan geçtik biizm eve 15 dakika yrüme yolu var merkezin pazar vardı sen geldin aklıma hep pazara gidiysunya cumartesileri hatta eşime dedim bir gün gelip burayı da gezmem lazım dedim belki arkadaşımı görürüm dedim .ben gezmelere gidince kaldı.nasip işallah görüşürz

evet ayarlayalım canım gidelim pazarı karıştıralım her tarafı hahahh

Özgitoo son 5 dk bana, size de çook az kaldı
ben masamı toplim, çok psaklıyım
servise ışınlanıyorum, iyi akşamlar herkese

çok yakınımdan geçmişsin akşam medilife a gidicez. sana özelden bişey sordum bakabilirmisin?

1 saat bakamadım 4 sayfa yazmışsınız
herkes aynı şeyi düşünüyormuş, holleyyy nekadar güzel anlaşıyoruz derim

bunu okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım şimdi offf yaa ne oluyor bana. güçlü olmam lazım
tabiki güçlü ol kuzum tüm gün sıktın kenini şimdi de gözyaşlarına hakim olamadın az kaldı biraz daha dayan
eşime dedimki bi test daha mı alsak yine silik çıkarsa gideriz. sen nasıl istersen dedi. sonra vazgeçtim
yok yok git sen tekrar test yapma zaten kesin bişi öğren ben sabah bakabilcem çünkü giremem
Hem hava almış olursunuz biraz eşinle.
birinin de aklı gezmede

Özgitoo son 5 dk bana, size de çook az kaldı
ben masamı toplim, çok psaklıyım
servise ışınlanıyorum, iyi akşamlar herkese

Güle güle canım ışınlan sen öptüm seni. İstanbula gelme gibi bir durumum yok şuan ama olur ya kader olur ya kesinliklenn görüşürüz..

yarenim benim yazın İzmire gitme planım programım var, sen de dönmüş olursan İzmirin de altını üstüne getiririz olmaz mıı zuzu da gelir belki, yakın zaten motoruna atlasın uçsun gelsin :

inşallah canım ya süper olur. valla kıskançlığımdan çatlıcam yoksa

Dilek ne dalga geçiyon kız hemen
Yani olmazsa en azından hava almış olursunuz dedim Yakala nokta com yani :130:

çok yakınımdan geçmişsin akşam medilife a gidicez. sana özelden bişey sordum bakabilirmisin?

gönderdim canım cevabı şimdi kağıdabktım duruyodu çıkan sonuç karrşısında yazıyor kaç haftalık olduğu belirli rakamlar var karşısınd haftalar yazıyo kağıdı aalınca anlarsın işallah hakkınızda hayırlısı olur cnım

sağol zeynepcim

ya ben bi kıza cd yapacaktım unuttum ya kötü oldu

bende toparlanayım en azından bi cd yapayım bu haftasonu kınası var.

hepinize iyi akşamlarrrrrr

bende izmirdeyim beklerim hepinizi demirbaş olarak

annemlerle çok yakınsın sen canım. onlar Evka 4'te. inşallah seneye biz dönünce görüşürüz. bir de undomiel var İzmir'de. yaşasın İzmirliler çoğalıyorrrr

elfim aldım mesajını
ben yazamadım 10dk beklemem lazımmış

ben niye mesaj falan almadım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…