bugünkü ruh halimi çok güzel ifade ettin yarencim.
eşime dedimki bi test daha mı alsak yine silik çıkarsa gideriz. sen nasıl istersen dedi. sonra vazgeçtim
canımmmm bende seni çok seviyorum
keşke yakın olsak biz taşınınca biraz yakın olucaz gerçi ama daha zeynep ben sen bakırköy pazarına gidicez. onuda mutlaka gerçekleştirelim
evet kızlar ayarlayalım onu bir gün, gidelim pazarın altını üstüne getirelim..:119:
valla ya ayarlayalım gidelim bencede :)))
evet kızlar ayarlayalım onu bir gün, gidelim pazarın altını üstüne getirelim..:119:
yarenim benim yazın İzmire gitme planım programım var, sen de dönmüş olursan İzmirin de altını üstüne getiririz olmaz mııaloooo oyarım 3 ünüzü de (enkiden alıntı yapmayı unutmuşum yaaaa) ben daha hediye olayına giremezken siz biraraya gelirseniz çatlarım ben burda yaaaaa :84: :84: çooooook kıskanç gördüm kendimi
ah yawrum yaa hiç kıyamam:97:
:97::97:
Evet aslında biz senle çok yakınız ama görüşmedik hiç.
evet canım benim aklımdaydı bikere eşimle taksiyle cumartesi k.mpaşadan geçtik biizm eve 15 dakika yrüme yolu var merkezin pazar vardı sen geldin aklıma hep pazara gidiysunya cumartesileri hatta eşime dedim bir gün gelip burayı da gezmem lazım dedim belki arkadaşımı görürüm dedim .ben gezmelere gidince kaldı.nasip işallah görüşürz
evet ayarlayalım canım gidelim pazarı karıştıralım her tarafı hahahh
herkes aynı şeyi düşünüyormuş, holleyyy nekadar güzel anlaşıyoruz derim
tabiki güçlü ol kuzumbunu okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım şimdi offf yaa ne oluyor bana. güçlü olmam lazım
yok yok git sen tekrar test yapma zaten kesin bişi öğren ben sabah bakabilcem çünkü girememeşime dedimki bi test daha mı alsak yine silik çıkarsa gideriz. sen nasıl istersen dedi. sonra vazgeçtim
birinin de aklı gezmedeHem hava almış olursunuz biraz eşinle.
Özgitoo son 5 dk bana, size de çook az kaldı
ben masamı toplim, çok psaklıyım
servise ışınlanıyorum, iyi akşamlar herkese
Özgitoo son 5 dk bana, size de çook az kaldı
ben masamı toplim, çok psaklıyım
servise ışınlanıyorum, iyi akşamlar herkese
yarenim benim yazın İzmire gitme planım programım var, sen de dönmüş olursan İzmirin de altını üstüne getiririz olmaz mıızuzu da gelir belki, yakın zaten motoruna atlasın uçsun gelsin :
1 saat bakamadım 4 sayfa yazmışsınız
tabiki güçlü ol kuzumtüm gün sıktın kenini şimdi de gözyaşlarına hakim olamadın az kaldı biraz daha dayan
yok yok git sen tekrar test yapma zaten kesin bişi öğren ben sabah bakabilcem çünkü giremem
birinin de aklı gezmede
bak şimdi ağlayasım geldi ya((
bak içten içe hevesleniyosun,nekadar "sakinim" de desen
inşallah canım ya süper olur. valla kıskançlığımdan çatlıcam yoksa
çok yakınımdan geçmişsin akşam medilife a gidicez. sana özelden bişey sordum bakabilirmisin?
bende izmirdeyim beklerim hepinizi demirbaş olarak
elfim aldım mesajını
ben yazamadım 10dk beklemem lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?