2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenim benim yazın İzmire gitme planım programım var, sen de dönmüş olursan İzmirin de altını üstüne getiririz olmaz mıı zuzu da gelir belki, yakın zaten motoruna atlasın uçsun gelsin

yavrummm atlarım gelirim tabisiii

zuzuş, yarenim elfişi bekliyoruz galiba hepimiz

bi yandan yemek yapıyodum ,gözüm saate ilişti ..."yokyok daha gitmemişleridr" diyorum :)) 7,30 du saat

bakim dedim bi yaa... anca 7,30 da verse kanı...sonucu almaları 8,30 , e anca eve gelirler falan :))

bi yandan yemek yapıyodum ,gözüm saate ilişti ..."yokyok daha gitmemişleridr" diyorum :)) 7,30 du saat

bakim dedim bi yaa... anca 7,30 da verse kanı...sonucu almaları 8,30 , e anca eve gelirler falan :))
bende açarken öyle dedim :)) daha gelmemiştir 9'a geliyor ama işte bakim dedim..
ay eğer negatifse elfiş ağlar şimdi ya inş pozitif olur sonuç, sevinirler

senin k.validen nezaman geliyor? yemek işi hala sende :101:

aralıkta geliceklermiş ama kesin bi tarih demiyolar...

kaynanam dr una gittiydi, dişlerine baktırdı falan...şimdide k.peder dişlerini yaptırcakmış vazgeçmezse eğer,biraz uzun sürüyomuş tedavi süreci, kararsız onlarda belli değil dönüşleri

anladım canım geldiklerinde eski sisteme devammı, kendi evinizde yemeğe başliycak mısınız?
..
üff karnım ağrıdı yaa, maden suyu olsaydı evde iyiydi

Son düzenleme:
sayfa açık, eşimle tv izliyorduk. saat 10 oldu ama elfişten ses yok daha...

ay bu kadar gecikince endişelendim ya:18::18::18:. inşallah hayal kırıklığı olmamıştır, biz de çok heveslendirdik sanki ya... umarım iyi haberle gelir..

ay bu kadar gecikince endişelendim ya:18::18::18:. inşallah hayal kırıklığı olmamıştır, biz de çok heveslendirdik sanki ya... umarım iyi haberle gelir..

bende tam onu düşünüyordum cnm sanırım çok heveslendirdik inş üzülmez gerçi haklarında hayırlısı ne ise o olsun:18:

selam kızlar bu saatte eşim sevgili görümcemi evlerine bırakmaya gitti sinir oldum madem eve gidecen ne diye okul çıkışı aldırıyorsun kendini

yarenim ben sabahtan beri onu dile getirmeye çalışmıştım....

inş üzülmez yoksa eğer...

ayyy çatlıcam artık. oku oku bitmedi 2 günde ne destan yazmışsınız yaaa. daha yarıdayım dayaamadım birazdan devam edicem.

kızlar bişi sorcam geçenlerde eşim sağlık raporu alacaktı sağlık ocağına gittik, aile doktoru beni de çağırdı neyle kornuosunuz çocuk düşünüo musunuz meme muayenesi yapıomusun falan...

neyse sonra kızamıkçık aşısı varmış ondan olman lazım dedi adetliyken gel dedi.aşıdan sonra da 3-4 ay korunman lazım dedi.

Fazla önemsememiştim ama bugün aklıma takıldı, çünkü bu aralar eşimle bi bebek mevzusudur gidiyor. Aralıkta başlamayı düşünüyoruz Eylül gibi bebiş olsun diye. tabi kısmet bunlar ilk seferde olcak diye bi şey de yok da...Gerçi eşim daha ben hazır diilim falan diyo, ama sanırım ben hazırım, daha bekleyecek ne kaldı ki diye düşünüyorum. eltimin bebeği sayesinde de bebeklere baya alıştım yaparım gibi geliyor.

işte şimdi eğer o aşıyı olursam - ki adetim bugün bitti bi dahaki ayı beklemem lazım- e artı bi de ondan sonra 3-4 ay bekleyeceksek 5 ayı buluyor bizim çalışmalaz zaten.

bu arada bu aşı çocukken kızamıkçık geçirmeyenler içinmiş. hamileyken geçirirseniz bebekte erken doğum veya özürlü doğum gibi tehlikeler olabiliyormuş. bunu internette okudum.

ne yapıcamı bilemedim....................

selam kızlar bu saatte eşim sevgili görümcemi evlerine bırakmaya gitti sinir oldum madem eve gidecen ne diye okul çıkışı aldırıyorsun kendini

yarenim ben sabahtan beri onu dile getirmeye çalışmıştım....

inş üzülmez yoksa eğer...

elfi için hangi zamanda bebek uygun olacaksa o zaman gelir inşallah. Haklarında hayırlısı olsun.

offfffff böyle beklemek hiç hoşuma gitmedi. hadi elfişşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…