Yarencim dilek akşam mesaj atmamı istedi :))
yarenim benim yazın İzmire gitme planım programım var, sen de dönmüş olursan İzmirin de altını üstüne getiririz olmaz mıızuzu da gelir belki, yakın zaten motoruna atlasın uçsun gelsin
zuzuş, yarenimelfişi bekliyoruz galiba hepimiz
bende açarken öyle dedim :)) daha gelmemiştir 9'a geliyor ama işte bakim dedim..bi yandan yemek yapıyodum ,gözüm saate ilişti ..."yokyok daha gitmemişleridr" diyorum :)) 7,30 du saat
bakim dedim bi yaa... anca 7,30 da verse kanı...sonucu almaları 8,30 , e anca eve gelirler falan :))
anladım canım geldiklerinde eski sisteme devammı, kendi evinizde yemeğe başliycak mısınız?aralıkta geliceklermiş ama kesin bi tarih demiyolar...
kaynanam dr una gittiydi, dişlerine baktırdı falan...şimdide k.peder dişlerini yaptırcakmış vazgeçmezse eğer,biraz uzun sürüyomuş tedavi süreci, kararsız onlarda belli değil dönüşleri
ay bu kadar gecikince endişelendim ya:18::18::18:. inşallah hayal kırıklığı olmamıştır, biz de çok heveslendirdik sanki ya... umarım iyi haberle gelir..
anladım canım geldiklerinde eski sisteme devammı, kendi evinizde yemeğe başliycak mısınız?
..
üff karnım ağrıdı yaa, maden suyu olsaydı evde iyiydi
selam kızlar bu saatte eşim sevgili görümcemi evlerine bırakmaya gittisinir oldum madem eve gidecen ne diye okul çıkışı aldırıyorsun kendini
yarenim ben sabahtan beri onu dile getirmeye çalışmıştım....
inş üzülmez yoksa eğer...
elfi için hangi zamanda bebek uygun olacaksa o zaman gelir inşallah. Haklarında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?