2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet çok heyecanlı günler yaşıyoruz topicçe. Sanırım bu topiğin en geç annesi ben olacam :)

alisha sen neden kullanmıyorsun maşanı. Ben de zaten haftada bi kez ancak kullanacam. Kardeşimle heveslenip saç düzleştirici almıştık braun un dünya para saymıştı annem :) Ben pek kullanamadım ama maşayı sanki rahat kullanabilirim gibi geliyor.

cnm dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut üşütme iltihap çok zor.

kızlarr
bartu ya da çağan isimleri nasıl?
bartu: eski Türk hanı
çağan: şenlik, mutluluk demek.
bi de bertan var anlamına bakmadım henüz

bence batu ismi daha güzel cnm zaten batuhana karşı ayrı bir ilgim var

cnm hakkınızda hayırlısı olsun. kıbrısa iki kişi gidip üç veya dört kişimi dönceksiniz yoksa:))

yarenay senden de en kısa zamanda test alıp yapmanı istiyoruz :)

bendeki ilk belirti uyku haliydi. bide kasıklarımdaki kramplar

sende gecikme dışında bi belirti varmı ?

Günün rengi: Pembe

Bugün Ay Kova burcunda. Bugün para kazanma ve harcama konusunda sizi rahatsız eden duygulardan uzaklaşacaksınız.Şartları ve olayları kontrol altına almaktanda sakince vazgeçeceksiniz.

öf hep kova burcu

Evet yaa hep kova burcunda Renginde köşesinden geçmişim azıcık pudra rengi giydim hadii bakalım tutturacam inşallah

kızlar pazara gittim , ciciler aldım kendime :))) valla 50 tlm gitmiş yaa :26:

akşam gene gaza gelirsem fotolarını eklerim :)

ohh keyifler yerinde. afiyet olsun canımm

kızlar saç maşası almak istiyorum kullandığınız ve bana önerebileceğiniz bir marka var mı?

benm düzleştiricim philips profssynl, maşam remington ama maşama ablam el koydu sadece 1 kere kullandım geri vermiyor bana daha çok yakışıyor diyor

Bencede Bartu mu Batu mu deseler ben Batuyu tercih ederdim herhalde dilo, ama isim konusu önemli içine sinen olmalı mutlaka
Ne de olsa zamanın var daha çook karar değiştirirsin.

eşim de tarık yada kuzey dedi bakalım hayırlısı cnım

canım ama kalitesiz bişe olursa saçı mahvediyor, hem de bunların seramik, teflon ve çelik olanları falan filan var.

eşim biraz önce yoksa cengizhan mı koysak dedi
Heyecanımız hiç bitmesin :)) şimdide yaren için heyecanlanalım :119:

:103:

Dilşadcım bencede batu daha hoş :) hatta kuzey bile olabilir :))

eşim kuzeyi daha çok beğeniyormuş batudan

öyle deme kızzz insan çocuğuna ismiyle hitap etmek,onu ismiyle beklemek istiyor.

tşk ettim canım
yarenay senden de en kısa zamanda test alıp yapmanı istiyoruz :)

bendeki ilk belirti uyku haliydi. bide kasıklarımdaki kramplar

sende gecikme dışında bi belirti varmı ?
ben de ramazan bayramında uykudan başımı kaldırıp bi yere gidememiştim meğerseeee bebişim varmış

diloşcum eşinin yanına gittin geldin kafan daha çok karıştı :) başka isimlerle geri döndün bencede kuzey güzel bi isim.

cidden cengizhan mı dedi ya . akşam bende eşimle konuşsam mı acaba

çünkü eşimin babasının adı muhammed cengiz bide ikisi diye tutturursa :44:

evet canım kafamı karıştırdı, cengizhan,tarık,kuzey dedi. amaaan bunaldım iiiiiice. düşünmiycem çook ablam dio ya, çocuk isimsiz kalmaz kendi ismiyle gelirmiş die. doğru.

randevu için aradım dokto çarşamba gününe kadar doluymuş perşembe 10:45 e verdi ya

napalım beklicez

zaten muhammedi tek başına koymak ii değilmiş. cengizhan daha mantıklı gibi sanki. bence şimdiden düşünme cinsiyeti bir belli olsun ondan sonra zaten hangi isim olsun diye başın baya ağrıyacak

aa ben bilmiodum cengiz k.pederinin adı mıydı ya koymayın bence ikna ette.
haksızlık o zaman iki isim olsun senin babanınkini de koyun öyle diil mi yani :26:

kızlar pazara gittim , ciciler aldım kendime :))) valla 50 tlm gitmiş yaa :26:

akşam gene gaza gelirsem fotolarını eklerim :)

canımm güle güle giyyy,güle güle eskitt

randevu için aradım dokto çarşamba gününe kadar doluymuş perşembe 10:45 e verdi ya

napalım beklicez

benm de haftaya çarşamba 9-20 de randevum var.

zaten muhammedi tek başına koymak ii değilmiş. cengizhan daha mantıklı gibi sanki. bence şimdiden düşünme cinsiyeti bir belli olsun ondan sonra zaten hangi isim olsun diye başın baya ağrıyacak

bilmiyorum ya en iyisi cinsiyet belli olana kadar düşünmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…