2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa ben bilmiodum cengiz k.pederinin adı mıydı ya koymayın bence ikna ette.
haksızlık o zaman iki isim olsun senin babanınkini de koyun öyle diil mi yani :26:

malesef canım. eşim taa bekarken kendince öyle demiş ve kafasına o şekilde yer etmiş değiştirmez sanmıyorum

kızlar pazara gittim , ciciler aldım kendime :))) valla 50 tlm gitmiş yaa :26:

akşam gene gaza gelirsem fotolarını eklerim :)

canım güzel günlerde giy cicilerini. bende gittim pazara ama sadece çorap aldım valla. leopar desenli fiyonklu kurdaleli falan

bu arada hala yarenin hbri okumadın galiba :44:

ay bide dün kaynanam dediki erkek olursa ismi hazır annemde onayladı yani tek erkek çocuk düşer baba adını koyması dedi. ikisinide gırtlaklayasım geldi :))

malesef canım. eşim taa bekarken kendince öyle demiş ve kafasına o şekilde yer etmiş değiştirmez sanmıyorum

canım eşim kız olursa sen koy, erkek olursa ben koyayım diyordu, pek sesimi çıkarmıyordum erkek dedi ya dr. şimdi eşime diorum ki sen soyadını veriyosun ben de ismini vereyim

kız olursa ne koycanız hep erkek olursa diyorsun hiç düşündünmü?

ay daha ortada bişey yokken eşim hatice diye tutturmuştu hayatta olmaz dedim

ben zeynep ismini beğeniyorum niyeyse eşime desemki zeynep olsun tamam der çünkü o da anneannesinin ismi :)

ay bide dün kaynanam dediki erkek olursa ismi hazır annemde onayladı yani tek erkek çocuk düşer baba adını koyması dedi. ikisinide gırtlaklayasım geldi :))

ay ne saçma kayınpederin ismi illaki olacak mıymış bi torununda. hem erkek evlat olmasıyla ne alaka kızı koysun.

ay daha ortada bişey yokken eşim hatice diye tutturmuştu hayatta olmaz dedim

ben zeynep ismini beğeniyorum niyeyse eşime desemki zeynep olsun tamam der çünkü o da anneannesinin ismi :)

kız ismi konusunda sıkıntı yok o zaman bende severim zeynep ismini

canım eşim kız olursa sen koy, erkek olursa ben koyayım diyordu, pek sesimi çıkarmıyordum erkek dedi ya dr. şimdi eşime diorum ki sen soyadını veriyosun ben de ismini vereyim

cengizhan sıcak geldi bana ama diretirse bende öyle derim ama kız olursa da illa ben koyarım öyle dicem hatta bu akşam diyeyim peşin peşin :) hatta dayanamayıp mesaj atayım :)

güle güle giy cicilerini

zuzum üşenme çek fotolarını :) güle güle giy

canımm güle güle giyyy,güle güle eskitt

benm de haftaya çarşamba 9-20 de randevum var.

canım güzel günlerde giy cicilerini. bende gittim pazara ama sadece çorap aldım valla. leopar desenli fiyonklu kurdaleli falan

bu arada hala yarenin hbri okumadın galiba :44:

sağolun kızlar tişkür :)

dilek genemi leopar, hiç sevemedim ben onu yaaa

elfi dilşad sonu "han" lı isimleri sevmiyorum ,ama birtek "batuhan" a karşı biraz sempatikliğim var :)))

" yarenin bebek haberi" miiii

nassı yaniii, geçmişi okumadım ben, sabahtan beri yeni girdim topike

kız bile bile lades deme kararınız ortak olsun

cengiz diye diretirse hanı ekletmeyi düşünüyorum ama kız olursa ben koymak istiyorum niye kendisi ben babamın adını koymak istiyorum dedi bende kız olursa ben koymak istiyorum diyorum eşitiz :))

cengiz diye diretirse hanı ekletmeyi düşünüyorum ama kız olursa ben koymak istiyorum niye kendisi ben babamın adını koymak istiyorum dedi bende kız olursa ben koymak istiyorum diyorum eşitiz :))

ama iki ismi birden koyarsa o zaman itiraz edemezsin.

nektar senin eşinde sonu ay ile bitsin istiyor ya

erkek olursa koray demişti ya erayda oluyor :)

kız olursa da miray :))))) (nurayda oluyor ama demode )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…