2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar pazara gittim , ciciler aldım kendime :))) valla 50 tlm gitmiş yaa :26:

akşam gene gaza gelirsem fotolarını eklerim :)
güle güle giy canım :)

kız olursa ne koycanız hep erkek olursa diyorsun hiç düşündünmü?
o kendini tamamen erkeğe odaklamış ama hani annesi hissedermiş ya belki öyledir elfinin içindeki his :)

elfi dilşad sonu "han" lı isimleri sevmiyorum ,ama birtek "batuhan" a karşı biraz sempatikliğim var :)))
aynen

bende oğlum olursa batuhan kızım olursa elif ece veya sudenaz istiyorum tabi hayırlısı

nektar senin eşinde sonu ay ile bitsin istiyor ya

erkek olursa koray demişti ya erayda oluyor :)

kız olursa da miray :))))) (nurayda oluyor ama demode )
eray diye tanıdığım var o olmaz, miray da burdaki miroşu çağırıştırır bana o da olmaz, nuray ıhh çok eski.. koray, simay, nilay, oktay, serenay, bunlar biraz hoş

Hayat hariç hepsini beğendim... Ek olarak Asya ismini de beğeniyorum kızlar da.
asya hoş :)
ada ve duru güzel, hayat ıhhh.. doğa da iyi ama hala aynı fikirdeyim isimde Ğ istemem
belkim çoocuğumu yurtdışına göndericem zengin olup okumaya o zaman abuk subuk telafüz edilecek, Ğ yani bu

zeynep duru güzel oldu dimi :)))

yine iki isim ama eşim kuranda geçen isimlerden yana

nektar senin eşinde sonu ay ile bitsin istiyor ya

erkek olursa koray demişti ya erayda oluyor :)

kız olursa da miray :))))) (nurayda oluyor ama demode )

miray mı :)))

güle güle giy canım :)

aynen

teşkr :)

:13:

hayat hariç hepsini beğendim... Ek olarak asya ismini de beğeniyorum kızlar da.

asya bana sevmediğim birini çağrıştırıyo, beğenmedim

Yaa miray gerçekte isim mi...yani mirayın ismi gerçekten miray mı kiii ozamn :26:

Nekkk simay güzel

sağolun kızlar tişkür :)

dilek genemi leopar, hiç sevemedim ben onu yaaa

elfi dilşad sonu "han" lı isimleri sevmiyorum ,ama birtek "batuhan" a karşı biraz sempatikliğim var :)))

ben de sevmiyorum tercih etmem de kayınpederin ismine ek olsun açısından

ek olarak su koymam görümcemin kızının adında da su var :)

ben su ismini sevmiyorummm canımm dalgasına yazdım anlamsız gereksiz geliyor bana

"hayat"

"doğa"

"ada"

" duru" --> kızım olursa düşünüyorum

kızım olsa duru berra koyacaktım

bende oğlum olursa batuhan kızım olursa elif ece veya sudenaz istiyorum tabi hayırlısı

canım ece ismi yunan tanrıçasının adı die adı ece olanlara hep homurdanır babam :)

ada ve duru güzel, hayat ıhhh.. doğa da iyi ama hala aynı fikirdeyim isimde Ğ istemem
belkim çoocuğumu yurtdışına göndericem zengin olup okumaya o zaman abuk subuk telafüz edilecek, Ğ yani bu

ayy mannak yaa
çocuğa karar verdi çalışmayı yaptı doğurdu büyüttü okuttu yurtdışına gonderdi eee isimde Ğ var

zuzucum mirayın adı miray değil tabi ama miray diye isimde var

ay ile bitmesi gerektiği için aklıma ilk o geldi :))

Dimmi Nekk ben çok beğeniyorum Asyayı bide Cemreyi beğendik eşimle ortak beğenimiz içime sinen bir isim.
Erkek olarak çok zor ya karar vermek :44:

bence senin kızın olacak :) simay güzel isimmiş :))
kuzey güneyde kuzeyin şuanki mıymıy, sınıf atlama telaşı içindeki sevgilisinin ismi
ben de kız istiyorum, iki kız tabisi
ama hep rüyalarımda erkek çocuğum olmuş görüyorum ben
Allahım çocuk sevgisini tattırsın da sağlıklısını versinde inşallah

asya bana sevmediğim birini çağrıştırıyo, beğenmedim

Yaa miray gerçekte isim mi...yani mirayın ismi gerçekten miray mı kiii ozamn :26:

Nekkk simay güzel
kendi ismi miray değil :))
evet simay iyi ama çok sevmiyorum ben :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…