zeynep duru güzel oldu dimi :)))
yine iki isim ama eşim kuranda geçen isimlerden yana
ama iki ismi birden koyarsa o zaman itiraz edemezsin.
güle güle giy canım :)kızlar pazara gittim , ciciler aldım kendime :))) valla 50 tlm gitmiş yaa :26:
akşam gene gaza gelirsem fotolarını eklerim :)
o kendini tamamen erkeğe odaklamışkız olursa ne koycanız hep erkek olursa diyorsun hiç düşündünmü?
aynenelfi dilşad sonu "han" lı isimleri sevmiyorum ,ama birtek "batuhan" a karşı biraz sempatikliğim var :)))
cnm ben bir kaç kişiden duydum ne kadar doğru bilmiyorum iki isim koymak sünnetmiş.
Hayat hariç hepsini beğendim... Ek olarak Asya ismini de beğeniyorum kızlar da."hayat"
"doğa"
"ada"
" duru" --> kızım olursa düşünüyorum
belki ilk isim kuranda geçsin mantığıyla söylenmiş olabilir.
eray diye tanıdığım var o olmaz, miray da burdaki miroşu çağırıştırır bana o da olmaz, nuray ıhh çok eski.. koray, simay, nilay, oktay, serenay, bunlar biraz hoşnektar senin eşinde sonu ay ile bitsin istiyor ya
erkek olursa koray demişti ya erayda oluyor :)
kız olursa da miray :))))) (nurayda oluyor ama demode )
eray diye tanıdığım var o olmaz, miray da burdaki miroşu çağırıştırır bana o da olmaz, nuray ıhh çok eski.. koray, simay, nilay, oktay, serenay, bunlar biraz hoş
asya hoş :)
Hayat hariç hepsini beğendim... Ek olarak Asya ismini de beğeniyorum kızlar da.
malesef canım. eşim taa bekarken kendince öyle demiş ve kafasına o şekilde yer etmiş değiştirmez sanmıyorum
zeynep duru güzel oldu dimi :)))
yine iki isim ama eşim kuranda geçen isimlerden yana
nektar senin eşinde sonu ay ile bitsin istiyor ya
erkek olursa koray demişti ya erayda oluyor :)
kız olursa da miray :))))) (nurayda oluyor ama demode )
güle güle giy canım :)
aynen
hayat hariç hepsini beğendim... Ek olarak asya ismini de beğeniyorum kızlar da.
yaa o zaman 2. bi isim daha olcaz o kullanılcak yani ne bilim sende istemiosun sanırım
sağolun kızlar tişkür :)
dilek genemi leopar, hiç sevemedim ben onu yaaa
elfi dilşad sonu "han" lı isimleri sevmiyorum ,ama birtek "batuhan" a karşı biraz sempatikliğim var :)))
ek olarak su koymam görümcemin kızının adında da su var :)
"hayat"
"doğa"
"ada"
" duru" --> kızım olursa düşünüyorum
bende oğlum olursa batuhan kızım olursa elif ece veya sudenaz istiyorum tabi hayırlısı
ada ve duru güzel, hayat ıhhh.. doğa da iyi ama hala aynı fikirdeyimisimde Ğ istemem
belkim çoocuğumu yurtdışına göndericem zengin olup okumaya o zaman abuk subuk telafüz edilecek, Ğ yani bu
ada ve duru güzel, hayat ıhhh.. doğa da iyi ama hala aynı fikirdeyimisimde Ğ istemem
belkim çoocuğumu yurtdışına göndericem zengin olup okumaya o zaman abuk subuk telafüz edilecek, Ğ yani bu
canım ece ismi yunan tanrıçasının adı die adı ece olanlara hep homurdanır babam :)
Nekkk simay güzel
kuzey güneyde kuzeyin şuanki mıymıy, sınıf atlama telaşı içindeki sevgilisinin ismibence senin kızın olacak :) simay güzel isimmiş :))
kendi ismi miray değil :))
asya bana sevmediğim birini çağrıştırıyo, beğenmedim
Yaa miray gerçekte isim mi...yani mirayın ismi gerçekten miray mı kiii ozamn :26:
Nekkk simay güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?