2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amin cnm inş hepimiz bu mutluluğu tadarız.

heyy duru çok güzel
bende şöyle düşündüm (ben nie düşünüosan gerçi )
kız duru
erkek umut
hem ikisi uyumlu hemde anne babanın baş harfi ile birleşince bi halt çıkmamıştı ama böle hoşuma gitti

Dimmi Nekk ben çok beğeniyorum Asyayı bide Cemreyi beğendik eşimle ortak beğenimiz içime sinen bir isim.
Erkek olarak çok zor ya karar vermek :44:

erkek ismi bulmak gerçekten çoook zor :13:

ayy annı ben(ablamın oğlu aynı diemio annısı dio da). ben de hep kız çocuklarım olsun istedim rüyalarımda hep erkek gördüm oğluşum olacak nasipse.

ayy mannak yaa
çocuğa karar verdi çalışmayı yaptı doğurdu büyüttü okuttu yurtdışına gonderdi eee isimde ğ var

ahahah

zuzucum mirayın adı miray değil tabi ama miray diye isimde var

ay ile bitmesi gerektiği için aklıma ilk o geldi :))

Benim fikrim değişmezse, aklımda hep kız için "duru" var...kendi ismime de uygun ,diye düşündüm:44:

Belkim erkek olursa da "batu" koyarız :)) ahaha erkeki bilem uydurdum hemen :)

ayy mannak yaa
çocuğa karar verdi çalışmayı yaptı doğurdu büyüttü okuttu yurtdışına gonderdi eee isimde Ğ var
aaaa ben çift vatandaşım illa ki gidecek yurt dışına benim çocuklarım biletini alır izmire gider gibi fransaya, londraya gider hiç olmadı bulgaristana kesin gidecekler zaten (inşallah diyelim tabisi)

Dimmi Nekk ben çok beğeniyorum Asyayı bide Cemreyi beğendik eşimle ortak beğenimiz içime sinen bir isim.
Erkek olarak çok zor ya karar vermek :44:
cemre ismini çok seviyorum ama şu dizi yüzünden gıcık oldum, ordaki cemreye uyuz oluyorum çinkim

benm doktorumun kızının adı simay oğlu utkan bana hep unutkan der gibi gelio

ilahi dilek nereleri düşündün şincikten

Hadi inşallah Nek...
Bende aynen o durumdayım o kızdan gıcık alıorum çünkim ama yinede bağdaştırmamaya çalışıyorum o isimle o kızı
Bugünde kuzey-güneydir gidiyoruz heaa Kuzey, Simay, Cemre

Demin çok komik bişey oldu hala gülüyorum ya.. suzan kafasını masaya koydu daldı sonra bi an ürkerek uyandı telefonu ve masada ne varsa yere düştü çok korktum o da çok korktu sonra gülme krizi tuttu :)))

hala gülüyorum ya.

elfi heralde kulağında müdürün sesini duydu:))) ondan ürkmüştür biranda

Gülmekten karnım ağrıdı ya. rüyasında kaydığını görmüş masaya tutundu ama ne varsa düşürdü bide ikimizde irkildik

aaaa ben çift vatandaşım illa ki gidecek yurt dışına benim çocuklarım biletini alır izmire gider gibi fransaya, londraya gider hiç olmadı bulgaristana kesin gidecekler zaten (inşallah diyelim tabisi)
inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Hepimizin...
ilahi dilek nereleri düşündün şincikten
napım siz konuştukça bende heves edip buldum :105:

Derin Su
Hazal
Güneş
Nazlı
Bade
Dilem
Laren
ben bunları beğeniyorum

derin su yu sevmedim dizi vardı dimi öle derin sular die :) biyere gitseniz derinsular geliyo dicekler.
bade güzell şarap demek, şarap gibi gacı olur büyüyünce :)

Gülmekten karnım ağrıdı ya. rüyasında kaydığını görmüş masaya tutundu ama ne varsa düşürdü bide ikimizde irkildik

nerden kaydıysa rüyada

inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Hepimizin...

napım siz konuştukça bende heves edip buldum :105:

şaka yapıyorum canım. darısı sana inşallah sen istemiyorum desende olsun bi tane.

akşama ne yemek var kızlar...ablamla eniştem bu gece bizde kalıcaklar :)))

karnıyarık yapıcam ben ,yanınada biraz makarna yaparım....yada pattis kızartma istiyordu eşim, daha karar vermedim ama karnıyarık kesin yapıcam heralde galiba sanırsam :44:

vee aldığım ama nezamndır yapamadığım köstebek pastamıda yapıcam akşam

derin su yu sevmedim dizi vardı dimi öle derin sular die :) biyere gitseniz derinsular geliyo dicekler.
bade güzell şarap demek, şarap gibi gacı olur büyüyünce :)
başka bir anlamı daha vardı o ismin..

Bade = aşk,kutsal,sevgi anlamında.

ne güzel anlam aşk, bebişin de aşkının meyvesi yani ben bade koyabilirim kızım olursaa

şöyle de deniyor ama:

Ne yazıkki Bade isminin anlamı bazı yerlerde yanlış anlamalara neden olacak şekilde eksik yazılıyor. Oysa Tasavvuf içindeki ve aşık edebiyatındaki "aşk" ve "şarap" a denk gelir. Bahsedilen içki alkol anlamı ile değil ilahi aşka ulaşma yolu olan bir mecazdır. Bazı aşıklar rüyalarında bade içerek bu ilhamı alabilmişlerdir. Kuran’da da "sonra" anlamında Basu Bade’l Mevt’de geçmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…