kuzey güneyde kuzeyin şuanki mıymıy, sınıf atlama telaşı içindeki sevgilisinin ismi
ben de kız istiyorum, iki kız tabisi
ama hep rüyalarımda erkek çocuğum olmuş görüyorum ben
Allahım çocuk sevgisini tattırsın da sağlıklısını versinde inşallah
benm doktorumun kızının adı simay oğlu utkan bana hep unutkan der gibi gelio
Dimmi Nekk ben çok beğeniyorum Asyayı bide Cemreyi beğendik eşimle ortak beğenimiz içime sinen bir isim.
Erkek olarak çok zor ya karar vermek :44:
kuzey güneyde kuzeyin şuanki mıymıy, sınıf atlama telaşı içindeki sevgilisinin ismi
ben de kız istiyorum, iki kız tabisi
ama hep rüyalarımda erkek çocuğum olmuş görüyorum ben
Allahım çocuk sevgisini tattırsın da sağlıklısını versinde inşallah
kendi ismi miray değil :))
evet simay iyi ama çok sevmiyorum ben :101:
ayy mannak yaa
çocuğa karar verdi çalışmayı yaptı doğurdu büyüttü okuttu yurtdışına gonderdi eee isimde ğ var
zuzucum mirayın adı miray değil tabi ama miray diye isimde var
ay ile bitmesi gerektiği için aklıma ilk o geldi :))
aaaa ben çift vatandaşımayy mannak yaa
çocuğa karar verdi çalışmayı yaptı doğurdu büyüttü okuttu yurtdışına gonderdi eee isimde Ğ var
cemre ismini çok seviyorum ama şu dizi yüzünden gıcık oldum, ordaki cemreye uyuz oluyorum çinkim
Dimmi Nekk ben çok beğeniyorum Asyayı bide Cemreyi beğendik eşimle ortak beğenimiz içime sinen bir isim.
Erkek olarak çok zor ya karar vermek :44:
benm doktorumun kızının adı simay oğlu utkan bana hep unutkan der gibi gelio
heyy duru çok güzel
bende şöyle düşündüm(ben nie düşünüosan gerçi )
kız duru
erkek umut
hem ikisi uyumlu hemde anne babanın baş harfi ile birleşince bi halt çıkmamıştı ama böle hoşuma gitti
aaaa ben çift vatandaşımilla ki gidecek yurt dışına benim çocuklarım biletini alır izmire gider gibi fransaya, londraya gider hiç olmadı bulgaristana kesin gidecekler zaten (inşallah diyelim tabisi)
cemre ismini çok seviyorum ama şu dizi yüzünden gıcık oldum, ordaki cemreye uyuz oluyorum çinkim
Ay evet aynı unutkan gibi
Utkan oğlum hadi yemeğe
Unutkan utkan, utanma utkanahahah ne dalga geçtim yaa
bakalım kısmeterkek ismi bulmak gerçekten çoook zor :13:
ayy annı ben(ablamın oğlu aynı diemio annısı dio da). ben de hep kız çocuklarım olsun istedim rüyalarımda hep erkek gördüm oğluşum olacak nasipse.
inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Hepimizin...aaaa ben çift vatandaşımilla ki gidecek yurt dışına benim çocuklarım biletini alır izmire gider gibi fransaya, londraya gider hiç olmadı bulgaristana kesin gidecekler zaten (inşallah diyelim tabisi)
napım siz konuştukça bende heves edip buldum :105:ilahi dilek nereleri düşündün şincikten
Derin Su
Hazal
Güneş
Nazlı
Bade
Dilem
Laren
ben bunları beğeniyorum
Gülmekten karnım ağrıdı ya. rüyasında kaydığını görmüş masaya tutundu ama ne varsa düşürdü bide ikimizde irkildik
Gülmekten karnım ağrıdı ya. rüyasında kaydığını görmüş masaya tutundu ama ne varsa düşürdü bide ikimizde irkildik
inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Hepimizin...
napım siz konuştukça bende heves edip buldum :105:
başka bir anlamı daha vardı o ismin..derin su yu sevmedim dizi vardı dimi öle derin sular die :) biyere gitseniz derinsular geliyo dicekler.
bade güzell şarap demek, şarap gibi gacı olur büyüyünce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?