2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Akşama kereviz olucak bir terslik çıkmazsa:)

Yeşil mercimek çorbası
Patates püresi
Et kavurması
Havuç salatası yoğurt ve mayonezli
Kabak tatlısı var menümde.

Bende de mısırlı pilav var yanına da et çıkardım buzluktan onu kavurmayı düşünüyorum salata yaparım yanına birde kola tamamdır.

ben dün akşam mantar çorbası, kuru fasulye piyazı, pilav ve karnabahr,patates,brokoli havuç haşlamıştım yoğurtlu, eşim geç geldi öylece duruyor yemekler. bugün yapmıcam canım.oooh köstebek mmmmm

evet canım cennette de şaraptan bahsediliyor, içki diil. zaten ahirette bahsedilen içkiyi bazıları alkol olarak algılasa da değil.

Dilek yemek listen hep mükemmel oluyor bi maşallah demek istedim

bizdede balık ve çorba var

ayy canım çok tşk ederim
sevioum yemek yapmayı (eşimde yemeyi çok sever) birde eşim beğenip beni göklere çıkarıo sağolsun daha çok havaya girioum
geçen gün ellerine sağlık harika olmuş benim diyen 1. sınıf restorant aşçısı yapamaz dio abartma dedim.
ama annemin elinin lezzetini almışım galiba çok benzio onun yemeklerine babamda başkasının yemeğini yemez kendi annesininkini bile yemio artık ama benim çorbalarımı falan çok beğenir hangi lokantadan getirttin dio

hg destina
ben dün google görsellerden araştırdım bulamadım sanırım dilekle aynı kişiye benzettik seni.

Yeşil mercimek çorbası
Patates püresi
Et kavurması
Havuç salatası yoğurt ve mayonezli
Kabak tatlısı var menümde.

Akşama kereviz olucak bir terslik çıkmazsa:)

Bende de mısırlı pilav var yanına da et çıkardım buzluktan onu kavurmayı düşünüyorum salata yaparım yanına birde kola tamamdır.

ohh afiyet olsun hepinize...

dilşad ilk defa denicem köstebeği :))

cnm yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun?

hg destina
ben dün google görsellerden araştırdım bulamadım sanırım dilekle aynı kişiye benzettik seni.

bende dün dedim acaba hangi dizide oynuyodu diye, keşkem bilseydim adını

netten baktım bulamadım, ne diye aratcamki onuda bulamadım :)

acaba dedim eski dizilerdenmiydi, "aliye" ye baktım ama yok değil

Kızlar sizden et kavurma tarifi alıcam. Geçenlerde burda birinin eşi yapıyormuş çok güzel oluyomuş hatırlayamadım ama. Rica etsem alabilirmiyim tarifi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…