aytene yarın sorarız genelde onu kime benzetiyolar diye :)))
akşama ne yemek var kızlar...ablamla eniştem bu gece bizde kalıcaklar :)))
karnıyarık yapıcam ben ,yanınada biraz makarna yaparım....yada pattis kızartma istiyordu eşim, daha karar vermedim ama karnıyarık kesin yapıcam heralde galiba sanırsam :44:
vee aldığım ama nezamndır yapamadığım köstebek pastamıda yapıcam akşam
Filizcigim ilk defa birine benzetildim bilmiyorumki kime benziyorum:)
Offf çok yoruldum bugun ölüyorum sanki nekadar çok işim var
Yeşil mercimek çorbası
Patates püresi
Et kavurması
Havuç salatası yoğurt ve mayonezli
Kabak tatlısı var menümde.
hoşgeldin canım. yoktun bugün demek yoğunmuşsun
Filizcigim ilk defa birine benzetildim bilmiyorumki kime benziyorum:)
Offf çok yoruldum bugun ölüyorum sanki nekadar çok işim var
Bende de mısırlı pilav var yanına da et çıkardım buzluktan onu kavurmayı düşünüyorum salata yaparım yanına birde kola tamamdır.
akşama ne yemek var kızlar...ablamla eniştem bu gece bizde kalıcaklar :)))
karnıyarık yapıcam ben ,yanınada biraz makarna yaparım....yada pattis kızartma istiyordu eşim, daha karar vermedim ama karnıyarık kesin yapıcam heralde galiba sanırsam :44:
vee aldığım ama nezamndır yapamadığım köstebek pastamıda yapıcam akşam
başka bir anlamı daha vardı o ismin..
Bade = aşk,kutsal,sevgi anlamında.
ne güzel anlam aşk, bebişin de aşkının meyvesi yani ben bade koyabilirim kızım olursaa
şöyle de deniyor ama:
Ne yazıkki Bade isminin anlamı bazı yerlerde yanlış anlamalara neden olacak şekilde eksik yazılıyor. Oysa Tasavvuf içindeki ve aşık edebiyatındaki "aşk" ve "şarap" a denk gelir. Bahsedilen içki alkol anlamı ile değil ilahi aşka ulaşma yolu olan bir mecazdır. Bazı aşıklar rüyalarında bade içerek bu ilhamı alabilmişlerdir. Kuran’da da "sonra" anlamında Basu Bade’l Mevt’de geçmektedir.
Çok bile akşamlari çok fazla yenilmiyor yemek :)
aklına gelirse banada söyle bende merak ettim baya :)hg destina
ya ben bi dizide oynayan esmer iri gözlü kadına benzettim ama
hangi dizi kadın kimdi çıkaramıoum yaaa :26:
Azar azar yapıyorum tüketebiliyoruz canım.
Dilek yemek listen hep mükemmel oluyor bi maşallah demek istedim
bizdede balık ve çorba var
Yeşil mercimek çorbası
Patates püresi
Et kavurması
Havuç salatası yoğurt ve mayonezli
Kabak tatlısı var menümde.
Akşama kereviz olucak bir terslik çıkmazsa:)
Bende de mısırlı pilav var yanına da et çıkardım buzluktan onu kavurmayı düşünüyorum salata yaparım yanına birde kola tamamdır.
ben dün akşam mantar çorbası, kuru fasulye piyazı, pilav ve karnabahr,patates,brokoli havuç haşlamıştım yoğurtlu, eşim geç geldi öylece duruyor yemekler. bugün yapmıcam canım.oooh köstebek mmmmm
evet canım cennette de şaraptan bahsediliyor, içki diil. zaten ahirette bahsedilen içkiyi bazıları alkol olarak algılasa da değil.
ayy canım çok tşk ederim
sevioum yemek yapmayı (eşimde yemeyi çok sever) birde eşim beğenip beni göklere çıkarıo sağolsun daha çok havaya girioum
geçen gün ellerine sağlık harika olmuş benim diyen 1. sınıf restorant aşçısı yapamaz dioabartma dedim.
ama annemin elinin lezzetini almışım galiba çok benzio onun yemeklerine babamda başkasının yemeğini yemez kendi annesininkini bile yemio artık ama benim çorbalarımı falan çok beğenir hangi lokantadan getirttin dio
hg destina
ben dün google görsellerden araştırdım bulamadım sanırım dilekle aynı kişiye benzettik seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?