bende dün dedim acaba hangi dizide oynuyodu diye, keşkem bilseydim adını
netten baktım bulamadım, ne diye aratcamki onuda bulamadım :)
acaba dedim eski dizilerdenmiydi, "aliye" ye baktım ama yok değil
Sizler çalişiyormusunuz evdemisiniz neler yapiyorsunuz
Kızlar sizden et kavurma tarifi alıcam. Geçenlerde burda birinin eşi yapıyormuş çok güzel oluyomuş hatırlayamadım ama. Rica etsem alabilirmiyim tarifi :26:
yardımcı oyuncuydu hatırladığım kadarıyla ama yok baya yarım saat araştırdım. birde kafama taktımmı illa bulcam
ben bi süreliğine ev hanımı olmak istiyorum
evde çok iş birikti, toparlayamıyorum, yetişemiyorum ev işineçekip çeviremiyorum buara (
evde çok iş birikti, toparlayamıyorum, yetişemiyorum ev işineçekip çeviremiyorum buara (
off bayılırım kerevizeAkşama kereviz olucak bir terslik çıkmazsa:)
şaka yapıyorum canım. darısı sana inşallah sen istemiyorum desende olsun bi tane.
son günlerde bende yetiştiremiyorum 3 gündür camaşirlarim katlanmak için beni bekliyorlar
ayy canım çok tşk ederim
sevioum yemek yapmayı (eşimde yemeyi çok sever) birde eşim beğenip beni göklere çıkarıo sağolsun daha çok havaya girioum
geçen gün ellerine sağlık harika olmuş benim diyen 1. sınıf restorant aşçısı yapamaz dioabartma dedim.
ama annemin elinin lezzetini almışım galiba çok benzio onun yemeklerine babamda başkasının yemeğini yemez kendi annesininkini bile yemio artık ama benim çorbalarımı falan çok beğenir hangi lokantadan getirttin dio
ohh afiyet olsun hepinize...
dilşad ilk defa denicem köstebeği :))
bende dün dedim acaba hangi dizide oynuyodu diye, keşkem bilseydim adını
netten baktım bulamadım, ne diye aratcamki onuda bulamadım :)
acaba dedim eski dizilerdenmiydi, "aliye" ye baktım ama yok değil
off bayılırım kerevize
istiyorum tabiki ama benim mantık önden koşuo her zaman
onun için zamanı beklioum mecburen
birde yapmak istediğim bi kaç şey var onları da yapmalıyım çocuk olunca olmaz
Kızlar sizden et kavurma tarifi alıcam. Geçenlerde burda birinin eşi yapıyormuş çok güzel oluyomuş hatırlayamadım ama. Rica etsem alabilirmiyim tarifi :26:
destinacım senin nickte 23 lü ya hep ben yazdım sanıyorum :)))
:) kariştirma iyice yaşlandın ha
ikiside senin nick napim :)))
menü güzel :) ben henüz bilmiyorum ne yapıcamı.. kolaya kaçıcam ama bu akşamakşama ne yemek var kızlar...ablamla eniştem bu gece bizde kalıcaklar :)))
karnıyarık yapıcam ben ,yanınada biraz makarna yaparım....yada pattis kızartma istiyordu eşim, daha karar vermedim ama karnıyarık kesin yapıcam heralde galiba sanırsam :44:
vee aldığım ama nezamndır yapamadığım köstebek pastamıda yapıcam akşam
Yeşil mercimek çorbası
Patates püresi
Et kavurması
Havuç salatası yoğurt ve mayonezli
Kabak tatlısı var menümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?