2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Okiş kızlar önce su katıp kaynatacam sonra tereyağ ile kavuracam tamamdır. Elfi çok mu istedi canın üzüldüm şimdi

zuzum bunu izle daha güzel yaparsın :)))
Dr.Oetker - Köstebek Pasta

sağol canım, çok iyi oldu bu

ben ocaktan itibaren ders çalışmaya başlayacağım için bayan araştırıyorum o yüzden şimdilik onu kafama takmıyorum ama hem çalışıp hemde ev işi çok yorucu oluyor ya

evet

maşallah sana

ahaha tmm öle yazarım

yazıkkk :)

..

ya bende eve gidince mutlaka 2 çeşit yapıyorum, eşim tek çeşitle kanmıyo, bi sulu bi kuru ,çorba ,salata yada yoğurt istiyor illaki ,gittiğim gibi mufağa giriyorum 6,30 da, yap hazırla ye kaldır 8,30-9,00 oluyo :/ o saate kadar hep mutfaktayım

biri pişerken ya diğerini hazırlıyom ya sofra hazırlıyom, salata yapıyom falan uff ( arı gibi oluyorum yaa...
destinacım senin nickte 23 lü ya hep ben yazdım sanıyorum :)))

Kızlar sizden et kavurma tarifi alıcam. Geçenlerde burda birinin eşi yapıyormuş çok güzel oluyomuş hatırlayamadım ama. Rica etsem alabilirmiyim tarifi :26:
ben etleri tencereye koydum altını kıstım o kendi suyunu bıraktı sonra yine kısık ateşte iyice pissin die suyunu çektirdim yarım saat 40dk hatırlamıoum ama sonra açtım altını iyice çekti suyunu sonra tuz karabiber ve yag koydum biraz da öyle pişirdim ama ben bile bu kadarını beklemiodum pamuk gibi olmuş
cnm yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun?
yeşil mercimeği ayıklayıp yıkayıp tencereye koyuoum göz kararı su etlioum onlar orta ateşte kaynayıp haşlanıo.
sonra ayrı bi tencerede bol yağda un kavuruoum sonra süt eklioum beşamel sos gibi oluo ama oldukça cıvık onu mercimeğe eklioum biraz daha su katıp tuz ekleyip biraz daha kaynatıoum bazen yağda nane k.pul biber yakıp koyuoum bazen koymuoum.
bide erişteli yapıolar ama hiç yapmadım.
hg destina
ben dün google görsellerden araştırdım bulamadım sanırım dilekle aynı kişiye benzettik seni.
ama kime

ben erişteli çok seviyorum, 1 kere yaptım beğendim :) ama nasıl yapmıştım unuttum

hg destina
ya ben bi dizide oynayan esmer iri gözlü kadına benzettim ama
hangi dizi kadın kimdi çıkaramıoum yaaa :26:
gene her sayfada bu konuşulmuş, merak etmeyin sır perdesini çözüyorum bence şeye benziyor Begüm Birgören, Ömre Bedel dizisindeki

ben yaptım bunu elfim ama tatını pek sevmedim :26: eti haşlayıp suyunu atınca tadı da gitti sanki, belki benim etim iyi değildi dicem ama kurban etinden yaptıydım :)

Benim kocam tam bi çatlak ya. aradı tatlıcının önündeymiş dayanamıyorum tatlı alıp işyerindekilere söylicem dedi. iyi al dedim sonra düşündüm daha 1 hafta sonra kontrole gidicem belki dış belki boş gebelik ne bileyim bin türlü şeyi var işte. aradım söyledim ee diyor ben aldım tatlıyı. iyi vermicem dedi. sevincini bozma dağıt iyi düşünelim iyi olsun dedim tekrar neşesi yerine geldi :)))

merhaba kızlar ben geldim geriyi okuyayım dedim ama bitiremedim

yemek yedim ben doydum ama yemek yok eşime akşama

ben erişteli çok seviyorum, 1 kere yaptım beğendim :) ama nasıl yapmıştım unuttum

amanın tam çıkacağım ara işler sıkıştı. Şöyle oluyor mercimekler haşlanıyor suyuna erişteler atılıyor. Bir başka tencerede soğan ve domates yada salça kavruluyor üzerine ekleniyor. Yerken limon sıkılırsa daha güzel oluyor. Hatta içine haşlnmış nohut altılırsa da adı nakış çorbası oluyor.

Zaten normal bir anını görmedimki kocanın tam bir çatlak :) yav kokuyorum seni kavanoz içinde falan saklar hamilelik sirasincaa

bende de akşama kıymalı makarna var hızlıca yemeği yiyp ordan troya ya geçecez :)) bn kaçar kızlar hepinize iyi akşamlar :)

hayır ben ona benzetmedim nekk :)))

ya elfiii niye kaldırdın fotoyu yaaa karşılaştırcaktım, gerçi dediğim gibi ben ona benzetmedim

evet 2 saati gördüm ama ablamlar gece kalcaklar bizde, geç de olsa yeriz heralde :26: 9 da yapmış olsam 10,30-11,00 e kadar dursa yetmezmiki....

orda kalacaklarsa iyi o zaman gece yarısı bile yersiniz :)))

onunda bi fotosunu çek bakalım nasıl yaptın :))

Son düzenleme:

mersii canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…