canım benim eşimdi. kavurmalı eti üzerine geçecek kadar su ekleyip bi taşım kayanttı sonra süzgeçe alıp yıkadı hem kanı gitti hemde tertemiz oldu. sen çabuk olsun diye temizlenmiş halini düdüklüye atabilirsin yine üzerini geçecek kadar su koyup suyunu çekene kadar pişiriyorsun sonra içine terayağ atıyon yağ ile kavruluyor azcıkında kekik at çok yakışıyo söyliyimde hafta sonu yapsın canım çekti :))
zuzum bunu izle daha güzel yaparsın :)))
Dr.Oetker - Köstebek Pasta
ben ocaktan itibaren ders çalışmaya başlayacağım için bayan araştırıyorum o yüzden şimdilik onu kafama takmıyorum ama hem çalışıp hemde ev işi çok yorucu oluyor ya
ben çok seviyorum, eşim yarım dilim yiyo ben onun yarımını da yiyorum :)))
dizilerde oynayan iri gözlü kadın yazıngoogle a
geçen çarşamba 4 çeşit yemek yaptım, eşime acıdımmhamile kaldığından beri ilk kez böle yemek yaptın ne kadan özlemişim çeşit çeşit yemeyi dedi.
destinacım senin nickte 23 lü ya hep ben yazdım sanıyorum :)))
ben etleri tencereye koydum altını kıstım o kendi suyunu bıraktı sonra yine kısık ateşte iyice pissin die suyunu çektirdim yarım saat 40dk hatırlamıoum ama sonra açtım altını iyice çekti suyunu sonra tuz karabiber ve yag koydum biraz da öyle pişirdim ama ben bile bu kadarını beklemiodum pamuk gibi olmuşKızlar sizden et kavurma tarifi alıcam. Geçenlerde burda birinin eşi yapıyormuş çok güzel oluyomuş hatırlayamadım ama. Rica etsem alabilirmiyim tarifi :26:
yeşil mercimeği ayıklayıp yıkayıp tencereye koyuoum göz kararı su etlioum onlar orta ateşte kaynayıp haşlanıo.cnm yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun?
ama kimehg destina
ben dün google görsellerden araştırdım bulamadım sanırım dilekle aynı kişiye benzettik seni.
zuzu sen bugün köstebeği yetiştiremezsin 2 saat dolapta bekletilmeli
gene her sayfada bu konuşulmuş, merak etmeyin sır perdesini çözüyorumhg destina
ya ben bi dizide oynayan esmer iri gözlü kadına benzettim ama
hangi dizi kadın kimdi çıkaramıoum yaaa :26:
ben yaptım bunu elfim ama tatını pek sevmedim :26: eti haşlayıp suyunu atınca tadı da gitti sanki, belki benim etim iyi değildi dicem ama kurban etinden yaptıydım :)canım benim eşimdi. kavurmalı eti üzerine geçecek kadar su ekleyip bi taşım kayanttı sonra süzgeçe alıp yıkadı hem kanı gitti hemde tertemiz oldu. sen çabuk olsun diye temizlenmiş halini düdüklüye atabilirsin yine üzerini geçecek kadar su koyup suyunu çekene kadar pişiriyorsun sonra içine terayağ atıyon yağ ile kavruluyor azcıkında kekik at çok yakışıyo söyliyimde hafta sonu yapsın canım çekti :))
randevu için aradım dokto çarşamba gününe kadar doluymuş perşembe 10:45 e verdi ya
napalım beklicez
zeynep güzel isim zeynepsu[/QUO
maşallah canım bu doktor ne kadar yoğunmuş böyle 1 hafta sonraya
benim eşim illa zeynep istiyor bende benim adım zaten diyorum 2.isim de koyarız dedi zeynepsu diyodu
gene her sayfada bu konuşulmuş, merak etmeyin sır perdesini çözüyorumbence şeye benziyor Begüm Birgören, Ömre Bedel dizisindeki
Kimmiş begüm i bakayim benziyormu bana:)
Okiş kızlar önce su katıp kaynatacam sonra tereyağ ile kavuracam tamamdır. Elfi çok mu istedi canın üzüldüm şimdi
ben erişteli çok seviyorum, 1 kere yaptım beğendim :) ama nasıl yapmıştım unuttum
Benim kocam tam bi çatlak ya. aradı tatlıcının önündeymiş dayanamıyorum tatlı alıp işyerindekilere söylicem dedi. iyi al dedim sonra düşündüm daha 1 hafta sonra kontrole gidicem belki dış belki boş gebelik ne bileyim bin türlü şeyi var işte. aradım söyledim ee diyor ben aldım tatlıyı. iyi vermicem dedi. sevincini bozma dağıt iyi düşünelim iyi olsun dedim tekrar neşesi yerine geldi :)))
hımm ben haşladım ama 5-6 dk :26:yok canım çok istemedi
nektarcım kanı çıksın diye suda bekletiyon ya bunuda sıcak suya attığını düşün sadece kanı gitsin diye.
hımm ben haşladım ama 5-6 dk :26:
haşla yazmıştın sanki, yada ben öyle anladım :/
evet 2 saati gördüm ama ablamlar gece kalcaklar bizde, geç de olsa yeriz heralde :26: 9 da yapmış olsam 10,30-11,00 e kadar dursa yetmezmiki....
amanın tam çıkacağım ara işler sıkıştı. Şöyle oluyor mercimekler haşlanıyor suyuna erişteler atılıyor. Bir başka tencerede soğan ve domates yada salça kavruluyor üzerine ekleniyor. Yerken limon sıkılırsa daha güzel oluyor. Hatta içine haşlnmış nohut altılırsa da adı nakış çorbası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?