2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar size bi tatlı tarifi vereyim benim hoşuma gitti arkadaşta yemiştim

krem şantiyi yapıyorsunuz içine halleyi küçük parçalarda kırıyorsunuz varsa ceviz ve fındık kırın hepsini karıştırıp bir kaba koyup buzluğa atın üzerinede çikolata sosu kolay ve lezzetli. bende yaptım

Etini düdüklüde pişir sonra teflon tavaya al biraz suyu oluyor kati yag birazda zeytin yagı kat kısık ateşte kavur cok güzel oluyor

zuzu sen bugün köstebeği yetiştiremezsin 2 saat dolapta bekletilmeli

yemek yeyim ediyim diyene kadar o beklemiş olur bence.

evet 2 saati gördüm ama ablamlar gece kalcaklar bizde, geç de olsa yeriz heralde :26: 9 da yapmış olsam 10,30-11,00 e kadar dursa yetmezmiki....
:13:
ii demişsin canım dağıtsın ii düşün ii olsun :13:
bende de akşama kıymalı makarna var hızlıca yemeği yiyp ordan troya ya geçecez :)) bn kaçar kızlar hepinize iyi akşamlar :)
afiyet olsun, ii seyirler canım

kızlar et soteyi eti haşlamadan direk saca koyuyorum ben. küçük ocakta kendi suyu çıkıyor onu döküyorum, sonra ince kıyılmış az bi soğan 3 diş sarımsak yine ince kıyılmış, bunları ekleyip biraz sıvıyağ, biraz tereyağda kavuruyorum sonra yeşil biber ekliyorum azıcık salça, varsa salça yerine 2-3 domates minik minik doğruyorum pişmeye bırakıyorum yavaş yavaş. kekik, karabiber, azıcık pulbiber koyuyorum eşim çok seviyor. tavuk soteyi de bu şekilde yapıyorum.

Harika oluyor bende yapıyorum bunu bir gece dolapta bekletirsek dahada güzle oluyor tadi

ay benide hep ıtır esene benzetiyorlar ben benzetemiyorum ama

bide beni ilk gören biri mutlaka bi tanıdığına benzetir aa sen bilmem kimin kızına kardeşine vs. benziyorsun derler :)))

eski işyerimde çalışırken otobüse bi kız binerdi bu kadar mı benzerlik olur o kıza bakınca aynaya bakıyorum sanırdım o da bana dikkatle bakardı :))))))))))

Yoksa biz ikizmiyiz deseydin :)

Biraz benziyorsunuz canım sen diyince farkettim

bende öyleyim arı gibi valla doğru söledin. 10 kadar bişiler yapıoum yemek temizlik eşim gelio 10a yedik kaldırdık derken 11 oluo belki çamaşır belki ütü derken akşamları hiç bişi yapamıoum. bi cmt akşamı 11de işim bitince dedim eşime hadi dışarı gidelim kahve içmeye bahçeliye gittik saat 1e geliodu geri geldik işte nadiren böyle şeyler oluo
menü güzel :) hele maaşallah ne ara yapcan bunları 7 de gidip
canım çorbam etim tatlım hazır püre ve salata yapılcak benim 7den 10a kadar vaktim olduğu için çok rahat yetiştirebilioum

hayır hiç benzemio bu diil yaa
et konusuna gelince bencede tadı gider tabiki o yüzden yıkayıp kendi suyunda haşlayıp çektirip pişirmek daha lezzetli oluo

bende benzettim şimdi sen diyince :))

beni de kovun, işim var biraz
yapim, gelirim

ben işten kocişin yanına geldim. tadilata giriyoruz 1 haftaya kadar, usta dolu buraaa.

selam kızlar hemen gireyim bakayım dedim. eşimle annem tv karşısındalar, eşim daha size bahsettiğimi bilmiyor benim henüz gelmedi reglim, ağrım falan da yok. cumartesiye kadar gelmezse test yaparım. 2-3 gündür başım dönüyor gibi. onun dışında herhangi bir belirti yok.

yarın ablam da izinliymiş kızlar. giremeyebilirim. sarma falan sarcaz hep beraber. görüşürüz, herkese iyi akşamlar.

canım sen istiodun inşallah vardır bebiş. ve kısmetiyle gelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…