Etini düdüklüde pişir sonra teflon tavaya al biraz suyu oluyor kati yag birazda zeytin yagı kat kısık ateşte kavur cok güzel oluyor
zuzu sen bugün köstebeği yetiştiremezsin 2 saat dolapta bekletilmeli
:13:evet 2 saati gördüm ama ablamlar gece kalcaklar bizde, geç de olsa yeriz heralde :26: 9 da yapmış olsam 10,30-11,00 e kadar dursa yetmezmiki....
ii demişsin canım dağıtsın ii düşün ii olsun :13:Benim kocam tam bi çatlak ya. aradı tatlıcının önündeymiş dayanamıyorum tatlı alıp işyerindekilere söylicem dedi. iyi al dedim sonra düşündüm daha 1 hafta sonra kontrole gidicem belki dış belki boş gebelik ne bileyim bin türlü şeyi var işte. aradım söyledim ee diyor ben aldım tatlıyı. iyi vermicem dedi. sevincini bozma dağıt iyi düşünelim iyi olsun dedim tekrar neşesi yerine geldi :)))
afiyet olsun, ii seyirler canımbende de akşama kıymalı makarna var hızlıca yemeği yiyp ordan troya ya geçecez :)) bn kaçar kızlar hepinize iyi akşamlar :)
kızlar size bi tatlı tarifi vereyim benim hoşuma gitti arkadaşta yemiştim
krem şantiyi yapıyorsunuz içine halleyi küçük parçalarda kırıyorsunuz varsa ceviz ve fındık kırın hepsini karıştırıp bir kaba koyup buzluğa atın üzerinede çikolata sosu kolay ve lezzetli. bende yaptım
şuana kadar sayılan isimler arasında en çok ona benziyo bikere
Eki Görüntüle 299628 Eki Görüntüle 299629
ay benide hep ıtır esene benzetiyorlar ben benzetemiyorum ama
bide beni ilk gören biri mutlaka bi tanıdığına benzetir aa sen bilmem kimin kızına kardeşine vs. benziyorsun derler :)))
eski işyerimde çalışırken otobüse bi kız binerdi bu kadar mı benzerlik olur o kıza bakınca aynaya bakıyorum sanırdım o da bana dikkatle bakardı :))))))))))
ay benide hep ıtır esene benzetiyorlar ben benzetemiyorum ama
bide beni ilk gören biri mutlaka bi tanıdığına benzetir aa sen bilmem kimin kızına kardeşine vs. benziyorsun derler :)))
eski işyerimde çalışırken otobüse bi kız binerdi bu kadar mı benzerlik olur o kıza bakınca aynaya bakıyorum sanırdım o da bana dikkatle bakardı :))))))))))
bende öyleyim arı gibi valla doğru söledin. 10 kadar bişiler yapıoum yemek temizlik eşim gelio 10a yedik kaldırdık derken 11 oluo belki çamaşır belki ütü derken akşamları hiç bişi yapamıoum. bi cmt akşamı 11de işim bitince dedim eşime hadi dışarı gidelim kahve içmeye bahçeliye gittik saat 1e geliodu geri geldik işte nadiren böyle şeyler oluoya bende eve gidince mutlaka 2 çeşit yapıyorum, eşim tek çeşitle kanmıyo, bi sulu bi kuru ,çorba ,salata yada yoğurt istiyor illaki ,gittiğim gibi mufağa giriyorum 6,30 da, yap hazırla ye kaldır 8,30-9,00 oluyo :/ o saate kadar hep mutfaktayım
biri pişerken ya diğerini hazırlıyom ya sofra hazırlıyom, salata yapıyom falan uff( arı gibi oluyorum yaa...
canım çorbam etim tatlım hazır püre ve salata yapılcak benim 7den 10a kadar vaktim olduğu için çok rahat yetiştirebilioummenü güzel :) hele maaşallah ne ara yapcan bunları 7 de gidip
gene her sayfada bu konuşulmuş, merak etmeyin sır perdesini çözüyorumbence şeye benziyor Begüm Birgören, Ömre Bedel dizisindeki
ben yaptım bunu elfim ama tatını pek sevmedim :26: eti haşlayıp suyunu atınca tadı da gitti sanki, belki benim etim iyi değildi dicem ama kurban etinden yaptıydım :)
bende benzettim şimdi sen diyince :))ay benide hep ıtır esene benzetiyorlar ben benzetemiyorum ama
ay allahım ya ben yine iş yapamadım kovalayın beni yaaaa :2:
yarenim gözünaydın annen gelmiş birde bebiş mi geliyor yoksa hayırlısı olur sizin için işallh
selam kızlar hemen gireyim bakayım dedim. eşimle annem tv karşısındalar, eşim daha size bahsettiğimi bilmiyorbenim henüz gelmedi reglim, ağrım falan da yok. cumartesiye kadar gelmezse test yaparım. 2-3 gündür başım dönüyor gibi. onun dışında herhangi bir belirti yok.
yarın ablam da izinliymiş kızlar. giremeyebilirim. sarma falan sarcaz hep beraber. görüşürüz, herkese iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?