Zeynepcim senin güzel haberini ne zaman alıcaz. tedavin hangi aşamada. kaç ay daha beklemen gerekiyor
selam kızlar hemen gireyim bakayım dedim. eşimle annem tv karşısındalar, eşim daha size bahsettiğimi bilmiyorbenim henüz gelmedi reglim, ağrım falan da yok. cumartesiye kadar gelmezse test yaparım. 2-3 gündür başım dönüyor gibi. onun dışında herhangi bir belirti yok.
yarın ablam da izinliymiş kızlar. giremeyebilirim. sarma falan sarcaz hep beraber. görüşürüz, herkese iyi akşamlar.
bilmiyorum canım işallah hayırlısı ne zamnsaa ozaman duyarız.3 ay bitiyr 4.ayıma giricem başka doktora gidicem 6ay beklemekte gelmiyor içimden işallah doktora herşey yolunda der kan tahlili yptırıcm bide kaansızlık varya ne durumda bakalım.
önceden korkuyodum ama şimdi yok korku sizlerin güzel haberlerinizi alınca bende isityorum
ohh afiyet olsun ben de isterimmm :)selam kızlar hemen gireyim bakayım dedim. eşimle annem tv karşısındalar, eşim daha size bahsettiğimi bilmiyorbenim henüz gelmedi reglim, ağrım falan da yok. cumartesiye kadar gelmezse test yaparım. 2-3 gündür başım dönüyor gibi. onun dışında herhangi bir belirti yok.
yarın ablam da izinliymiş kızlar. giremeyebilirim. sarma falan sarcaz hep beraber. görüşürüz, herkese iyi akşamlar.
bilmiyorum canım işallah hayırlısı ne zamnsaa ozaman duyarız.3 ay bitiyr 4.ayıma giricem başka doktora gidicem 6ay beklemekte gelmiyor içimden işallah doktora herşey yolunda der kan tahlili yptırıcm bide kaansızlık varya ne durumda bakalım.
önceden korkuyodum ama şimdi yok korku sizlerin güzel haberlerinizi alınca bende isityorum
Allah sanada en kısaaa zamanda nasip etsin canımcım...
stres yapma olumlu düşün herşeyde bi hayır vardır. bi kere tuttuğuna göre çocuk sahibide olabiliyorsunuz diye düşün. hiç olamayanları düşün
ohh afiyet olsun ben de isterimmm :)
canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah vardır bebiş
hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin inşallah canım
kızlar beni görmeyen varsa lbüte foto ekledim bakbilirsiniz
beni de kovun, işim var biraz
yapim, gelirim
ii akşamlaaar öpüldünüzzz
:103:Nek, Elfi gidin burdan
büyük hali vardı ya onda yap sarı, ben bu haline getiriyim hareketli yapalım olur muuya nigar avatar resmimde saçlarımı sapsarı yaptım ama hareketsiz oldu kaydedince
zaten ben bilg. ne zaman normal oluo ki albüm oluşturulmaz foto hareketli olmaz resim silinmez ıyyyyyyyy
ıhh ikisine de benzetemedim benbende kime benzettiğimi buldum sonunda iki gündür dert oldu bana
Eki Görüntüle 299702 Eki Görüntüle 299703 Eki Görüntüle 299704
bende kime benzettiğimi buldum sonunda iki gündür dert oldu bana
Eki Görüntüle 299702 Eki Görüntüle 299703 Eki Görüntüle 299704
:103:
büyük hali vardı ya onda yap sarı, ben bu haline getiriyim hareketli yapalım olur muu
ıhh ikisine de benzetemedim ben
canım normalde ne kadar uyuyordun bilmiyrum ama heyecandandır eğer uyuyamıyorsan ben dün gece 3 buçuğa kadar uyuyamadım 7 buçukta da kalktım. ben çok uykusuz kalıyorum.
sinemm canım kaçıncı ayda kilo almaya başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?