2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Zeynepcim senin güzel haberini ne zaman alıcaz. tedavin hangi aşamada. kaç ay daha beklemen gerekiyor

bilmiyorum canım işallah hayırlısı ne zamnsaa ozaman duyarız.3 ay bitiyr 4.ayıma giricem başka doktora gidicem 6ay beklemekte gelmiyor içimden işallah doktora herşey yolunda der kan tahlili yptırıcm bide kaansızlık varya ne durumda bakalım.

önceden korkuyodum ama şimdi yok korku sizlerin güzel haberlerinizi alınca bende isityorum

sizin için hayırlıysa işallah bebişiniz gelirr canım haberlerini bekliyoruz merakla

Allah sanada en kısaaa zamanda nasip etsin canımcım...

stres yapma olumlu düşün herşeyde bi hayır vardır. bi kere tuttuğuna göre çocuk sahibide olabiliyorsunuz diye düşün. hiç olamayanları düşün

ohh afiyet olsun ben de isterimmm :)
canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah vardır bebiş

hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin inşallah canım

amin canım işallah.yok yapmıyorum tabiki her şerde bir hayır vardır öyle düşünüyorum evet onu düşünüyorum zaten en azından hamile kalabiliyorum şükürler olsun niceleri varki

hem memlekete gidince yengemde beni rahatlattı oda ebe çok oluyor böyle dedi ilerde daha daha kötü olmaması için diyor düşük kürtaş sonrası hemen hamile kalıp bebekleri olanda var diyor 2-3 ay snra hamile kalıp bebeği olan var diyor kötü düşünme dedi

beni de kovun, işim var biraz
yapim, gelirim

ya nigar avatar resmimde saçlarımı sapsarı yaptım ama hareketsiz oldu kaydedince
zaten ben bilg. ne zaman normal oluo ki albüm oluşturulmaz foto hareketli olmaz resim silinmez ıyyyyyyyy

Son düzenleme:
Nek, Elfi gidin burdan
:103:

ya nigar avatar resmimde saçlarımı sapsarı yaptım ama hareketsiz oldu kaydedince
zaten ben bilg. ne zaman normal oluo ki albüm oluşturulmaz foto hareketli olmaz resim silinmez ıyyyyyyyy
büyük hali vardı ya onda yap sarı, ben bu haline getiriyim hareketli yapalım olur muu

Kızlar evdeeyim ben.
kime benzediğini buldum ben aytenin işteeee....
Eki Görüntüle 299661

bende kime benzettiğimi buldum sonunda iki gündür dert oldu bana
Eki Görüntüle 299702 Eki Görüntüle 299703 Eki Görüntüle 299704
ıhh ikisine de benzetemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…