2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam

ben de bugün dr. gittim

baya bir kaldik NST cihazina bagladilar sancilarima baktilar.

sancim cikmadi

hersey normaldi bebek ters dönmüs.

bakalim dogum nezaman olucak

15 inde bir daha gidicez.

selam

ben de bugün dr. gittim

sancim cikmadi

Günaydın Kızlarrrrrrrr

hadi gözünaydın canım bişey çıkmamış ikinizde sağlıklısınız bebeğin ters dönmesi normalmi birde senin kaç aylık oldu şimdi

günaydın canım nasılsın

selam

ben de bugün dr. gittim

sancim cikmadi

3.aydan sonra aldim canim.

günaydın herkese.
gözün aydın canım bebiş yerleşmiş, normal doğum mu yapacaksın?
ben de almaya başlarım yakında :18:

4 gün sonra eşimin doğum günü ve ben hiç bişey düşünmedim ya (

canım haftaiçine geliyor sen eşinle geliyosun zaten yemek yapıp güzel bir masa hazırlayabilirsin geçenlerde polodan kazak alıcam demiştin snırım .

şuana kadar elind elan fotoğraflarınla güzel bir slayt hazırlayabilirsin müzik ve sözlerle

ağva uzak yakın bi yerler bulmalıyım. fethi paşa korosuna mı götürsem kahvaltıya. pazar günü götüreyim ne olacak ki :) beğendiği kazakları alıcaz zaten..

yada salı günü akşam birlikte yemeğe gidebiliriz

slayt olabilir. facede paylaşırm :))

elfim çok sevdiği istediği bişeyler vardır muhakkak düşün onu yap çok basit bile olsa çok güzel olur

sizlere bol sohbetler diliyorum ben çıkıyorum hazırlanıp çıkmam lazım görüşrüz

Evde bir kutlama olacaksa eşinizin sevdigi yemekleri yapin süslü bir sofra kurun minik mumardan masanın ortasina kalp yapıp yakın bir davete gidicek gibi hazirlanın :) güzel bir müzik açiniz daha ne olsun

Dışarda geçiricekseniz ilk buluştugunuz yeri tercih edebilirsiniz romantik bir eşiniz varsa bu onu duygulandırıcaktir

Mevsim kışta olsa küçük bir sepete aparatif bişeyler koyup sahil kenarinda üşüyerek ama o anın güzelligini yaşayarakta geçirebilirsiniz

Biz eşimle kışın bir sahil kenarinda cantamizdaki termostan sıcak kahvemizi çok içmişizdir harika oluyor hem sıcak hem soguk hem aşk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…