2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bak orasıda olur farkli bişeyler yap evde olmayın bu defa atin kendinizi dişariya kuşlar börtüler böcekler ohhh mis mis :)

slayt olabilir. facede paylaşırm :))

kolay ve güzel şeyler can alıcı noktalar hepsi ne güzel söylemişsin canım hem sıcak hem soğuk hem aşk

biz hep taksimde buluşurduk yılbaşı için bi güzel süslemişlerdir bide. en iyisi salı günü taksime gidip orda bi yerde yemek yemek. olmazmı?

güzel fikirler teşekkürler

günaydın millet
zeynep rüyamda seni gördüm yolda karşılaşıouz ve birbirimize sarılıp öpüouz sonra biraz sohbet ediouz yol orda 2ye ayrılıo sen yokuştan aşağı doğru gidiosun ben düz devam edioum :26:

nigar msj aldım tmm canım geri dönüp bulmalıyım o büyük halini

salı günü akşam yemeğe gidebilirsiniz bence. Pazarda yine gezer kazakları alırsınız

bu arada nasılsın var mı değişiklikler kendini nası hissediosun

salı günü akşam yemeğe gidebilirsiniz bence. Pazarda yine gezer kazakları alırsınız

bu arada nasılsın var mı değişiklikler kendini nası hissediosun

sağol canım sen nasılsın? sadece uyku problemim var 11 gibi yattım dün. sabah zor uyandım doyamıyorum uykuya

perşembe günü alıcaz ilk fotomuzu inş. hediye sorun değilki böyle hoşuna gidecek bişey yapsaydım keşke

biz hep taksimde buluşurduk yılbaşı için bi güzel süslemişlerdir bide. en iyisi salı günü taksime gidip orda bi yerde yemek yemek. olmazmı?

ben de eşimin doğum gününde(evlilik yıldönümümüz de aynı gün) hamile olduğumu öğreneli 1 hafta olmuştu, yemeğe götürdüm onu :) eşimle buluşmadan önce gideceğimiz yere gittim yaşpasta bıraktım, biz yemeği yedikten sonra masaya getirmelerini istedim, hediyesini(tişört) aldım eşimle buluştum, yemeğimizi yedik pastamız geldi üfledi, kutladık,başka bi arkadaşın doğum günüydü oraya geçtik.

sağol canım sen nasılsın? sadece uyku problemim var 11 gibi yattım dün. sabah zor uyandım doyamıyorum uykuya

ben 9 buçukta uyumuşum eşim sabah dalga geçiyor akşam 6 da uyuyorsun artık die :) ilaç değişimi yaptık o çok uyutuyor beni.
yaa kızlaar acayip derecede boynum tutulmuş dönemiyorum sağa sola.

Kızlar garnier'în şu ürününü kullanan var mı aranızda yada garnier kullanan?
Ben olay kullanıyordum önceden fiyatını uygun yakalayınca aldım 1 tane bugün.

yaa kenarları iğrenç çıkmış gif kaydedince oldu sanırım. jpeg hali normaldi.

nigarcım boşver yapma istemioum valla ne şanssızım

perşembe günü alıcaz ilk fotomuzu inş. hediye sorun değilki böyle hoşuna gidecek bişey yapsaydım keşke

ben de eşimin doğum gününde(evlilik yıldönümümüz de aynı gün) hamile olduğumu öğreneli 1 hafta olmuştu, yemeğe götürdüm onu :) eşimle buluşmadan önce gideceğimiz yere gittim yaşpasta bıraktım, biz yemeği yedikten sonra masaya getirmelerini istedim, hediyesini(tişört) aldım eşimle buluştum, yemeğimizi yedik pastamız geldi üfledi, kutladık,başka bi arkadaşın doğum günüydü oraya geçtik.

ben 9 buçukta uyumuşum eşim sabah dalga geçiyor akşam 6 da uyuyorsun artık die :) ilaç değişimi yaptık o çok uyutuyor beni.
yaa kızlaar acayip derecede boynum tutulmuş dönemiyorum sağa sola.

ben hiç kullanmadım cnm ama bir ara makyaj temizleyicisini almıştım güzeldi.

Aslında garnier kaliteli marka ama hiç kullanmadım belki o ürünü kötüdür sorim didim inş. güzel çıkar.

...

Dilek bak bakim benim eklediğim kız mı benzettiğin?
Yani o değilse bilemicem çünkü dizilerde oynayan başka iri gözlü kız kalmadı

günaydın kızlar...

birazdan ablam ve yeğenim kahvaltıya gelir, annem uyuyor daha benim durumumda bir değişiklik yok, test yapmak için daha erken diyor annem, eşime sorsanız zaten gerek yok
ben de diyorum eşime söyleyim bugün işten gelirken alsın testi, bugün hastalanmazsam yarın sabahtan ilk idrarla yapayım. bakalım ikna edebilecek miyim?

ayten'i eklenen fotolardan hiç birine benzetemedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…