kuzum saol ben iim çok şükür bugün sancım daha az gibi. ama yine çok sık wc problemim var :26:sağol canım sen nasılsın? sadece uyku problemim var 11 gibi yattım dün. sabah zor uyandım doyamıyorum uykuya
ben 9 buçukta uyumuşum eşim sabah dalga geçiyor akşam 6 da uyuyorsun artık die :) ilaç değişimi yaptık o çok uyutuyor beni.
yaa kızlaar acayip derecede boynum tutulmuş dönemiyorum sağa sola.
Kızlar garnier'în şu ürününü kullanan var mı aranızda yada garnier kullanan?
Ben olay kullanıyordum önceden fiyatını uygun yakalayınca aldım 1 tane bugün.
Eki Görüntüle 299861
kuzum saol ben iim çok şükür bugün sancım daha az gibi. ama yine çok sık wc problemim var :26:
elfide o yolda ilerlio
canım onu bende sormuştum kızlara hep bakıoum ama hiç almadım yaa tonik temizleme nemlendirme die bişi var ona baktım ama almadım
tatilde ark. vardı onu kullandım ertesi gün yanağım da bi kızarıklık oldu o yaptı die düşündüm ark. hayır falan dedi ama bilmioum ki
iyim zeynepcimgünaydın canım nasılsın
evet azcık bozuk çıkmış, olsun canım başka avatar bulurum ben sana :26:yaa kenarları iğrenç çıkmışgif kaydedince oldu sanırım. jpeg hali normaldi.
nigarcım boşver yapma istemioum valla ne şanssızım
yarengünaydın kızlar...
birazdan ablam ve yeğenim kahvaltıya gelir, annem uyuyor dahabenim durumumda bir değişiklik yok, test yapmak için daha erken diyor annem, eşime sorsanız zaten gerek yok
ben de diyorum eşime söyleyim bugün işten gelirken alsın testi, bugün hastalanmazsam yarın sabahtan ilk idrarla yapayım. bakalım ikna edebilecek miyim?
ayten'i eklenen fotolardan hiç birine benzetemedim ben de
zeynep vermişti onun tarifini ama kaydetmedim ben, önceki sayfalarda kaldı :)kızlar günaydın nasılsınız bakem
size bir şey soracam yarın akşama yemekli misafirim geliyor tatlı olarak degisik bir şey yapmak istiyorum :9 dün okudum sanki krem şanti ve halleyle yapılan bir tatlı var diyordunuz bana tarifini verebilir misiniz???
kızlar günaydın nasılsınız bakem
size bir şey soracam yarın akşama yemekli misafirim geliyor tatlı olarak degisik bir şey yapmak istiyorum :9 dün okudum sanki krem şanti ve halleyle yapılan bir tatlı var diyordunuz bana tarifini verebilir misiniz???
fotoların hiç birine bende benzetemedim. Ayten kızmasın ama benim sölediğim kişi daha orta yaşlarda. Sima çok benzio yanaklar göz hatları saç rengi falan işte.günaydın kızlar...
birazdan ablam ve yeğenim kahvaltıya gelir, annem uyuyor dahabenim durumumda bir değişiklik yok, test yapmak için daha erken diyor annem, eşime sorsanız zaten gerek yok
ben de diyorum eşime söyleyim bugün işten gelirken alsın testi, bugün hastalanmazsam yarın sabahtan ilk idrarla yapayım. bakalım ikna edebilecek miyim?
ayten'i eklenen fotolardan hiç birine benzetemedim ben de
Aslında garnier kaliteli marka ama hiç kullanmadım belki o ürünü kötüdür sorim didim inş. güzel çıkar.
...
Dilek bak bakim benim eklediğim kız mı benzettiğin?
Yani o değilse bilemicem çünkü dizilerde oynayan başka iri gözlü kız kalmadı
Ben hep görüyordum fiyatıda 12 tl civarındaydı bugün 6.95 e düşmüş alim dedim zaten nemlendiricim bitmişti alacaktım. Garnier iyi diye düşündüm ama o kadar iyi de olsa fiyatı bu kadar uygun olurmuydu ki:26: Acaba bende de aynı etkiyi mi verecek yarın denicem sabah bakalım nasıl olucak.
elfişşşfacedeki mesajına bak
canım umarım memnun kalırsın ark. memnundu yani
attım linkiNektarrrrrrrrr linki bulamadm ama yaa. avonu doldurdum galiba. hatırlamıyorum ki :))) o kadar çok katılıyorum ki hangileri olduğunu unutuyrum :))
yauff sölemeseydin eşine,şimdi süprayz yapardın bebişi :)))
yaa inş. o günü görürsem ben eğer :) kesinlikle sölemeyi düşünmüyorum yaa...süprüz yapıcam :)))
Diloşşerkek için Ayaz ismi de hoş, belki lisetne alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?