2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

özge o değil....

dilek sen mi ekledin yaa foto eklemiş özge dışında biri , destinaya benzetmiş ama açılmıyo o fotolar bende...

sağol canım sen nasılsın? sadece uyku problemim var 11 gibi yattım dün. sabah zor uyandım doyamıyorum uykuya
kuzum saol ben iim çok şükür bugün sancım daha az gibi. ama yine çok sık wc problemim var :26:
ben 9 buçukta uyumuşum eşim sabah dalga geçiyor akşam 6 da uyuyorsun artık die :) ilaç değişimi yaptık o çok uyutuyor beni.
yaa kızlaar acayip derecede boynum tutulmuş dönemiyorum sağa sola.

elfide o yolda ilerlio
Kızlar garnier'în şu ürününü kullanan var mı aranızda yada garnier kullanan?
Ben olay kullanıyordum önceden fiyatını uygun yakalayınca aldım 1 tane bugün.
Eki Görüntüle 299861

canım onu bende sormuştum kızlara hep bakıoum ama hiç almadım yaa tonik temizleme nemlendirme die bişi var ona baktım ama almadım
tatilde ark. vardı onu kullandım ertesi gün yanağım da bi kızarıklık oldu o yaptı die düşündüm ark. hayır falan dedi ama bilmioum ki

kızlar günaydın nasılsınız bakem

size bir şey soracam yarın akşama yemekli misafirim geliyor tatlı olarak degisik bir şey yapmak istiyorum :9 dün okudum sanki krem şanti ve halleyle yapılan bir tatlı var diyordunuz bana tarifini verebilir misiniz???

Ben hep görüyordum fiyatıda 12 tl civarındaydı bugün 6.95 e düşmüş alim dedim zaten nemlendiricim bitmişti alacaktım. Garnier iyi diye düşündüm ama o kadar iyi de olsa fiyatı bu kadar uygun olurmuydu ki:26: Acaba bende de aynı etkiyi mi verecek yarın denicem sabah bakalım nasıl olucak.

günaydın canım nasılsın
iyim zeynepcim sen nasılsın?

yaa kenarları iğrenç çıkmış gif kaydedince oldu sanırım. jpeg hali normaldi.

nigarcım boşver yapma istemioum valla ne şanssızım
evet azcık bozuk çıkmış, olsun canım başka avatar bulurum ben sana :26:

yaren bizi merakta bırak afferim sana
nasıl duruyorsunuz ben heyecandan duramazdım diyen kimdi acaba

zeynep vermişti onun tarifini ama kaydetmedim ben, önceki sayfalarda kaldı :)

Canım bunu yap hem tadı çok güzel

Etimek Tatlısı

Malzemeler

12 adet tuzsuz etimek
şerbeti için:
1,5 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Muhallebisi için:
1 litre süt
6 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ
6 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
Üzeri için:
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt (200ml)
Ceviz ya da antep fıstığı
Hazırlanışı
2 su bardağı sıcak su ile 1,5 su bardağı şekeri minik bir tencereye alarak kaynattım. Kaynamaya başladıktan 5-6 dk. sonra altını kapatarak. Şerbeti 10 dk kadar beklettim. Bu arada da genişçe bir borcama 12 tane etimeği güzelce sıraladım. Kepçe yardımı ile şerbeti etimeklerin her yerine gelecek şekilde dağıttım. Etimekler ıslanırken hemen muhallebiyi hazırlamaya başladım.
Tarifin aslında malzemeler 750ml süte göre verilmişti ama ben tepsim geniş olduğu için 1 litre süt ile hazırladım. Eğer sizde küçük bir tepsiye yapıyorsanız etimek sayısına göre malzemenizi ayarlayabilirsiniz.
1 litre sütün içine vanilya ve tereyağ hariç tüm muhallebi malzemelerini ekledim ve iyice çırptıktan sonra kaynayana kadar karıştırarak muhallebiyi hazırladım. Kaynamaya başladıktan sonra vanilya ve tereyağı ilave ederek 2-3 dk kadar daha karıştırdım ve ocağı kapattım. Muhallebi 5 dakika kadar dinlendikten sonra etimeklerin üzerine dökerek yüzeyini düzelttim.
Krem şantiyi tatlının üzerine dökmeden önce iyice soğuması için tatlıyı beklemeye aldım. Eğer muhallebinin soğumasını beklemezseniz krem şanti eriyerek kötü bir görüntü oluşturur bu nedenle soğuduğundan emin olmadan krem şantiyi eklemeyin.
Soğuyan tatlının üzerine 1 su bardağı süt ile hazırladığım krem şantiyi hazırlayarak sürdüm. Üzerini streç film ile kapatarak buz dolabına kaldırdım.
Bu tatlıyı bir gün buzdolabından beklettikten sonra servis etmelisiniz. Üzerine tercihinize başlı olarak ceviz ya da antep fıstığı serperek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun..

fotoların hiç birine bende benzetemedim. Ayten kızmasın ama benim sölediğim kişi daha orta yaşlarda. Sima çok benzio yanaklar göz hatları saç rengi falan işte.
eşini ikna et alsın gecikmeler oluo muydu böyle.

Yok kuzum yarenaya da yazdım ya benim dediğim orta yaşlı bi kadın ama yanaklar falan aynıydı bulamıoum bilindik bi isim diil zaten.
dizide çok ii niyetli mutfakta çalışan bi kadını canlandırıodu sanırım amann artık vazgeçtim çünkü bulamadıkca bunalıoum

canım umarım memnun kalırsın ark. memnundu yani

yauff sölemeseydin eşine,şimdi süprayz yapardın bebişi :)))

yaa inş. o günü görürsem ben eğer :) kesinlikle sölemeyi düşünmüyorum yaa...süprüz yapıcam :)))

insan dayanamaz söylemeden. hem mesela benm eşim de takip ediyordu adet tarihlerimi, fark ederdi sölemesem de. belki elfişin eşi de anlardı.

Diloşş erkek için Ayaz ismi de hoş, belki lisetne alırsın :)

anlamı soğuk değil mi? çocuğum da soğuk nevale olursaaa :)

Dilşad benimkide takip ediyo da , ne bilim yaaa :26:

Kandırırım ben onu, üşüttüm gecikti derim

Buarada yaptım köstebekimi, güzel oldu :) ama bir dilimin tamamını bitiremedim, dinlenerek yiyebildim anca :) dün akşam tam donmamıştı buakşam daha da donar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…